PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εντείνεται η ανάγκη να είστε όλοι πολύ συγκεκριμένοι.

ΚΡΙΟΣ

Δικαιούστε να δείξετε κι εσείς την ευαίσθητη πλευρά σας. Συνήθως παροτρύνετε τους άλλους να είναι πιο δυνατοί, αντί να τους προσφέρετε έναν ώμο να κλάψουν. Αλλά οι συνθήκες θα κάνουν εσάς λίγο πιο συγκαταβατικούς. Τώρα δεν θα έχετε πρόθεση να μοιράζετε συμβουλές ή επικρίσεις με εποικοδομητική διάθεση. Να ακούτε, να καταλαβαίνετε, να στηρίζετε τους άλλους. Το να σταθείτε δίπλα στους δικούς σας ανθρώπους, είναι η πιο πολύτιμη συνεισφορά αυτή την εποχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η άρνηση δεν είναι ένα ποτάμι σε κάποια χώρα, δεν θα πάψει να υπάρχει κάτι, επειδή κλείνετε τα μάτια και κάνετε ότι δεν το βλέπετε. Τώρα είναι η στιγμή να αποδεχθείτε ότι υπάρχουν προβλήματα σε κάποιες πτυχές της ζωής σας και πρέπει να τα διαχειριστείτε. Κάντε το πρώτο βήμα, ανοίγοντας ίσως την απαραίτητη συζήτηση με τους λοιπούς εμπλεκόμενους. Από κάπου πρέπει να αρχίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραμερίστε τα τείχη και δείξτε την ευάλωτη πλευρά σας, όσο κι αν έχετε απαντήσεις ή γνώσεις για πολλά, δεν είναι αυτό το στοιχείο που αγαπούν οι άλλοι σε εσάς. Είναι η εξωστρέφεια και η κοινοτική σας καλή προαίρεση. Αφήστε τους άλλους να δουν ότι έχετε κι εσείς την ανάγκη της προσέγγισης, τις στιγμές που νιώθετε αδύναμοι. Οι συνθήκες που επικρατούν, ευνοούν την ανάδειξη της ανθρώπινης πλευράς όλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν παίζετε σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα, είναι φυσικό κάτι να σας διαφύγει. Δεν πρέπει να ταραχτείτε αν και όταν συμβεί αυτό. Μπορείτε απλά να το χειριστείτε μόλις το αντιληφθείτε, ίσως και να αστειευτείτε λίγο με το γεγονός. Αυτό που δεν πρέπει να συμβεί, είναι να προσποιείστε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο μόνοι σας. Κανείς δεν περιμένει να είστε οι τέλειοι, αντιθέτως θα σας σεβαστούν πιο πολύ από τον τρόπο διαχείρισης κάθε αναποδιάς.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι εχθροί σας όσοι έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σας, αυτές οι απόλυτες πεποιθήσεις χτίζουν τείχη, όχι γέφυρες. Είναι η ευκαιρία σας να μάθετε διαφορετικές ιδεολογίες, άλλα υπόβαθρα με διαφορετικές αντιλήψεις. Δώστε χρόνο στο να ακούσετε και να κατανοήσετε. Χωρίς καμία πρόθεση να αλλάξετε την άποψη κανενός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και δεν ευθύνεται η θέρμανση, εσείς εκπέμπετε θέρμη. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε περισσότερο «ιδιωτικό» χρόνο με το ταίρι σας, μιας και το ευνοούν και οι συγκυρίες. Αλλά και αδέσμευτοι να είστε, είναι πιθανό να ανατραπεί αυτό το δεδομένο. Οι διαδικτυακές σας επαφές μπορεί να πάρουν μια διαφορετική χροιά, με πολλά υποσχόμενες προοπτικές όταν αρθούν οι περιορισμοί.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητήστε τη χρυσή τομή στις σημαντικές σχέσεις σας, κάθε προθυμία για συμβιβασμό έχει τη δυναμική να σας αποφέρει περισσότερα οφέλη απ’ όσα φαντάζεστε. Δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο ή ποιος ξεκίνησε κάτι. Κάθε σχέση είναι διπλής κατεύθυνσης. Γι’ αυτό δώστε χρόνο στο να εκφράσετε τις θέσεις σας αλλά και να ακούσετε την άλλη πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, όπως και οι τρόποι να αποβάλετε τους φόβους σας. Αντί να σκέφτεστε τι θα κερδίσετε από οτιδήποτε, αναζητήστε πού μπορείτε να προσφέρετε. Ο χρόνος που θα συμβάλετε με κάποιο τρόπο στην κατάσταση που επικρατεί, θα είναι θετική προσθήκη στο κάρμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι βέβαιο ότι κρύβετε μέσα σας μια Αφροδίτη ή έναν Απόλλωνα και τώρα καλείστε να τον αναδείξετε. Η ομορφιά δεν είναι μια εξωτερική συνθήκη, είναι η άδεια που δίνετε στον εαυτό σας να είναι αυθεντικός. Μην μπείτε καν στη διαδικασία να ακολουθήσετε συμβουλές για την εμφάνισή σας. Μοιραστείτε τη φωνή και τη δύναμή σας με τον κόσμο, με τρόπο που να εμπνέει και να ενθαρρύνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην προσπαθήσετε καν να είστε παρόντες σε όλα και για όλους. Είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες, μετά των δικών σας ανθρώπων και μετά σε οτιδήποτε άλλο. Αν έχετε αναλάβει κάτι που σας αγχώνει εκ των προτέρων, πρέπει να το ακυρώσετε ή να το μεταθέσετε. Μην πιεστείτε για τίποτα τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιοι δεν ικανοποιούνται, μέχρι όλοι οι άλλοι να είναι δυστυχείς κι αυτό δεν μπορεί να το δικαιολογήσει η ανθρωπιστική σας φύση. Μια σχετική φάση διαφώτισης θα βιώσετε αυτή την περίοδο. Μην αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτούς τους ανθρώπους, αναζητήστε πρακτικούς τρόπους να τους απομακρύνετε από κοντά σας. Όσο το καθυστερείτε, επιβαρύνετε την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πώς κυλούν τα οικονομικά σας; Τα χρήματα μπορούν να επιφέρουν καταστροφές ή μεγάλες ευεργεσίες. Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε κάθε φαινομενική κρίση, σε ευκαιρία για ουσιαστικές ανθρώπινες επαφές. Αν είχατε οικονομικές διαφωνίες με το ταίρι σας, συζητήστε τις ξανά. Πείτε τις απόψεις σας, ακούστε την άλλη πλευρά. Με ρεαλιστικούς χειρισμούς, μπορείτε να κάνετε κοινά βήματα προόδου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment