PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα όλα στρέφονται στην ίαση, στην επούλωση των σχέσεων όλων των τύπων.

ΚΡΙΟΣ

Προσφέρετε στον κόσμο με ένα θερμό χαμόγελο. Ακολουθήστε το γενναιόδωρο ένστικτό σας, αρκεί να μην παραμερίσετε τελείως το μέτρο. Μην χαρίζετε και μια αγελάδα, σε κάποιον που θέλει μόνο γάλα, υπάρχει λόγος που όλοι χρεώνουν για τις υπηρεσίες τους, για να εκτιμάται ο κόπος του καθενός.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε το κέντρισμα να πάρετε ένα ρίσκο,  σε σημείο να έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Απομακρυνθείτε από κάθε απαισιόδοξο άτομο του περιβάλλοντος, για να μην επηρεάσει τη θετική σας ενέργεια. Αποδεχθείτε τους επαίνους των γύρω σας με χάρη, αλλά μην «ξεμυαλιστείτε» από αυτούς. Έχετε πολλά σημαντικά πράγματα να κάνετε, μην τα αναχαιτίσετε με εγωκεντρισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να φανείτε ρεαλιστές, το να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δεν αποτελεί την καλύτερη αξιοποίηση της ενέργειάς σας. Είστε πολύ πιο αποδοτικοί όταν κινείστε αυτόνομα, όταν κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά. Το ενδεδειγμένο είναι να στραφείτε στους έμπιστους συνταξιδιώτες σας αντί για τους περαστικούς από τη ζωή σας. Επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους και συναντηθείτε για να περάσετε ευχάριστο χρόνο μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παγιδευτείτε σε βαρετά πρωτόκολλα και ατέρμονες συνεδριάσεις. Το μυαλό σας κατακλύζεται από καινοτόμες ιδέες, μην τις παραμερίσετε για να ασχοληθείτε με ημίμετρα. Έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε, να τακτοποιήσετε και να βάλετε τους στόχους σας σε πορεία επιτυχίας. Αξιοποιήστε την αυξημένη ταχύτητά σας, για να ολοκληρώσετε τα πάντα πιο γρήγορα και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε.

ΛΕΩΝ

Μην παραβλέψετε ένα οικονομικό θέμα που χρίζει άμεσης προσοχής. Όχι μόνο επειδή μπορεί να σας κοστίσει περισσότερα αργότερα, κυρίως, επειδή αν το χειριστείτε τώρα, μπορεί να μετατρέψετε μια αμυδρή ευκαιρία σε χρυσορυχείο. Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από κάθε συγκυρία, αρκεί να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε αυτό που ονειρεύεστε χωρίς να το αναλύετε υπερβολικά. Είστε σε δημιουργική φάση και έχετε τη στήριξη των άστρων. Στραφείτε σε αυτό που σιγοκαίει μέσα σας αλλά αναμένατε την «κατάλληλη» στιγμή για να το υλοποιήσετε, δεν υπάρχει αυτή η έννοια, σε πρακτικό επίπεδο. Απλώς μετράτε αντίστροφα και κάνετε το μεγάλο άλμα πίστης.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι; Το πιο πιθανό είναι να δυσκολεύεστε να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα θέμα. Ούτε οι κοινωνικότητες ενδείκνυνται τώρα, προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Έτσι θα μειώσετε την εσωτερική σας ένταση και θα γίνετε πιο παραγωγικοί. Να επικεντρώνεστε σε μία υποχρέωση την κάθε φορά και θα έχετε μεγαλύτερη απόδοση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί και δίνει δύναμη στους αριθμούς. Θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, τόσο για να βρείτε συνεργάτες όσο και για να επιστρατεύσετε καινούργιους δημιουργικούς συμμάχους. Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γνωστοποιήστε το ζητούμενό σας και επιλέξτε τους καλύτερους υποψήφιους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ορμή σας. Κάθε αποστολή σας θα έχει επιτυχία και μάλιστα μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Είναι η στιγμή να κάνετε τις τολμηρές κινήσεις που έχετε ήδη αναλύσει και ερευνήσει. Μια μικρή ευκαιρία πακτωλός εισπράξεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μειώστε ταχύτητα για να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία. Αν και έχετε όλα τα εχέγγυα να πετύχετε, πρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να δεχθείτε κάθε πρόκληση. Θα είναι συνετό να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, αν δεν έχετε κάνει όση έρευνα χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε έναν άσο στο μανίκι σας και δεν αφορά τη συνέπεια σε κανόνες ή την αναμονή στην ουρά. Ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε αυτό το πλεονέκτημα, είναι να παραμείνετε στη θέση του παρατηρητή, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, ακριβώς όσο και τα στοιχεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να διαχωρίσετε το ρομάντζο από την πλάνη; Πριν ενδώσετε σε οποιονδήποτε πειρασμό, κάντε τον απαραίτητο έλεγχο και ζητήστε πληροφορίες από άτομα που εμπιστεύεστε. Μια επιπλέον οπτική μπορεί να σας σώσει από παγίδες και να σας διατηρήσει στο σωστό μονοπάτι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment