PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

ΚΡΙΟΣ

Στοχεύετε ψηλά με όλες τις δυνάμεις σας. Θα σας κατακλύσει η ορμή και δεν αποκλείεται να λάβετε την προαγωγή ή την αύξηση που λαχταράτε. Γι’ αυτό αν σας έχουν θέσει προθεσμίες ή απαιτητικά καθήκοντα, σκεφτείτε ποιες είναι οι πιο αποδοτικές στρατηγικές. Να θυμάστε ότι τώρα έχει μεγάλη σημασία το ποιον ξέρετε, γι’ αυτό διασφαλίστε την σύμπραξη επιπλέον συμμάχων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια δεν συνοδεύεται από απολογίες. Αν έχετε φανεί σκληροί με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επανορθώσετε. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τολμήστε να κάνετε συζητήσεις που ίσως να αποφεύγετε εδώ και καιρό. Θα σας ωφελήσει πολύ η εξομάλυνση του κλίματος όπου υπήρχαν εντάσεις, με διακριτικότητα και χωρίς να παραδίδεται διατριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εφοδιαστείτε με φίλτρα, ενδέχεται να ξεφύγουν κάποια σχόλια «κάτω από τη μέση». Ίσως να επικρατεί κάποια ένταση στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό να θεωρείτε ότι εκφράζετε τη σκέψη όλων. Αλλά κάθε επίθεση θα αφήσει εσάς εξαντλημένους, όταν κατακαθίσει πλέον η αδρεναλίνη. Σίγουρα δεν πρέπει να κρύψετε τίποτα κάτω από το χαλί, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τους σχολιασμούς σας ιδιαιτέρως και ήρεμα. Ο σεβασμός της αξιοπρέπειας του άλλου, θα ενδυναμώσει τη μεταξύ σας σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το νιώθετε ότι έφτασε η στιγμή να κάνετε τη «συζήτηση»; Τολμήστε να μιλήσετε για τις προβληματικές πτυχές μιας σχέσης σας, ασχέτως αν είναι προσωπική ή επαγγελματική. Παραμερίστε τα μελανά σημεία που έχουν προκύψει, πριν κλιμακωθεί η μεταξύ σας ένταση. Έτσι θα χαράξετε νέες προοπτικές που θα εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές.

ΛΕΩΝ

Έχετε ανάγκη από κάποια ξεκαθαρίσματα. Αλλά αν εξαπολύσετε τώρα επιθέσεις, θα δημιουργήσετε μόνο χάος γύρω σας. Αν σας φανεί πιο εύκολο να τα διορθώνετε όλα μόνοι σας, ρισκάρετε να δώσετε την εντύπωση ότι μπορούν οι άλλοι να κάνουν λάθη. Γι’ αυτό μην πάρετε αποφάσεις που απορρέουν από τον εγωισμό ή τους φόβους σας. Αντιθέτως, ελέγξτε μήπως κάπου χρειάζονται καλύτερες βάσεις και πιο πρόθυμη συνέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτσι ξαφνικά, μπορεί να σας εκπλήξει η αιφνίδια σύμπραξη με ένα άτομο που σας αναστάτωσε. Θα νιώσετε αμέσως πεταλούδες στο στομάχι και το μυαλό σας θα στήνει ήδη εικόνες για το ρόδινο κοινό σας μέλλον. Εξίσου απρόσμενα μπορεί να προκύψουν και εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Αλλά η πορεία που θα πάρει το καθετί, πρέπει να έρθει φυσικά και με το πέρασμα του χρόνου. Να θυμάστε ότι σε όσο πιο ψηλό βάθρο τοποθετείτε κάτι ή κάποιον, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πτώση του.

ΖΥΓΟΣ

Βγήκε δελτίο θυέλλης  για τη διάθεσή σας, ένταση ή κυκλοθυμία μπορεί να σας προκύψει. Θέματα που έχετε καταπνίξει θα τείνουν να βγουν στην επιφάνεια, προκαλώντας υπερβολικές αντιδράσεις. Πάρτε βαθιές ανάσες πριν αρχίσετε να ξεσπάτε σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Ενίοτε, ένα καλό κλάμα αποσυμπιέζει και ξεκαθαρίζει τη σκέψη σας. Ένας τρυφερός φίλος μπορεί να γίνει ο ώμος που θα ακουμπήσετε, αν ακούσετε με προσοχή τις παρατηρήσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χτυπάει συναγερμός για μάχες ισχύος, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εξίσου επίμονους ανθρώπους. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας στους άλλους. Κάπου έχετε χάσει την κατεύθυνσή σας και πρέπει να βρείτε ξανά την ουσία των πραγμάτων. Προσδιορίστε εκ νέου τα ζητούμενα κάθε πλευράς, με γνώμονα την εμπιστοσύνη και την ισορροπία. Πάντα μπορείτε απλά να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην κάνετε όνειρα να ελιχθείτε μακριά από τις υποχρεώσεις σας. Η συγκυρία ευνοεί την ουσιαστική και εστιασμένη δράση, παραμένοντας παρόντες στο πόστο σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις συναντήσεις σας, ζητήστε και μια δεύτερη γνώμη για αναφορές ή έγγραφα που θα υπογράψετε. Μην προσποιηθείτε για τίποτα, μην συγκαλύψετε τίποτα. Και αν δεν ξέρετε κάτι, φανείτε ειλικρινείς και ρωτήστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε τα λόγια και περάστε στην πράξη. Αναθεωρήστε τους προσωπικούς σας στόχους για να πάψουν να αποτελούν μια καθημερινή μάχη. Είναι απαραίτητο να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, όσο αφορά τη ζωή σας και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Χρειάζεστε ένα δομημένο σχέδιο, πειθαρχία και υπομονή για να αρχίσετε να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές, είναι κι αυτή μια βοήθεια για να προχωρήσετε παρακάτω. Όσο επώδυνη κι αν είναι μια κατάσταση, πρέπει να την κοιτάξετε κατάματα. Δεν θα αλλάξει κάτι να την επεξεργάζεστε μόνο στο μυαλό σας. Δεν θα βοηθήσουν οι βεβιασμένες αντιδράσεις, πρέπει να διοχετεύσετε την έντασή σας σε μια καθαρτική διέξοδο. Η γυμναστική, μια δακρύβρεχτη ταινία ή ένας έμπιστος φίλος, είναι κάποιες προτάσεις. Να θυμάστε ότι η συγχώρεση είναι μακρόχρονη διαδικασία.

ΙΧΘΥΕΣ.

Αποφύγετε την πολυκοσμία και τον συνωστισμό. Το καίριο σημείο είναι να επιλέγετε πλέον την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Μόνο έτσι θα αποφύγετε υπερβολικά αιτήματα και απαιτήσεις. Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες «απώλειες», θα έχετε κερδίσει χρόνο και ενέργεια για όσα αξίζουν. Η χημεία και η εμπιστοσύνη δεν είναι διαπραγματεύσιμα πλέον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment