PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα όλα αποκτούν περισσότερη ενέργεια και κίνηση.

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει από σήμερα για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε ένα επαγγελματικό σας όνειρο, για να προωθήσετε τις ιδέες και τους στόχους σας στο ευρύ περιβάλλον που κινείστε, αποκτώντας τη συμπάθεια και την εύνοια σημαντικών προσώπων. Αφιερώστε άπλετο χρόνο και χώρο από την καρδιά σας στον άνθρωπο που αγαπάτε, ζήστε ευτυχισμένες και αφοσιωμένες στιγμές, που μπορούν να βγάλουν το δεσμό σας από την πλήξη και τη συνήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνετε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί σήμερα κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας, αποφεύγοντας την εριστική διάθεση και τις αψιμαχίες με συνεργάτες και ανωτέρους. Δείξτε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα θέματα εκείνα της καθημερινότητας που σας κάνουν να χαίρεστε και να είστε ευδιάθετοι, μην αναλώνεστε στις μικρολεπτομέρειες και τις μικροαδικίες που μπορεί να συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μαχητικότητα είναι η λέξη που ταιριάζει σε σας, γιατί οι πλανητικές όψεις τροφοδοτούν το θάρρος και την τόλμη σας να κατακτήσετε νέους στόχους, να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη στη δουλειά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, επικοινωνήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο, διώξτε την ψυχρότητα και τον πάγο από το δεσμό σας, μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα να σπέρνουν διχόνοια στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα κύμα παρορμητικότητας και εκνευρισμού στην καθημερινότητά σας, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Χαρείτε σήμερα δίπλα σε φίλους και στην οικογένειά σας, μην προγραμματίζετε μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον, επικεντρώστε την προσοχή σας στις επιθυμίες του συντρόφου σας, δείξτε υπομονετική διάθεση στις υπερβολές και τις προκλήσεις που σας περιβάλλουν.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με την εσωτερική σας διάθεση και την εξωτερική σας εμφάνιση σήμερα, τονώστε το ηθικό σας με επιτυχημένες επιλογές και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Ενθουσιαστείτε με πρωτότυπες ιδέες, οπλιστείτε με αισιοδοξία και θάρρος, αποφεύγοντας τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας ή κάποιο φιλικό άτομο που επιδιώκει να ξεκαθαρίσετε μια δύσβατη κατάσταση, αναζωογονήστε με πάθος το δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή όψη ανεβάζει στα ύψη τη διάθεση σας και επηρεάζει θετικά τις επιδιώξεις σας και τα πλάνα που έχετε καταστρώσει στο μυαλό σας. Αντιμετωπίστε με επιτυχία και αυτοπεποίθηση τις ανασφάλειες και τους φόβους σας για τον ερωτικό σας σύντροφο, μην αφήνετε την αγωνία και τις αμφιβολίες να βασανίζουν την καρδιά σας, είναι μια εξαιρετική μέρα για να ποντάρετε στη σεξουαλικότητα και τον συναισθηματισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητήστε την παρέα και την συντροφικότητα των δικών σας προσώπων σήμερα, η τύχη αρχίζει να σας χαμογελά στην επαγγελματική σας καριέρα, πολύ δε περισσότερο στις προσωπικές σας επαφές. Οι εξελίξεις στο δεσμό σας εξαρτώνται από τον εγωισμό και το πείσμα σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές, ο έλεγχος των εξελίξεων περνά στα χέρια σας, μη διστάσετε να προτείνετε αυτό που σκέπτεστε. Ετοιμαστείτε για νέα ερωτική γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κεφάτη, χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση προμηνύουν οι πλανητικές όψεις, η όψη της ημέρας προκαλεί έντονη και δημιουργική διάθεση για να τακτοποιήσετε με θαρραλέες και τολμηρές αποφάσεις τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν, παράλληλα τονίζει την σεξουαλικότητα και τον αυθορμητισμό σας στην ερωτική σας ζωή, φέρνοντας για τους μεν αδέσμευτους φίλους καινούριες γνωριμίες και ευκαιρίες, για τους δε δεσμευμένους το δέσιμο και την αφοσίωση στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα σημαντικό πρόσωπο με εξουσία από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, σας στηρίζει και προστατεύει τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας σήμερα, αν επιδιώξετε την ανταμοιβή και την προσωπική σας καταξίωση. Πιστέψτε στη δύναμη του ισορροπημένου διαλόγου και της γόνιμης συνεννόησης με τον ερωτικό σας σύντροφο και με τα προσφιλή σας άτομα, προστατεύοντας έτσι τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις από εκρήξεις και φουρτούνες, που ίσως επηρεάσουν την ψυχική σας ηρεμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αισθανθείτε έντονα την ακατανίκητη επιθυμία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα της καθημερινότητας. Σε αυτήν την προσπάθεια, μην παρασύρεστε από τον αυθορμητισμό και τη νευρικότητά σας, αλλά από τον ενθουσιασμό και τον συναισθηματισμό σας, προκειμένου να φέρετε πολύ κοντά σας τον άνθρωπο που αγαπάτε, δίχως να προκύψουν εντάσεις και συγκρούσεις, αλλά με ανεβασμένη λίμπιντο και φλογερό ταμπεραμέντο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις και ευθύνες κρατούν τα σκήπτρα της προσοχής και του ενδιαφέροντός σας σήμερα. Μην κινείστε παρασκηνιακά για να δρέψετε τους καρπούς της επιτυχίας και της ανταμοιβής, μιλήστε με ειλικρίνεια και ευθύτητα με τα προσφιλή και αγαπημένα σας άτομα, προσδοκώντας να σας καταλάβουν και να δικαιώσουν τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Διαλύστε το μυστήριο που επικρατεί στην ερωτική σας ζωή, με διακριτικότητα και υπευθυνότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν εμφανίζονται σήμερα, καθοριστικές συζητήσεις με φιλικά και προσφιλή άτομα μέσα από το περιβάλλον της δουλειάς και της προσωπικής σας ζωής ενθαρρύνουν τα θέλω και τις επιθυμίες σας, βάζουν τέλος στην ανασφάλεια και τους φόβους σας. Δείξτε την ειλικρινή σας προσοχή κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι με τον ερωτικό σας σύντροφο, τίποτα δεν είναι δύσκολο να γίνει, αν πιστεύετε στα ταλέντα σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment