PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα προσοχή σε αυτά που κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις τον εαυτό σου ευάλωτο, χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, βρίσκεσαι μπροστά σε διλήμματα και για τα πιο απλά και τετριμμένα ζητήματα, που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα δίσταζες στιγμή να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αυτή η ξένη για σένα ψυχολογική κατάσταση σε βγάζει από τα νερά σου και οι αντιδράσεις σου έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, ιδίως προς το ταίρι σου, στο οποίο η εμφανής αμφιθυμία, η καχυποψία, η αστάθεια και οι αμφιταλαντεύσεις σου, όταν φθάνουν στα άκρα, δημιουργούν πολύ δυσάρεστα συναισθήματα. Κάτω από το πρίσμα αυτής της ανασφάλειας και αβεβαιότητος που βλέπεις πρόσωπα και πράγματα, δεν είναι συνετό εκ μέρους σου, να προχωρήσεις σε κάθε είδους ριζοσπαστικές αποφάσεις, που η υλοποίηση τους θα έχει αποτελέσματα που δεν είναι δυνατόν να ανατραπούν εύκολα και για τις οποίες είναι πολύ περισσότερο από πιθανόν να μετανιώσεις αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα δοθούν ευκαιρίες και αφορμές να επανέλθουν στην επιφάνεια και να επιλυθούν πολλά από τα κακώς κείμενα ανάμεσα σας, ώστε να δώσετε εκατέρωθεν επαρκείς εξηγήσεις, να εκθέσει καθένας από σας τις θέσεις και τις απόψεις του για τα επίμαχα ζητήματα που υπήρξαν αίτιες παρεξηγήσεων. Κατά την διάρκεια της παροχής των εξηγήσεων, είναι δυνατόν, να ακουστούν και δικαιολογίες που για να γίνουν αποδεκτές, περιέχουν και ψήγματα από μικρά ψέματα, τα οποία πρέπει να φιλτράρεις, να αξιολογήσεις και να τα αντιμετωπίσεις με την δέουσα ανοχή που αρμόζει στην ρήση: αγάπα τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους! Το πρόβλημα που προκύπτει είναι με το ταίρι σου, που θα το παραμελήσεις προς χάριν των φίλων σου, και που πρέπει να αναζητήσεις τρόπους να διορθώσεις την ζημιά, ευχαριστώντας το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να εστιαστείς σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και τις ανησυχίες που σου προκαλούν σχετικά με την εξέλιξη τους και που σε βγάζουν έξω από τις συνηθισμένες διαδικασίες σου. Αυτό συσκοτίζει την κρίση σου σε ότι αφορά αποφάσεις σχετικές με τα του οίκου σου και γι’ αυτό θα προβάλλει αντιρρήσεις το ταίρι σου, οπότε, περίμενε να έχεις την νοητική διαύγεια για αποφάσεις. Είναι επίσης πιθανόν, να σου κάνουν κάποια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, που νοιώθοντας την  πίεση της αβεβαιότητας στα εργασιακά σου, θα φανεί σαν ιδανική ευκαιρία. Χρειάζεται να επικρατήσει η λογική και η ψύχραιμη αξιολόγηση από μέρους σου, να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί, γιατί η βιασύνη είναι σήμερα κακός σύμβουλος. Μετά από την επεξεργασία  της πρότασης ίσως ανακαλύψεις ότι είναι ανάξια λόγου και παραπλανητική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα νοιώσεις την παρόρμηση και την δίψα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα σου σε νέους πνευματικούς τομείς, να γνωρίσεις μέσω μαθημάτων, σεμιναρίων, μορφωτικών ή εσωτεριστικών συλλόγων, μετεκπαιδεύσεων, νέων σπουδών, νέα πράγματα που να σε βελτιώσουν πνευματικά και να καλύψουν το κενό που αισθάνεσαι ότι θέλεις να καλύψεις. Άφησε να ωριμάσει η σκέψη σου αυτή, και αν εξακολουθείς να έχεις την ίδια επιθυμία, διάλεξε μαζί με το ταίρι σου ποιος γνωσιακός τομέας σας ενδιαφέρει και τους δυο, γιατί ίσως αυτός που θα είναι η πρώτη σου επιλογή να μην είναι συμβατός και για τους δυο σας, είτε λόγω διαφοράς ενδιαφερόντων, είτε λόγω δυνατοτήτων.

ΛΕΩΝ

Πρέπει με ειλικρίνεια στην αυτοκριτική σου, να επανεκτιμήσεις αισθήματα και ενέργειες, λάθη και παραλήψεις, με καθαρό μυαλό και αντικειμενικότητα, ώστε να αντιληφθείς που βρίσκεσαι. Για να είναι σωστά τα συμπεράσματα της αυτοκριτικής σου, δεν πρέπει να επικρατήσει ο υποκειμενισμός που θα σου παρέχει το άλλοθι που θα σε κάνει απλώς να νοιώσεις μόνο πρόσκαιρα καλύτερα, ενώ δεν βελτιώνει στο παραμικρό τις συνέπειες των πράξεων σου. Αυτό το δίκαιο σφυροκόπημα του εαυτού σου, μπορεί να απαλύνει με την παρουσία του το ταίρι σου, που θα αποτελέσει το καταφύγιο σου, και που δεν πρέπει να αφήσεις την τυχόν κακή σου διάθεση να ενεργήσει επάνω του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να αποφασίσεις ποιους θα κρατήσεις και ποιους θ’ αφήσεις. Η επιλογές σου σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που θέλεις να αποτελούν τον περίγυρο σου, πρέπει να είναι αντικειμενικές και με βάση την ποιότητα του ήθους και του χαρακτήρα τους, την συμβατότητα τους με σένα, και σε επαγγελματικό επίπεδο η επάρκεια, η ικανότητα προσαρμογής σε συνεργασία και η τιμιότητα. Αυτή η τιμιότητα θα τους κάνει να μην σου χαϊδεύουν τα αυτιά με κολακείες, γιατί όπου τις ακούς, πρέπει να κρατάς επιφυλάξεις για την ειλικρίνεια των προθέσεων τους. Σχετικά με το ταίρι σου, η παρουσία του παίζει ευεργετικό ρόλο στην διάθεση σου και του ανήκει και η αναγνώριση και η επιβράβευση.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις την ισχυρή τάση να αποδράσεις από την καθημερινότητα σου που νιώθεις να σε βαραίνει, να αλλάξεις παραστάσεις γιατί σε πνίγει η μονοτονία, να ξεφύγεις από κάθε υποχρέωση, είτε είναι επαγγελματική είτε ακόμη και στον οικογενειακό τομέα. Στο μυαλό σου τριγυρίζουν ιδέες πώς θα τα καταφέρεις να το σκάσεις έστω και για λίγο, πού θα θελήσεις να πας, που θα μπορέσεις να πας, από τι θέλεις να απαλλαγείς και πώς… Με λίγα λόγια βρίσκεσαι στο σημείο να θέλεις με μια μονοκονδυλιά να διαγράψεις  ίσως το μεγαλύτερο μέρος της ρουτίνας σου, της ζωής σου. Πρέπει να αντισταθείς σ’ αυτήν την παρόρμηση σου και να μην φθάσεις στα άκρα, λίγο σκασιαρχείο δεν είναι κακό, αλλά οι ριζικές αλλαγές… Σκέψου τις συνέπειες αν μέσα σ’ αυτές περιλαμβάνεις και το ταίρι σου, γιατί για μερικά πράγματα, αν ξεκινήσουν είναι πια μονόδρομος η πορεία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δε είναι κακό να θέλει κάνεις να ξεφύγει για λίγο από τις πεζότητες της καθημερινής ρουτίνας, να αφήσει το άδολο παιδί που ο καθένας μας κρύβει μέσα του ελεύθερο, και που όλοι μας οφείλουμε να διατηρήσουμε ζωντανό και να μην μας καταπλακώσει η σοβαροφάνεια που θέλει να μας υποβάλλει η υποκριτική κοινωνία μας. Γλέντα λοιπόν την ζωή, απήλαυσε την τρέλα της νιότης, είσαι δεν είσαι νέος, γλεντά τα αισθήματα σου, είναι θείο δώρο η δυνατότητα να αισθανόμαστε, κάνε ευτυχισμένο το ταίρι σου, ή αν δεν έχεις κάπου θα βρεις να προσφέρεις την ευτυχία όπως μόνο εσύ ξέρεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλοι σου φταίνε, όλοι έχουν κάνει κάτι εις βάρος σου, νιώθεις την ανάγκη να τους εκφράσεις τα παράπονα σου για τις αδικίες  που διέπραξαν εις βάρος σου. Τι θα αποκομίσεις; Σε τι θα σε ωφελήσει; Μόνο στην αποφόρτιση από την αποκατάσταση της αδικίας, που στο τέλος είναι και κάτι το υποκειμενικό. Πες τα λοιπόν στους σωστούς αποδέκτες, αποφορτίσου από αυτά που σε βαραίνουν, σταμάτησε αυτούς που σου αποδίδουν μομφές άδικα, και εστίασε στην βελτίωση της ζωής σου. Όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα παράπονα σου δημιουργούν οι πιο δικοί σου άνθρωποι με τους οποίους έρχεσαι σε πιο συχνή επαφή, με εξαίρεση το ταίρι σου, το ποιο πρέπει να κρατήσεις μακριά από οικογενειακές διενέξεις, γιατί, όσα λεχθούν ανάμεσα σε σένα και την οικογένεια σου και ξεχνιούνται, αλλά όσα λεχθούν ή συμβούν από το ταίρι σου τα θυμούνται όλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έξωθεν καλή μαρτύρια προς το πρόσωπο σου, φέρνει πολύ κολακευτικές κριτικές, γνώμες και απόψεις και σου ανυψώνουν την ήδη καλή διάθεση. Ίσως σ’ αυτήν την φάση να πρέπει να είσαι επιφυλακτικός για το πόσο τα όσα κολακευτικά λέγονται για σένα έχουν ειλικρινή ή ύποπτα ελατήρια και αποσκοπούν σε κάποια οφέλη από μέρους σου υπό μορφήν ανταλλαγμάτων. Επειδή δεν είναι σαφώς ξεκαθαρισμένο το αν οι προθέσεις των όσων εκφράζουν ευμενείς απόψεις (κριτικές) είναι αγνές και άδολες, προστάτεψε το ταίρι σου από την επαφή με τον περίγυρο σου, μήπως πάρουν και αυτό τα σκάγια που προορίζονται για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις ανασφάλεια και αβεβαιότητα στον οικονομικό σου τομέα. Αυτή η ανησυχητική κατάστασις απαιτεί ηρεμία, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό, για να είναι διαχειρίσιμη. Χρειάζεται να έχεις σαφή γνώση της πραγματικότητας, να προχωρήσεις με ρεαλιστικά κριτήρια που θα σου επιτρέψουν να βρεις πραγματοποιήσιμες λύσεις και όχι ουτοπικές, ώστε όλες σου οι κινήσεις να διέπονται από την λογική. Όταν σου προκύψουν νέες προοπτικές, συμφωνίες και διακανονισμοί, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε ό,τι αφορά το τυπικό μέρος τους, γιατί υπάρχουν πάντοτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όροι που ο τύπος στα ψιλά γράμματα «τρώει»  την ουσία και τότε εσύ θα είσαι αυτός που θα είναι ο χαμένος. Κράτησε τα οικονομικά σου μακριά από το ταίρι σου, γιατί αν, πολύ πιθανόν, έχει διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου, θα έχουν δυσμενή επίδραση στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρέπει με νηφαλιότητα να κρίνεις αν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και είναι τώρα ο κατάλληλος χρόνος να κοινοποιήσεις αυτά στα οποία έχεις καταλήξει σχετικά με το πώς βλέπεις την πορεία και τις διαφαινόμενες εξελίξεις  σε σχέσεις που είτε πρέπει να παραμείνουν ως έχουν είτε να υποστούν αλλαγές. Πάντα ο γνώμονας σου πρέπει να είναι η λογική και το ήθος και όχι η ασύγγνωστη παρόρμηση. Η λογική επιβάλλει την συνετή διαχείριση, οπότε να μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και πρόωρες ανακοινώσεις των αποφάσεων σου πριν σταθμίσεις όλους τους παράγοντες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment