PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είναι μια μέρα αλλαγών.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρχει έντονο συναίσθημα. Διακατέχεσαι από το πάθος σου σε όλους τους τομείς. Θέλεις κατά κάποιο τρόπο να ελέγξεις τους γύρω σου και να είσαι ο κυρίαρχος παντού. Επαγγελματικά, δεν αφήνεις περιθώρια στους άλλους να ανακατευτούν στις δουλειές σου και προσπαθείς να τους εξουσιάσεις. Πρόσεχε, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με αυτή σου τη στάση και να δημιουργήσεις αντιπάλους. Όσον αφορά τα αισθηματικά, υπάρχει ζήλια και εμμονές, που δε σε αφήνουν να χαρείς. Προσπάθησε να μην εκφράζεις αυτά που νιώθεις σήμερα και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, κάνεις υποθέσεις με το μυαλό σου για το τι μπορεί να θέλουν οι άλλοι. Προσπαθείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους και να πραγματοποιείς τις επιθυμίες τους. Δοκίμασε να ζητήσεις κι εσύ κάτι, για να δεις ποιος πραγματικά σε νοιάζεται και θα τρέξει, από το να είσαι με όλους σωστός. Υπάρχει περίπτωση να σπαταλάς το χρόνο σου σε σχέσεις που δεν έχουν ουσία. Το ένστικτό σου σε βοηθάει να αποφύγεις τις κακοτοπιές σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο. Ασχολήσου σήμερα με θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά, οικογενειακά ή γραφειοκρατικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα νιώθεις σαν εξωγήινος που προσπαθεί να συνεννοηθεί με ανθρώπους. Με χαλαρό και ήρεμο τρόπο, θα καταφέρεις πολύ περισσότερα από ό,τι με τον εκνευρισμό. Αποφάσισε όμως κι εσύ τι είναι αυτό που θέλεις, γιατί αλλάζοντας γνώμη κάθε λίγο και λιγάκι μπερδεύεις τους γύρω σου και τους αποσυντονίζεις. Όσον αφορά τα αισθηματικά, υπάρχει άτομο από το παρελθόν που εμφανίζεται και πάλι στη ζωή σου και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση μη ρισκάρεις, γιατί σίγουρα δε θα έχει διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Ευτυχώς το έχεις πάρει απόφαση ότι θα πιεστείς λίγο παραπάνω κι έτσι είσαι γρήγορος και μεθοδικός. Ευκαιρίες για φλερτ υπάρχουν πολλές. Συναντάς φίλους και γνωστούς, άτομα που έχεις να δεις καιρό. Νέες γνωριμίες προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και η διάθεση γίνεται ανάλαφρη και χαρούμενη. Συνάντησε συγγενικά πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

ΛΕΩΝ

Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις σήμερα είναι πολύ δουλειά. Υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής, θέματα που προέκυψαν ξαφνικά. Κάνε λίγη υπομονή, πάρε μια βαθιά ανάσα και θα τα καταφέρεις. Σε καμία περίπτωση μην τα αφήσεις για κάποια άλλη μέρα. Διευθέτησε τις δουλειές σου όσο καλύτερα μπορείς για να μην τρέχεις μετά. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, μπαίνεις σε μια διαδικασία γνωριμιών και φλερτ, που ως αποτέλεσμα έχει να σε κάνει να αφοσιωθείς στο θέμα “συντροφικότητα”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχεις όρεξη για διασκέδαση και ξεφάντωμα. Κανονίζεις να βρεθείς με φίλους και να περάσεις ευχάριστες στιγμές. Δεν αντέχεις με τίποτα να σε επικρίνουν και να προσπαθούν να σου επιβάλουν τη γνώμη τους. Πιέζεσαι και αντιδράς. Ίσως ξεσπάσεις όμως σε λάθος άτομα και το περιβάλλον του σπιτιού είναι επίφοβο. Δοκίμασε να διοχετεύσεις την ενέργεια που νιώθεις σε κάποιο σπορ. Συναισθηματικά, αν και δε νιώθεις ότι κάτι λείπει, θα έχεις την τάση να αναζητάς το συναίσθημα έντονα. Σχεδόν απαιτείς από το σύντροφό σου να εκφραστεί όπως εσύ θα ήθελες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα υπάρχει αίσθημα κτητικότητας και καχυποψίας. Δεν εμπιστεύεσαι τους γύρω σου και φτιάχνεις σενάρια στο μυαλό σου. Είναι ευκαιρία να κάνεις την αυτοκριτική σου και να δεις που κάνεις λάθος. Είναι ιδανική ημέρα να ασχοληθείς με το σπίτι και τις δουλειές που έχεις παραμελήσει. Ακόμα, ευνοούνται θέματα οικονομικά, νέες συμφωνίες και προώθηση σχεδίων. Συναισθηματικά, ευνοούνται νέες γνωριμίες και φλερτ, που όμως δε θα έχουν διάρκεια. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να γεφυρώσεις ένα χάσμα που υπήρχε εδώ και καιρό. Μια έκπληξη στο σύντροφό σου αλλάζει όλο το σκηνικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει μαγνητισμό και ερωτισμό. Η γοητεία σου έχει μαγευτικές ικανότητες απέναντι στους άλλους, με αποτέλεσμα να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς προσπάθεια. Σήμερα μπορεί να προχωρήσεις ένα σχέδιο ή πλάνο για το μέλλον σου, που είχες αφήσει στη μέση. Εμπνέεις εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να σου αποκαλύπτουν οι γύρω σου απόκρυφα μυστικά. Συναισθηματικά, έχεις έντονες στιγμές. Το πάθος δε λείπει από τη ζωή σου. Κατακτάς το θήραμά σου πριν προλάβει να αντιδράσει. Μην ανοίγεις πολλά ερωτικά μέτωπα, γιατί στο τέλος θα βρεθείς εκτεθειμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει αισιοδοξία στην ατμόσφαιρα και νιώθεις μια ευχαρίστηση για τη ζωή. Έχεις αλτρουιστικά συναισθήματα και προσπαθείς να βοηθήσεις όποιον το έχει ανάγκη. Σήμερα νιώθεις ότι δεν αντέχεις την αδικία και αντιδράς έντονα. Οι γύρω σου ζητούν την προστασία σου. Μικρές παρανοήσεις αλλάζουν το πρόγραμμά σου. Δημιουργείται ένας μικρός εκνευρισμός, αλλά τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την καλή σου διάθεση. Σήμερα είναι ευκαιρία να εκδηλώσεις τα βαθιά σου συναισθήματα σε αυτούς που αγαπάς και να λάβεις ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει δυνατή διαίσθηση. Νιώθεις μια έντονη εσωτερική δύναμη πως μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις. Τυχόν καθυστερήσεις ή αλλαγές στο πρόγραμμά σου δε σου ρίχνουν το ηθικό. Με τη δράση και το ψυχικό σθένος, καταφέρνεις να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Μια μικρή πρόκληση σήμερα στον εργασιακό τομέα θα σου εξιτάρει το ενδιαφέρον και θα σε παθιάσει. Όσον αφορά τα αισθηματικά, υπάρχουν έντονα συναισθήματα μέσα σου, που είναι έτοιμα να εκραγούν. Ίσως σήμερα αποφασίσεις να κάνεις ερωτική εξομολόγηση σε κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει κέφι και αισιοδοξία. Η επικοινωνία με τους γύρω είναι και αυτή δύσκολη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα. Μη δίνεις σημασία σε μικρές παρεξηγήσεις, γιατί είναι προσωρινές. Όσον αφορά τα αισθηματικά, ξέρεις ότι μπορείς να έχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Με έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους, κατακτάς το θήραμά σου. Προσοχή στις καταχρήσεις σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα ασχολείσαι με υποχρεώσεις της εβδομάδας. Διευθετείς διαφορετικά και πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η ανάγκη σου για ξεκούραση σε κάνει αποτελεσματικό και γρήγορο. Κάποια σχέδια που είχες για ένα ταξίδι ίσως να ακυρώθηκαν ή να μην είναι όπως τα είχες φανταστεί. Δεν πειράζει, εξάλλου έχεις πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ανεμελιά. Οι φίλοι είναι δίπλα σου και μοιράζονται προσωπικά τους θέματα, ζητώντας τη συμβουλή σου. Ερωτικά υπάρχει φλερτ και διάθεση για παιχνίδι. Μην πεις όχι σε προτάσεις για διασκέδαση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment