PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα συλλέγετε πληροφορίες.

ΚΡΙΟΣ

Ξεσκονίστε το επικοινωνιακό σας χάρισμα, ανάβοντας πράσινο φως στην προβολή σας. Κατά πάσα πιθανότητα, τον τελευταίο καιρό επεξεργάζεστε κάποιες μεγαλεπήβολες ιδέες. Μέχρι τις 20 Ιουνίου δεν πρέπει μόνο να τις καταγράψετε, καλείστε να τις μεταφέρετε στα άτομα που θα σας βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε. Και δεν χρειάζεται να ψάξετε μακριά, αυτά τα άτομα βρίσκονται ήδη στον κοντινό σας κύκλο. Αναζητήστε τα ανάμεσα στους φίλους ή/και τους γείτονές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προετοιμαστείτε να αλλάξετε ταχύτητα, τόνωσε την ενέργεια και διεύρυνε την οπτική σας. Είναι ώρα να αλλάξετε πρακτική για τις ιδέες σας, να αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια και τα οράματά σας. Επίσης, οργανώστε τα οικονομικά σας και αρχίστε την ενδελεχή έρευνα για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καιρός να αποδεσμευτείτε από την επικοινωνιακή σας «καραντίνα». Η ανάγκη σας θα είναι να αποκαταστήσετε τις επαφές σας, μετά από μια περίοδο συλλογισμού και διακριτικής παρουσίας σας. Δεν έχει σημασία αν ακόμα η δράση τεκταίνεται μέσω διαδικτύου, περισσότερο απ’ όσο θα θέλατε. Αδημονείτε να προωθήσετε κάποια από τα πάθη σας, γι’ αυτό επενδύσετε σε ότι μπορεί να στηρίξει τις προθέσεις σας. Τα διαδικτυακά μαθήματα για επέκταση του γνωστικού σας πεδίου, μπορούν να σας προσφέρουν πολλές καινούργιες εμπειρίες. Και στο μεταξύ, να κάνετε τακτά διαλείμματα για κάποιες κοντινές εξορμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεστε ξεκούραση; Τώρα είναι η στιγμή να την απολαύσετε. Πρέπει να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας, να προετοιμαστείτε για τη δική σας γενέθλια περίοδο που έπεται. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να βάλετε σε τάξη το περιβάλλον σας. Από το καθάρισμα των χώρων σας μέχρι την απομάκρυνση «τοξικών» ανθρώπων, πρέπει να ανανεωθείτε πρακτικά και ψυχολογικά. Δεν θέλετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Καλωσορίσατε στην εποχή της συνεργασίας. Αν και έχετε πολλά μεγάλα σχέδια σε ατομικό επίπεδο, τώρα πρέπει να αφήσετε και άλλους να εμπλακούν. Με το διαδίκτυο να κυριαρχεί, διευρύνετε τις επαφές και τους ορίζοντές σας. Η επιτυχία και η ικανοποίηση θα φέρουν το όνομά σας, αν παραμερίσετε τον εγωκεντρισμό σας και κάνετε αυτή την προσπάθεια συμπράξεων. Είναι βέβαιο ότι σας αναμένουν πολλές ευκαιρίες και προοπτικές για να πραγματώσετε όλα τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναδείξτε τη φιλόδοξη πλευρά σας, προκαλώντας για καινούργιες αποστολές. Αν είστε μέλος μιας ομάδας, είναι καιρός να επιδείξετε την ευφυΐα και το ηγετικό σας χάρισμα. Να καταλάβουν όλοι ότι είστε «αναντικατάστατοι». Αν έχετε ήδη υψηλή θέση, κατευθύνετε και εκπαιδεύστε άλλους. Σκεφτείτε πόσοι βοήθησαν εσάς στην πορεία σας και ανταποδώσετε το καλό κάρμα.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας για περιπλανήσεις αυξάνεται. Όποιοι περιορισμοί κι αν τεθούν στις μετακινήσεις μέχρι και τις 20 Ιουνίου, εσείς θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να αλλάξετε το σκηνικό σας. Κάποιοι μπορεί να μετακομίσετε με την ασφάλεια που απαιτείται, άλλοι μπορεί να ανανεώσετε το περιβάλλον του σπιτιού σας. Δεν αποκλείεται να μετακινήσετε έπιπλα, προκειμένου να ανοίξετε χώρο για να κάνετε γιόγκα ή χορό. Και αν έχετε κάτι να διδάξετε, το διαδίκτυο προσφέρει πληθώρα μαθητών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην περιορίζετε την σαγήνη σας, δεν θα μπορούσατε εξάλλου. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη μαγική σας έλξη, ακόμα και μέσω της οθόνης του υπολογιστή σας. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να σκεφτείτε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Σας προσεγγίσουν πολλά υποσχόμενες προτάσεις για τα επαγγελματικά σας, ενώ ευνοούνται και οι οικονομικές συμπράξεις. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να οριστικοποιήσετε συμφωνίες, αφού μελετήσετε ακόμα και τα ψιλά γράμματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το «δύο» θα γίνει το μαγικό νούμερο για εσάς. Το εγωκεντρικό σκεπτικό σας θα μεταλλαχτεί σε συνεργατικό και η ενδυνάμωση των δεσμών σας θα αυξήσουν τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Από την άλλη πλευρά, οι εντάσεις θα σας δημιουργούν κλειστοφοβία. Γι’ αυτό πριν κοιτάξετε την έξοδο, αναζητήστε τις χρυσές τομές. Μπορείτε να επαναφέρετε την αγάπη, με πολλή υπομονή και συνεχή επικοινωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας. Τώρα θα αναζωπυρωθεί η ανάγκη σας να φέρετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το μυαλό. Προσέξτε περισσότερο τη διατροφή σας, ασκηθείτε, κατευθυνθείτε προς ό,τι τονώνει τη φυσική σας κατάσταση. Με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, οι λαϊκές αγορές μπορούν να γίνουν το επόμενο στέκι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να απαρνηθείτε τις πιτζάμες και τις φόρμες γυμναστικής. Αρχίστε να φοράτε ξανά τα πιο αγαπημένα σας ρούχα, που σας κάνουν να νιώθετε άνετα αλλά και σικ. Ακόμα και αυτό θα τονώσει τη διάθεσή σας, μιας και θα έχει μια χροιά «κανονικότητας». Η καλή εικόνα ενισχύει την αυτοπεποίθηση, ακόμα κι αν το κοινό σας δεν είναι όσο πολυπληθές έχετε συνηθίσει.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πάρτε μια ανάσα χαράς. Αν και έχετε περιορίσει την κοινωνικότητα σας επαρκώς λόγω των υγειονομικών περιορισμών, τώρα θα το κάνετε πιο διασκεδαστικά. Θα απολαύσετε την ολοκλήρωση της εσωτερικής σας διακόσμησης και θα θέλετε να κουρνιάσετε στη φωλιά που δημιουργήσατε. Γιατί να μην περάσετε εκεί κι άλλες όμορφες ώρες, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment