PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα συναισθηματισμός, στην επιφάνεια ευαισθησίες ίσως και ανασφάλειες.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξετε περισσότερο τα οικονομικά σας, eνδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα ή να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε περισσότερα έσοδα. Αλλά μην πανικοβληθείτε, γιατί αρκεί ένας καλύτερος προγραμματισμός και πειθαρχία για να αντεπεξέλθετε. Με την ευρύτερη οργάνωση των δεδομένων σας και μια επιπλέον απασχόληση, αν βρείτε, θα ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη φάση. Στο μεταξύ, να αφήνετε τις πιστωτικές σας στο σπίτι όταν βγαίνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια σχέση σας χρειάζεται μια ανανεωτική πνοή αέρα. Μην κολλάτε στη συνήθεια ή θέτετε συνεχώς τα ίδια ερωτήματα, θα καταλήγετε στα ίδια συμπεράσματα. Αλλάξτε θέμα συζήτησης, σχολιάζοντας κάτι που είδατε ή διαβάσατε. Δώστε στην άλλη πλευρά χρόνο και χώρο να απαντήσει, χωρίς να διακόπτετε. Και πριν εκθέσετε τη δική σας άποψη, δοκιμάστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει όσα ακούσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνετε εστιασμένοι στο πρόγραμμά σας. Ενώ βάζετε σε ροή τα καθήκοντά σας, ένας δικός σας άνθρωπος θα χρειαστεί τη βοήθεια ή τη στήριξή σας. Μην βιαστείτε να δώσετε συμβουλές, φροντίστε πρώτα να τον ηρεμήσετε. Μετά θέστε ερωτήματα ώστε να κατανοήσει και ο ίδιος προς τα πού πρέπει να κατευθυνθεί. Το να τονώνετε την αυτοπεποίθηση των άλλων, είναι πιο σημαντικό από το να τους λύνετε προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε χώρο για έναν ακόμη φίλο; Ίσως προκύψει και η ευκαιρία να ενταχθείτε εσείς σε μια ομάδα που θέλατε, διαδικτυακή ή με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Πάντως η μαχητική σας πλευρά θα κάνει μια σαρωτική εμφάνιση για την υπεράσπιση του δικαίου. Αν χρειάζεστε υποστηρικτές για μια σχετική περίσταση, αναζητήστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΛΕΩΝ

Ακόμα και η δική σας κοινωνική ιδιοσυγκρασία έχει ανάγκη από λίγη ησυχία ενίοτε. Αλλά ίσως δεν την βρείτε άμεσα, μιας και η ομάδα σας θα χρειαστεί στήριξη. Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να απέχετε πνευματικά, αντιθέτως συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας. Αντί να τα καταπιέζετε, αξιοποιήστε την ενέργειά τους για να δραστηριοποιηθείτε. Η ανταλλαγή απόψεων και η αλληλεπίδραση, θα βοηθήσουν να βρείτε φρέσκιες λύσεις και να αποσυμπιεστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε τα έντονα συναισθήματά σας, δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσετε λίγο, μιας και η ατμόσφαιρα θα είναι έντονα κοινωνική. Και επειδή η οχλαγωγία σας ταράζει, επιλέξτε συνειδητά να φανείτε ελαστικοί. Θα δείτε ότι οι προσεγγίσεις θα σας φέρουν ειδήσεις, που θα εξυπηρετήσουν την πορεία των στόχων σας. Η ομαδική δουλειά θα βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας στη συνέχεια, μιας και θα ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε σύντομοι και περιεκτικοί. Θα μεταδώσετε καλύτερα τα μηνύματά σας αντί να αναλύετε κάθε λεπτομέρεια, ειδικά αν απευθύνεστε σε πολυάσχολα άτομα εξουσίας. Αξιοποιήστε το πνεύμα σας και περάστε κατ’ ευθείαν στο θέμα. Όσο πιο γρήγορα θέσετε τα ζητούμενά σας, τόσο πιο γρήγορα θα τύχουν χειρισμών. Ας έχετε ερευνήσει εκ των προτέρων το κέρδος για τους ανθρώπους που θα συνομιλήσετε, έτσι θα κεντρίσετε περαιτέρω το ενδιαφέρον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε τις αποδοτικές δονήσεις της ατμόσφαιρας, να είστε ανοικτόμυαλοι. Να σκέφτεστε γρήγορα και ενώ προχωράτε, για να καταφέρετε χειριστείτε όσα χρειάζεται. Γιατί να μην επιδείξετε την αποτελεσματική και αυθόρμητη πτυχή σας; Μια δημιουργική συζήτηση με άτομα από άλλη χώρα ή κουλτούρα, θα διευρύνει ανέλπιστα το πνεύμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα την ασπαστείτε ή θα ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων. Αντί να μπείτε σε εξαντλητικούς διαλόγους, εστιάστε στις χρυσές τομές για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Η θετική οπτική θα εξελίξει κάθε εγχείρημά σας και να διατηρήσει το ενδιαφέρον όλων των πλευρών. Τονώστε την αποφασιστικότητά σας και κινηθείτε αναλόγως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θωρακίστε τις αντοχές σας, είστε πάντα πρόθυμοι να είστε παρόντες για τους άλλους, χωρίς να υπολογίζετε τη δική σας ισορροπία. Έτσι γίνεστε εχθρός του εαυτού σας. Προτιμήστε να αντιστρέψετε τους όρους, να ζητήσετε από ένα «αδύναμο» άτομο του κύκλου σας να στηρίξει εσάς. Έτσι θα αποστομώσετε τις δεύτερες σκέψεις σας, ότι δεν μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στους άλλους, το πιο πιθανό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι τα καταφέρνουν εξίσου καλά με εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην μπερδεύετε τον προϋπολογισμό με τη λιτότητα. Πάντα μπορείτε να είστε συνετοί και ταυτόχρονα να προσφέρετε στον εαυτό σας το «κάτι παραπάνω». Αν λαχταράτε να κάνετε μια αγορά, επενδύστε σε κάτι που θα έχει διάρκεια στον χρόνο ή θα έχει αυξητική αξία. Από την άλλη πλευρά, το κάρμα είναι ανταποδοτικό, η γενναιοδωρία έλκει γενναιοδωρία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην μένετε μόνο στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Αν μια απρόβλεπτη κατάσταση σας πιέσει, ίσως να μην μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Χρειάζεστε στο πλάι σας ένα υποστηρικτικό άτομο για να συζητήσετε. Μην προσπαθήσετε πεισματικά να επιλύσετε τα πάντα μόνοι σας. Μόλις αποδεχθείτε την ευάλωτη πλευρά σας, όλα τα επόμενα βήματα θα είναι πιο εύκολα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment