PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανάγκη για ασφάλεια, σταθερότητα και εξασφάλιση.

ΚΡΙΟΣ

Εύχεστε να έβρεχε χρήματα; Δεν αποκλείεται να λάβετε μια απρόσμενη προσφορά, που θα χρειαστεί όμως να διανύσετε εσείς τη μισή διαδρομή, δράστε, ακόμα και απροσδόκητα, δίνοντας σημασία στις αντιδράσεις που θα υπάρξουν. Είναι λεπτή η γραμμή, ανάμεσα στις εποικοδομητικές ανατροπές και στο κέντρισμα αντιρρήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην βιαστείτε να αλλάξετε όλο το σκηνικό της ζωής σας, η ένταση που θα σας διέπει, θα είναι σαν να βλέπετε το μέλλον σας σε βάθος 15ετίας. Θα θέλετε να φτάσετε εκεί άμεσα και η τόλμη μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά η υπερβολική ορμή μπορεί να σας τρομάξει και να σας εξαντλήσει γρήγορα. Καλύτερα να βάλετε προτεραιότητες στους τομείς σας και να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά. Έτσι θα σας μένει και χρόνος για να χαλαρώνετε ενδιάμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποζητάτε μια γλυκιά απόδραση, φαίνεται ότι η ανάγκη σας για απομόνωση είναι ιδιαίτερα έντονη. Θα θέλετε μόνο να κλείσετε πόρτες και παράθυρα για να αφήσετε τον κόσμο απ’ έξω. Αλλά θα τονωθείτε περισσότερο αν στραφείτε σε πρακτικές αποκατάστασης, όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός ή η γραφή. Ακόμα και μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα, μπορείτε να καταλήξετε στην απόφαση για σημαντικές αλλαγές. Αγκαλιάστε τη συγκυρία, γιατί η ευτυχία σας χρειάζεται μόνο να της ανοίξετε χώρο στην πολυάσχολη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε επαφές, η ανάγκη σας να συμπράξετε σε όλα τα επίπεδα θα έχει μια χροιά επείγοντος και μπορείτε να κάνετε απίστευτα και ευφυή άλματα σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτή την ατμόσφαιρα προόδου, είναι τα άτομα που θα προβάλλουν αντιστάσεις. Γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα τη φορά, αλλά σε καμία περίπτωση μην οπισθοχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Πάρτε θέση στη γραμμή εκκίνησης. Σιγοκαίει μια φλόγα πίσω από όλες τις φιλοδοξίες σας, βλέπετε τις δυνατότητες και θέλετε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να ξεπεράσετε κάθε δυσχέρεια. Ίσως ένα άτομο ισχύος να σας προσφέρει μια ηγετική θέση, είτε να έχετε μια αναλαμπή για την μελλοντική διαδρομή σας. Γι’ αυτό όποια αντίσταση κι αν συναντήσετε, εσείς κάντε την ένταση δύναμη και θα αναδειχθείτε θριαμβευτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας κατακλύζει η λαχτάρα για μια αυθόρμητη περιπέτεια. Είναι η στιγμή να ανοίξετε τα φτερά σας και να εξερευνήσετε τον τεράστιο κόσμο, τουλάχιστον να κάνετε πιο σημαντική την καθημερινότητά σας. Αρχίστε να σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι, εγγραφείτε σε εργαστήρια που σας εμπνέουν ή βρείτε ένα νέο εγχείρημα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας παρεκκλίνει από τα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται ότι κάποια υπερβολική οικειότητα σας κάνει να νιώθετε εμφανώς άβολα. Λέτε ότι θέλετε όλο το πακέτο, με το τέλειο σπίτι και το καλύτερο σεξ και την αφοσίωση, αλλά η προοπτική μιας τέτοιας ολοκληρωτικής σύμπραξης, επίσης σας φοβίζει και σας προκαλεί. Αρχίστε να εντοπίζετε τους φόβους σας γύρω από την ευάλωτη πλευρά σας, για να βρείτε μετά και να κρατήσετε, την αγάπη που λαχταράτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί μια σχέση σας να έχει αιφνίδια και γρήγορη εξέλιξη. Αν η σύμπραξη με έναν συνάδελφο ή το ταίρι σας έχει δυσκολίες, θα βιώσετε μια αναλαμπή που θα ξεπεράσει τα εμπόδια. Χρειάζεται μόνο να προσπαθήσετε περισσότερο, ώστε οι διάλογοί σας να είναι παραγωγικοί. Είναι αποδεκτό να διαφωνείτε και να ενίσταστε, αλλά αντί να βαλτώνετε εκεί, στραφείτε στον στόχο των ζητουμένων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε σημασία στις σωματικές ενδείξεις για βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Αν έχετε συχνούς πονοκεφάλους, για παράδειγμα, το σώμα σας λέει να μειώσετε τους ρυθμούς σας. Η σοφία του υποδεικνύει να υιοθετήσετε πιο ευέλικτες καθημερινές συνήθειες. Μην αντιστέκεστε στη μείωση του καφέ που λέτε ότι σας ενεργοποιεί, του κρασιού που σας χαλαρώνει, αν κάποια συμπτώματα επιμένουν παρά τις αλλαγές σας, να δείτε τον γιατρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα επιτρέπονται στον έρωτα και τον πόλεμο, αλλά ίσως να μην βλέπετε διαφορά ανάμεσα στα δύο και ίσως δεν μπορείτε να καταπνίξετε τη δυσαρέσκειά σας με σημαντικά άτομα. Πρέπει να ηρεμήσετε, να μην κάψετε αυτές τις γέφυρες. Αν διαχειριστείτε δημιουργικό την ορμή σας, αυτές οι επαφές θα πάρουν ορθή κατεύθυνση. Με τονωμένη τη ζώνη σας της φήμης, τώρα μπορείτε να κάνετε ευρέως γνωστά τα όποια εγχειρήματά σας. Ακόμα κι αν δεν ακολουθήσετε τις «ασφαλείς» διαδρομές, το ζητούμενο είναι να μην κρύψετε τη λάμψη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποζητάτε την ασφάλεια με κάθε κόστος, αφήστε τον άνεμο της αλλαγής να διαπεράσει τη ζωή σας. Μπορείτε να κάνετε τώρα μια πολυαναμενόμενη κίνηση, με αφορμή μια οικογενειακή περίσταση ή την προώθηση της καριέρας σας. Γιατί να μην αναδιαρθρώσετε τους χώρους σας, ώστε να εκφράζουν εσάς; Κάντε τις αλλαγές σας με θετική οπτική, απαλλαγμένοι από θέσεις και απόψεις που σας κρατούσαν πίσω. Άλλους θα τους φόβιζε η αποβολή παλιών συνηθειών, αλλά όχι εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Υποδεχθείτε κάποιες ανέλπιστες αναλαμπές. Πάρτε ένα καλό πρόγευμα και αποφύγετε την καφεΐνη, γιατί το μυαλό σας θα είναι ήδη σε έξαρση. Τα χέρια σας μπορεί να μην προλαβαίνουν να ακολουθούν τις ιδέες σας, γι’ αυτό βρείτε άλλους τρόπους να τις καταγράφετε. Μην σας διαφύγει κανένα πνευματικό διαμάντι. Τώρα μπορεί να σας σαμποτάρουν κάποιοι προσωπικοί φόβοι, αν δεν τους κοιτάξετε κατάματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment