PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η εργατικότητά σου θα ανταμειφθεί.

ΚΡΙΟΣ

Ένα σημαντικό, επαγγελματικό σας θέμα είναι ικανό σήμερα να τραβήξει το απόλυτο ενδιαφέρον σας, μέχρι να καταφέρετε να αποσπάσετε την ικανοποίηση και την επιτυχία ότι φέρατε εις πέρας κάθε υποχρέωση που είχατε αναλάβει. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, μη γίνεστε εριστικοί και βιαστικοί, αλλά τροφοδοτήστε τη σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πραγματική σας θέληση να ανακαλύψετε και άλλα μονοπάτια επιμόρφωσης και γνώσης πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας, σας οδηγεί σε νέες γνωριμίες, σε συζητήσεις και επιλογές για το μέλλον της καριέρας σας, που από καιρό επιθυμούσατε να φτάσετε. Εκτιμήστε το γεγονός ότι γύρω σας υπάρχουν έμπιστοι φίλοι, καλοπροαίρετα άτομα και ένας σύντροφος που σας προσφέρει απόλυτη τρυφερότητα και ζεστασιά, εκμεταλλευτείτε μοναδικά τις τρυφερές στιγμές με το άλλο σας μισό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη προμηνύει δυσκολίες και προβλήματα στην επικοινωνία με τα προσφιλή σας άτομα και τους συνεργάτες σας, πολύ πιθανόν να επιφυλάσσει ρήξεις και εντάσεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Δείξτε προθυμία και διπλωματία στις συζητήσεις με τους γύρω σας, κρατήστε ουδέτερη στάση στον ερωτικό σύντροφο, μη συμπεριφέρεστε επιθετικά με βλοσυρά λόγια, σχεδιάστε τις επιλογές, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παθιάζεστε τόσο πολύ με τη δουλειά σας σήμερα, μην επικεντρώνεστε σε ένα καινούριο σχέδιο και αφήνετε τις εκκρεμότητες να σας κυνηγούν, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις κινήσεις σας, οργανώστε με συγκεκριμένο πλάνο τα επόμενα βήματά σας. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πολύ πιθανόν να φέρει διαμάχες και ανταγωνιστικές καταστάσεις στο δεσμό σας, μη δημιουργείτε εχθρικό στρατόπεδο, ανοίξτε την αγκαλιά σας στις ανάγκες και τα θέλω της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ

Μην αντιδράτε αυθόρμητα και παρορμητικά στις προκλήσεις και τα μπερδέματα που ενδεχομένως δημιουργηθούν στο χώρο της δουλειάς σας, κάντε δεύτερες και τρίτες σκέψεις αν χρειαστεί, για να δικαιολογήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων και του ερωτικού σας συντρόφου. Η σημερινή αστρολογική όψη ενισχύει την διαίσθηση και το ένστικτό σας, ακολουθήστε πιστά την καρδιά σας, για να βγείτε από τις αδιέξοδες καταστάσεις της συναισθηματικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να ανακάμψετε επαγγελματικά σήμερα, ακόμα κι αν υπάρχουν σοβαρά και σημαντικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά και προκαλούν ανησυχία και αμφιβολίες στην καθημερινότητά σας, θα βρείτε κάποιες στιγμές για να περάσετε όμορφα, τρυφερά και ζεστά με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι που αγαπάτε. Ικανοποιείστε από τη δουλειά σας, κερδίζετε την εκτίμηση και το θαυμασμό των κοντινών σας προσώπων, απολαμβάνετε την ηρεμία και τη γαλήνη του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως διανύσετε μια περίεργη και δύσκολη μέρα, πιθανόν η πεσμένη σας ψυχολογία σας ωθεί να δείτε με ύποπτο μάτι τις προθέσεις των κοντινών σας ατόμων. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή με τις αντιθέσεις των πλανητών, τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσετε πιθανόν να ταράξουν την ηρεμία και την ισορροπία σας, οι συζητήσεις με το ταίρι σας πρέπει να είναι επικεντρωμένες στην ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν, να μη δημιουργηθούν περαιτέρω εντάσεις και ρήξεις στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας είναι αρκετά δύσκολο να μιλήσετε ξεκάθαρα σήμερα στους δικούς σας ανθρώπους για τις υποχρεώσεις και τα βάρη που έχετε επωμισθεί, γιατί από τη φύση σας είστε μυστικοπαθείς και συγκρατημένοι. Υπάρχει κίνδυνος σοβαρών παρεξηγήσεων με τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο αν παραμείνετε σιωπηλοί στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας, συζητήστε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρες κουβέντες με τους γύρω σας, μη φοβάστε αν απορριφθούν τα θέλω και οι επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κινητικότητα και ο επικοινωνιακός αναβρασμός που δημιουργείτε γύρω σας δεν είναι πρωτότυπη κατάσταση, είναι όμως επιβαρυντική για να αποσυντονίζει την ψυχική ηρεμία και την ισορροπία σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή σήμερα, για να αντιληφθείτε αν ακολουθείτε το σωστό δρόμο που οδηγεί στη χαρά, την ευχαρίστηση και την ευτυχία στην ερωτική σας ζωή, να ανακαλύψετε τις ελλείψεις και τα λάθη στη σχέση σας, να εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας τα βαθιά και ειλικρινή σας συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ατέλειωτες ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά σας ίσως σας εξαντλήσουν σήμερα, προσέξτε το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, γιατί είναι πιθανόν να εκτοξεύσετε βολές και αντιπαλότητα στα οικεία σας πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο, χωρίς να έχουν ευθύνη για την μαχητική σας διάθεση. Αν δεν καλμάρετε τα νεύρα και το άγχος σας, ίσως δημιουργηθούν σοβαρές ρήξεις με τους φίλους και το ταίρι σας, που θα είναι πολύ δύσκολο να αντιστρέψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λειτουργήστε πέρα από φοβίες, ανασφάλειες και αναστολές σήμερα, υπερασπιστείτε τις προσωπικές αρχές, τις κοινωνικές σας αξίες και τον επαγγελματισμό σας, επιλέξτε άξιους συμμάχους, πιστούς φίλους και ικανούς συνεργάτες. Αποφύγετε τις παρορμητικές και ανεξέλεγκτες κινήσεις, τις επιπόλαιες αποφάσεις, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, δίχως να δείξετε υποταγή στα θέλω και τα πρέπει του δεσμού σας, φανείτε διαλλακτικοί και τρυφεροί με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι απαραίτητο και απόλυτα αναγκαίο να δείξετε ψυχραιμία και σοβαρότητα στα εργασιακά θέματα που σας απασχολούν, να κρατήσετε τη θέση σας απέναντι στις εντάσεις και τις αψιμαχίες που δημιουργούνται στους χώρους που κινείστε, να μη ρίξετε τον εγωισμό και την περηφάνια σας αν πιστεύετε ότι θίγεστε προσωπικά. Οι πλανητικές συγκυρίες σας παροτρύνουν να μην επαναλαμβάνετε τα λάθη του χθες στην ερωτική σας ζωή, να μην έχετε ταμπού και προκαταλήψεις με το ταίρι σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment