PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να παραμείνετε ψύχραιμοι και να πράττεται το σωστό.

ΚΡΙΟΣ

Είναι απαραίτητη όλη αυτή η ένταση; Κάτι στην προσωπική σας ζωή φαίνεται να βαραίνει την ατμόσφαιρα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Επειδή προκλήσεις μπορεί να σας προσεγγίζουν συνεχώς, μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά των δραμάτων και του πανικού. Με στόχο να εξομαλύνετε τα πνεύματα, ζητήστε τη συμβουλή ενός ατόμου που εμπιστεύεστε. Η έκθεση των δεδομένων και μόνο, θα σας ηρεμήσει για να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε περισσότερο το χιούμορ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ασχολείστε τόσο πολύ με τους άλλους, η προσπάθειά σας να τους ευχαριστείτε πάντα όλους, έχει καταλήξει μεγάλο φορτίο στους ώμους σας. Όπως δεν θέλετε να απογοητεύσετε κάποιον, έτσι δεν πρέπει να αφήνετε να σας χειρίζονται. Αρκεί να αλλάξετε οπτική, να βάλετε σε προτεραιότητα τη δική σας ζωή και τις υποχρεώσεις σας. Έτσι θα έχει μεγαλύτερη αξία κάθε προσφορά σας, καθώς δεν θα βαρυγκωμάτε γι’ αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δημοτικότητα μπορεί να καταλήξει ως αγώνας επικράτησης, δεν πρέπει να σας παρασύρει αυτή η μανία, να μοιάσετε σε άλλους ή να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του καθενός. Η πρόκληση είναι να δώσετε προτεραιότητα στην ψυχολογία και την ισορροπία σας. Παραμείνετε ειλικρινείς και ακέραιοι προς τον εαυτό σας με γνώμονα τη λογική και τα επιχειρήματα, όχι τις ανάγκες των πολλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να ισορροπήσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή, έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι παραπάνω για το ταίρι σας. Αλλά εστιάζετε τόσο στον στόχο, που τελικά σας αγχώνει και γίνεστε νευρικοί. Δώστε λίγο χρόνο και χώρο στο συναίσθημα, η αγάπη μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Ακόμα και μια ανάπαυλα για έξοδο με τους φίλους σας, θα σας επαναφέρει σε αρμονία με το περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό και το σώμα σας δεν αποτελούν δύο ξεχωριστές οντότητες, ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τη Σελήνη, μπορεί να σας κάνει να κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη με απογοήτευση. Ξεπεράστε άμεσα αυτή την κριτική διάθεση, δεν χρειάζεται να συγκρίνεστε με κανένα «πρότυπο». Δείτε αυτή την κρίση ως μια ευκαιρία, για να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αλλά το βασικό είναι να τις κάνετε με γνώμονα την αγάπη και την αποδοχή για τον εαυτό σας, για να έχουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεν είναι η αγάπη τυφλή, η ζήλια είναι»! Αυτό το πράσινο τέρας μπορεί να θολώσει την οπτική σας, να σας κάνει υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Πριν αρχίσετε να βλέπετε ανύπαρκτους «δράκους», αναζητήστε τι πραγματικά σας συμβαίνει. Μια ειλικρινής συζήτηση θα αποκαλύψει τι παρεξηγήσατε και θα αποφύγετε να κάψετε πολύτιμες γέφυρες. Επίσης φροντίστε να μην γίνεστε πιεστικοί, με τις αμέτρητες κλήσεις και τα μηνύματά σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε βέβαιοι ότι δίνετε αρκετά ώστε να λάβετε κιόλας; Ξεκαθαρίστε τα κίνητρά σας πριν εκφράσετε κάποια πρόταση, γιατί η προσφορά με «παρελκόμενα» δεν θεωρείται γενναιοδωρία. Αντιθέτως, προσθέτει αχρείαστη πίεση σε κάθε τύπου σχέση. Από την άλλη πλευρά, σκεφτείτε ποια άτομα σας έχουν συμπεριφερθεί με πραγματική ευγένεια και καλοσύνη. Μην θεωρείτε κανέναν δεδομένο, πρέπει να εκφράζετε και να αποδεικνύετε την εκτίμησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες «μάχες» φαίνεται να παίρνουν τα ηνία των καταστάσεων, ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που εκφράζεστε. Δεν υπάρχει λόγος να φανείτε εριστικοί ή ενοχλημένοι. Για να επικρατήσει η αρμονία στο περιβάλλον σας, προσεγγίστε τους δικούς σας ανθρώπους με ηρεμία. Η ευγενής άμιλλα είναι μια καθημερινή διαδικασία που σας θέλει πάντα παρόντες, περισσότερο ακροατές παρά ομιλητές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντισταθείτε στην ακατάστατη παρόρμηση σας, κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει μαθηματικά σε λανθασμένη διαδρομή, γιατί δεν θα καταφέρετε να λειτουργήσετε με επάρκεια και συνέπεια. Είναι καιρός να μπει μια τάξη στις ντουλάπες και τα συρτάρια σας, όπως και στη σωρευμένη χαρτούρα. Μόνο αν οργανώσετε τα έγγραφα και τα αρχεία σας θα βρίσκετε άμεσα ότι χρειάζεστε. Ανάλογη επιμέλεια πρέπει να δείξετε και στην προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται υπομονή και να μειώσετε την ταχύτητά σας, για να δείτε τελικά τα αποτελέσματα που αποζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε λίγο περισσότερο τη συμπεριφορά σας, το να εμφανίζεστε ως σκληροί και άτεγκτοι, θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα ζητούμενα. Να θυμάστε ότι πιάνετε περισσότερες μύγες με μέλι, παρά με υδροχλωρικό οξύ. Αποφύγετε να υποπέσετε σε ολισθήματα, με αρνητικούς σχολιασμούς ή δηλώσεις που μπορεί να θίξουν. Αν ασχοληθείτε με τον εντοπισμό της ρίζας του θυμού σας, θα συλλέξετε περισσότερους συμμάχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε εσείς ιδιοσυγκρασίες που μαδάνε μαργαρίτες για τα συναισθήματα των άλλων; Βγείτε από αυτό τον φαύλο κύκλο και πάρτε δυναμικά το τιμόνι της ζωής σας. Δώσατε περισσότερη αξία απ’ όση έπρεπε στη γνώμη τρίτων, γι’ αυτό ξεφύγατε από τη διαδρομή σας. Ακόμα κι αν δυσκολευτείτε να απομακρυνθείτε, αυτή είναι η απαραίτητη κίνηση. Και είτε τα εν λόγω άτομα θα επιστρέψουν «υποταγμένα» ή θα περάσετε μόνοι στην επόμενη ευχάριστη «πίστα».

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο ευαίσθητο θέμα κι αν είναι το οικονομικό, δεν πρέπει να το κρύβετε άλλο κάτω από το χαλί. Το έχετε παρακάνει με την καλή προδιάθεση να πληρώνετε για άλλους. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας επιστρέψουν τα χρήματα που έχετε δώσει ή έχετε δανείσει. Είναι καιρός να διεκδικήσετε ξεκάθαρα ό,τι σας αξίζει. Πείτε από την αρχή της εξόδου με φίλους ότι θα πληρώσει ο καθένας τα δικά του. Και επειδή το τραπέζι δεν θα γεμίσει όσο συνήθως, θα δείτε τη ρεαλιστική πλευρά της ζωής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment