PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κάνετε περισσότερες επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα αυτή δεν είναι κατάλληλη να τραβήξεις βλέμματα και προσοχή επάνω σου, θέλεις απλώς να παρατηρείς τους άλλους και να να μην συμμετέχεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας σε καλεί να επιλύσεις τυχόν ζητήματα αισθηματικής φύσεως με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η διάλεξε άτομα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια σου, είναι καλή συγκυρία να επιδιώξεις βελτιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι η αιτία για όλα όσα σου συμβαίνουν σήμερα! Η συντροφική διάθεση σου θα σε κάνει να απολαύσεις τις συναναστροφές με φίλους, όπου θα αναβιώσει το ομαδικό σου πνεύμα, η δύναμη και η γαλήνη που εκπέμπεις, αυξάνουν το κύρος και την γοητεία σου. Δεν είσαι του ¨Εγώ¨ αλλά του ¨Εμείς¨ και αυτό σου δίνει λάμψη στα μάτια των φίλων σου, αλλά και οποίου άλλου/ης συναντήσεις. Οι κατακτήσεις, θα σου είναι εύκολη υπόθεση σήμερα, αλλά αν ήδη έχεις ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σύνολο των προσπαθειών σου σήμερα πρέπει να το κατευθύνεις στα οικονομικά και κυρίως επαγγελματικά ζητήματα. Αυτά είναι που πρέπει να επιστρατεύσεις όλα τα ταλέντα σου, όπως επιτάσσει η μέρα. Μετά το μεσημέρι, η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει παράλληλα, εύνοια σε ότι επαγγελματικό απαιτεί δεξιότητες, που άλλωστε, εσύ έχεις. Αυτό αυξάνει το πρεστίζ σου επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, όμως εις βάρος του προσωπικού χρόνου σου. Εσύ μπορείς να συνδυάσεις προσωπικό και επαγγελματικό χρόνο, βρίσκοντας κάποιο ταίρι ενώ δουλεύεις, αν δεν έχεις ήδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετή, για να μην πω μεγάλη, εύνοια σήμερα η σημερινή μέρα, με πνευματικές ανησυχίες, φιλομάθεια, μετάδοση γνώσεων, επικοινωνία, προσέγγιση σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά και ευκαιρία για ανανέωση και βελτίωση της σχέσης σου με το ταίρι σου. Η κοινωνικότητα και διεύρυνση του κύκλου σου βελτιώνει την εικόνα σου ακόμη περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βοηθά να καταφέρεις κάθε τι που θέλεις, σε κάθε επίπεδο, δίνοντας σου οργανωτικές δεξιότητες, δύναμη, θέληση και γοητεία. Έτσι, κάθε ζήτημα που προκύπτει, βρίσκει την λύση του, χάρις στα ταλέντα και τις ικανότητες σου, που συνδυαζόμενες με την αυξημένη γοητεία που σου δίνει η μέρα, φέρνει σε ιδανικό σημείο την αισθηματική σου σχέση, ενώ  δεν αφήνει τίποτε ακατόρθωτο για σένα σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα γλυκαίνει τον συναισθηματικό σου κόσμο, καθώς η δοτικότητα και η ευαισθησία που ξυπνούν μέσα σου σε κάνουν να βάζεις σε πρώτη προτεραιότητα τους άλλους και τις ανάγκες τους, πράγμα που θα σε κάνει ευάλωτο/η σε απαιτήσεις. Η ημέρα σου βελτιώνεται ακόμη περισσότερο το απόγευμα, που ευνοεί την βελτίωση της ατμόσφαιρας και τα αισθήματα, παλιά και νέα.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας υπογραμμίζει την επιτακτική υποχρέωση που έχεις να ταχτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που είναι άμεσες και πιεστικές. Από όποιον/α ζητήσεις βοήθεια, φίλους, ταίρι, οικογένεια, κάνεις δεν θα σου την αρνηθεί. Όλοι γίνονται αλτρουιστές, και σε αυτήν την διαδικασία θα σε διευκολύνει η βοήθεια φίλων σου, οπότε θα την αντιμετωπίσεις ευκολότερα. Μην εκπλαγείς αν έχεις ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις με νέες σοβαρότερες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αστρολογική συγκυρία, σε ευνοεί επιτρέποντας σου να κάνεις κυριολεκτικά ό,τι θέλεις, ό,τι σου είναι ευχάριστο. Η αστρολογική όψη της ημέρας σε ανεβάζει, τόσο από διάθεση, όσο και από γοητεία. Οι επιτυχίες που θα έχεις, θα σου το αποδείξουν, αρκεί να επωφεληθείς από αυτήν την εύνοια και να διασκεδάσεις με το ταίρι ή τις παρέες σου, οπότε πολλά ευχάριστα θα μπορούσαν να σου προκύψουν, ιδίως αν αυτήν την εποχή είσαι μόνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σε κάνει δημιουργικό και παραγωγικό, δίνοντας έμφαση στον τομέα του σπιτιού σου, το οποίο αναγκάζεσαι να φροντίσεις. Νιώθεις και την ανάγκη να το ανανεώσεις για να νοιώσεις καλύτερα σ’ αυτό, παρ’ όλο που δεν είσαι και τόσο σπιτόγατος/α. Η μέρα αυξάνει τις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και δεξιότητες σου. Αυτές οι επιτυχίες θα επιδράσουν στο ηθικό και την αυτοπεποίθηση σου, που έτσι ανεβασμένα, θα επηρεάσουν θετικά το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η η γοητεία σου θα πιάσει τόπο στο άλλο φύλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σχετίζεται με τον επικοινωνιακό σου τομέα στον οποίο σήμερα θα διαπρέψεις. Συναντήσεις με στενούς φίλους, αγαπημένους συγγενείς, δημοσιές σχέσεις είναι το φόρτε σου και η καλή σου διάθεση στα ύψη. Το αποκορύφωμα θα έλθει το απόγευμα, οπότε δημοφιλία και η γοητεία σου εξακοντίζονται στον ουρανό, με το ταίρι σου να είναι μαγεμένο και όλους τους άλλους που συναντάς να είναι καταγοητευμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σηματοδοτεί τις προθέσεις σου για τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους, Εφορίες, δάνεια, ασφάλειες κλπ. Η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως σου φέρει την δυνατότητα να επιλύσεις κάποια από τα ζητήματα της καθημερινότητας σου, κάποιο αναπάντεχο ποσό που θα σε βοηθήσει σ’ αυτά, ή κάποια έμπνευση που θα μπορούσε να σου αυξήσει το εισόδημα, αν τύχει υποστήριξης από κάπου. Αυτά τονώνουν την διάθεση σου, πράγμα που επιδρά στην αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου που δεν περνάνε απαρατήρητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα τονίζονται οι ανάγκες που υπάρχουν και σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η δίψα σου είναι να τραβήξεις το ενδιαφέρον και την φροντίδα των δικών σου, όπως το ταίρι σου, ο φιλικός και ο επαγγελματικός κύκλος. Η αστρολογική όψη της ημέρας επεκτείνεται και στα οικονομικά αλλά ιδίως στα αισθηματικά με το ταίρι σου, ή αν δεν έχεις, ίσως κάποιο σε περιμένει στην γωνία!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment