PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα όμορφες και αγαπητές συναντήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αποκτάτε και πάλι το πάνω χέρι στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή σήμερα, η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει χαρά, ευχαρίστηση και ζωντάνια στις πάσης φύσεως σχέσεις σας. Μην οπισθοχωρείτε στις επιθυμίες και τις βαθιές ανάγκες της καρδιάς σας, αρκεί να τις μεταδώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, με ρομαντική και δοτική διάθεση, οι αδέσμευτοι ξεχυθείτε στην μάχη του φλερτ, ένα εξαιρετικό ειδύλλιο κεντρίζει το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα είναι άκρως ευεργετική για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες στο πλευρό των οικείων σας και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ισορροπήστε την διάθεση και τις πράξεις σας στους γύρω σας, μην είστε ούτε πολύ διαχυτικοί με πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά, ούτε απόμακροι κλεισμένοι στους φόβους και τις όποιες ανασφάλειές σας. Μια νέα γνωριμία δείχνει ενδιαφέρον για την μοναχική καρδιά των αδέσμευτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνήστε σήμερα με πρόσωπα από το παρελθόν που είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σας κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον για μια συνάντηση, για μια αναθέρμανση μιας προσωπικής ή συναισθηματικής σας σχέσης. Η σημερινή μέρα στηρίζει τις προσπάθειές σας για μια επανασύνδεση με ερωτικό ταίρι που ακόμα ερεθίζει τους παλμούς της καρδιάς σας, μην αφήνετε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη, εξωτερικεύστε τα πραγματικά και ανιδιοτελή σας αισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά ευνοϊκές και καλότυχες είναι οι σημερινές αστρολογικές κινήσεις του σύμπαντος, για να σπάσετε τον πάγο με αγαπημένα και προσφιλή σας άτομα, για να επαναφέρετε στην μνήμη και στην καθημερινότητά σας μια σχέση του παρελθόντος που είχε απομακρυνθεί από την καρδιά σας, για να έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι που αγαπάτε, αψηφώντας όλες τις παγίδες και άλλες τόσες προκλήσεις, για να απολαύστε συναρπαστικές και σημαντικές στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση.

ΛΕΩΝ

Μια ημέρα γεμάτη ενδιαφέροντα είναι η σημερινή, ως εκ τούτου ασχοληθείτε περισσότερο με τις ομαδικές δραστηριότητες, βοηθώντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δουλειές που αφορούν την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση του συνόλου, αισθανθείτε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που σας αγαπούν οι φίλοι και ο άνθρωπος που συντροφεύει την συναισθηματική σας ζωή, διώξτε τα προβλήματα και τα διλήμματα από την σχέση σας, δείχνοντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά σας ταλέντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια γλυκιά κατανόηση, μια ζεστή ανταπόδοση συναισθημάτων και μια ειλικρινής συζήτηση με άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, είναι ικανά να φέρουν σήμερα την χαρά και την ικανοποίηση που από καιρό περιμένετε. Η υπομονή και η ανεκτικότητα με το ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά ανταμείβονται, οι γκρίζες εικόνες του παρελθόντος δίνουν την θέση τους σε πολύχρωμες, ευχάριστες, δοτικές στιγμές, οι αδέσμευτοι δεχτείτε το ζεστό φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας ανατέλλει μια όμορφη, ξέγνοιαστη και ολοζώντανη ημέρα, που μπορείτε να πλησιάσετε ακόμα περισσότερο τα οικεία σας πρόσωπα, να αισθανθείτε ότι σας φροντίζουν και ότι σας αγαπούν, να νιώσετε τον έρωτα και το πάθος του άλλου σας μισού να διώχνει όλες τις αμφιβολίες και τις αγωνίες σας για το αύριο του δεσμού σας. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στις στενές συναισθηματικές σας σχέσεις, αφουγκραστείτε τις αδυναμίες και τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια ιδανική ημέρα, για να γνωρίσετε καινούριος φίλους και να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους παλιούς, για να περάσετε στον ερωτικό σύντροφο ιδέες και προτάσεις για έξοδο με γλυκό και τρυφερό τρόπο, για να αναζωπυρώσετε τον έρωτα σε μια σχέση που είχε βαλτώσει από στασιμότητα και μουντάδα, για να σβήσετε πάσης φύσεως αμφιβολίες και ανασφάλειες της καρδιάς σας, για την ακεραιότητα του άλλου σας μισού. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και ζήστε με πάθος κάθε στιγμή που περνάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αντιλαμβάνεστε με το παραπάνω, πως είστε σε θέση ισχύος για να κατακτήσετε τους ερωτικούς και ατομικούς σας στόχους, μόνο αν κάνετε ψύχραιμες και ήρεμες κινήσεις προς τους ανθρώπους που επικοινωνείτε και συζητάτε, αν προσεγγίσετε τις καταστάσεις γύρω σας με ουσιαστικές επιλογές και καθοριστικές αποφάσεις. Ο έρωτας και η αγάπη παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, για αυτό οι αδέσμευτοι μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για μια νέα, τρυφερή γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας, χαίρεστε με την καρδιά σας, δημιουργείτε τις κατάλληλες εκείνες προϋποθέσεις για να ηρεμήσουν και να ημερέψουν τα πράγματα στην προσωπική και την συναισθηματική σας ζωή, απολαμβάνετε την ομορφιά της φύσης πλάι σε προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Πάρτε πρωτοβουλίες στον έρωτα οι αδέσμευτοι, μην αποφεύγετε ένα εξαιρετικό, νέο ειδύλλιο, γοητέψτε με την φλογερή σας λίμπιντο το αντίθετο φύλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη, είναι μια ρομαντική και τρυφερή αχτίδα φωτός απέναντι στις εντάσεις και τις προκλήσεις που δέχεστε, εξημερώνει τα κρυφά και βαθιά σας ένστικτα, σας παροτρύνει να δείξετε στοργή και φροντίδα και να λάβετε αμοιβαιότητα αισθημάτων από τα οικεία σας άτομα και το ταίρι που σας ενδιαφέρει. Είσαστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα για να κρατήσετε κοντά σας τους φίλους και τον δεσμό σας, μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητες και την αξιοσύνη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καλή παρέα αγαπημένων συγγενικών και φιλικών προσώπων σας αναζωογονεί την διάθεση σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, αναπτερώνει το πεσμένο σας ηθικό, τροφοδοτεί τις ουσιαστικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας, σας γεμίζει με όμορφα, τρυφερά, ξάστερα και ισορροπημένα συναισθήματα. Πραγματοποιήστε τα αισθησιακά σας όνειρα και τα κρυφά, δοτικά σας θέλω με το ταίρι σας, αξιοποιήστε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, για να συγχωρήσετε τυχόν λάθη του ερωτικού σας συντρόφου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment