PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να σημειώσετε πρόοδο.

ΚΡΙΟΣ

Kαλύτερα να αφήσετε τα τελεσίγραφα για μια άλλη στιγμή. Στις αλληλεπιδράσεις σας με αγαπημένα άτομα, καλύτερα να προτιμήσετε τον συμβιβασμό αντί της επίθεσης. Η κατανόηση θα βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από την οπτική της άλλης πλευράς. Θα βοηθήσει μια ειλικρινή συζήτηση, που θα σας διατηρήσει ρεαλιστές. Όλοι κάνουν λάθη, άρα μην αποζητάτε την τελειότητα, ούτε από τους άλλους ούτε από τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν μπορείτε να ελέγχετε κάθε πτυχή της ζωής σας όσο κι αν προσπαθήσετε. Θα εξυπηρετήσετε καλύτερα τους στόχους σας αν ακολουθήσετε τη ροή της πραγμάτων. Θα είναι δύσκολο να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας αν αποζητάτε την τελειότητα. Ακόμα κι αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως θα θέλατε, δεν σημαίνει ότι αποτύχατε. Από την άλλη πλευρά, αν τελευταία τεμπελιάσατε κάπως, είναι καιρός να επιστρέψετε στην παραγωγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην βιαστείτε να πανηγυρίσετε για ένα σπουδαίο επίτευγμα, μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αν θεωρούσατε ότι είστε έτοιμοι για ένα μεγάλο βήμα, θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται επιπλέον δουλειά για να αποδώσει. Αυτή η παρακώληση μπορεί να αποδειχθεί και ευλογία, θα σας δώσει χρόνο να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες του σχεδίου σας και έτσι τελικά να κερδίσετε περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας σε μια οικιακή σύγκρουση. Αν ένα κοντινό άτομο γίνεται κυριαρχικό ή αδιαφορεί για τις ανάγκες σας, δεν θα γίνονται αντιληπτές οι νουθεσίες σας. Επειδή χρειάζεστε ανασύνταξη, πάρτε βαθιές ανάσες και ισορροπήστε, θα βοηθήσει να διεκδικήσετε τα ζητούμενά σας χωρίς απολογητικό ή ενοχικό ύφος.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε κάποια αβεβαιότητα για το μέλλον σας; Καλύτερα να μην βιαστείτε για τις επόμενες κινήσεις σας, πριν μελετήσετε διεξοδικά όλα τα δεδομένα. Πολλά δεν θα είναι ξεκάθαρα και κάποια στοιχεία έχουν διαφύγει της προσοχής σας. Μια αποδοτική ομάδα μπορεί να βοηθήσει να κάνετε βήματα προόδου, μόνο φροντίστε να επιστρατεύσετε τους κατάλληλους, για να μην φορτωθείτε επιπλέον φόρτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μειώστε την ορμή σας, πριν βάλετε σφραγίδα σε ένα εγχείρημα, κάποια εμπόδια φαίνεται να προκύπτουν στην πορεία σας. Μην πανικοβληθείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας. Ίσως η οπτική ενός τρίτου, να σας δείξει ποιες πτυχές σας διέφυγαν ώστε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Έτσι θα αποφύγετε να βρεθείτε ξανά μπροστά στα ίδια προβλήματα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Παραμείνετε εστιασμένοι στους δικούς σας στόχους. Θα είναι εύκολο να απορροφηθείτε από θέματα άλλων και να παραμερίσετε τα δικά σας ζητούμενα. Γι’ αυτό μην υπονομεύσετε την εργασία σας, σπαταλώντας ώρες για να αναλύετε τις θέσεις σας. Ακούστε τις απόψεις των άλλων, πείτε τη δική σας και καταλήξτε σε έναν συμβιβασμό, μπορεί να είναι απλά η συμφωνία ότι διαφωνείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα σας βγάλει κάπου η εμμονή με το παρελθόν. Είναι εύκολο να βρείτε έναν περισπασμό για να σταματήσετε να σκέφτεστε, αλλά αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα, μόνο θα σας απομακρύνει από αυτό. Δεν είναι η ιδανική διαδρομή, απλά θα σας δώσει τον χρόνο να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παραδοθείτε στη δύναμη της ομάδας, ξέρετε ότι έχετε να χειριστείτε πολλά και δεν μπορείτε να το κάνετε πλέον μόνοι. Δεν θα αποδείξετε κάτι αν σηκώνετε το βάρος μόνοι, στην ουσία ρισκάρετε τη συνολική αποτελεσματικότητα. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας, δηλώστε ότι χρειάζεστε βοήθεια και θα δείτε να προχωράτε πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόσασταν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε τους συγκρουσιακούς ανταγωνισμούς, ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με όποιον βρεθεί στον δρόμο σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείτε εχθρούς ή αντιπάλους. Αντιθέτως, θα προχωρήσετε πιο γρήγορα αν «συλλέγετε» συμμάχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ονειρεύεστε μια απόδραση; Είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε μια ουσιαστική και παρορμητική αλλαγή. Αλλά πριν πάρετε μια βιαστική απόφαση, αναλογιστείτε αν θα υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπλοκές. Είστε πραγματικά έτοιμοι να δεσμευτείτε σε αυτό που σκέφτεστε; Ίσως είναι καλύτερα να προηγηθεί ένας πιο άρτιος σχεδιασμός και μπορεί στη διαδρομή να αντιληφθείτε αν τελικά τρέχετε μακριά από κάποια άβολη συγκυρία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μιλήστε ανοικτά, πείτε τις αλήθειες σας έτσι κι αλλιώς. Λόγω της συγκυρίας, μπορεί να εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που να απομακρύνει φίλους ή συνεργάτες. Θα είναι συνετό να πάρετε μια βαθιά ανάσα πριν μιλήσετε, γιατί ενδέχεται να εκφραστείτε με θυμό ή επίθεση. Επειδή έχετε την ευκαιρία να ενδυναμώσετε πολλές σχέσεις τώρα, επιλέξτε με περισσότερη προσοχή τα λόγια σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment