PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα την προσοχή σας σε θέματα ασφάλειας.

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου φέρνει δίψα για γνώση, για μάθηση και πνευματική πρόοδο. Αυτό μπορείς να το κανείς μέσα από ομαδικές δραστηριότητες σε φιλοσοφικούς συλλόγους, διαλέξεις, σεμινάρια και ομάδες ή συζητήσεις με ανθρώπους που κάτι έχουν να σε διδάξουν, είτε κατά μόνας με ντοκιμαντέρ, βιβλία κλπ. H μέρα σου δημιουργεί ευκαιρίες για εξόδους με το ταίρι σου και αγαπημένους ή αν είσαι μόνος, η ωραία για σένα μέρα σου φέρνει φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα αυτοκριτικής, απολογισμού πεπραγμένων, επιθυμιών, εκκρεμοτήτων είναι η σημερινή μέρα. Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις το σπίτι σου και τις επαφές με τον ευρύτερο οικογενειακό σου κύκλο. Η δυναμική που έχεις αναπτύξει, θα ανεβάσει την αισθηματική σου διάθεση για το ταίρι σου, αλλά και την ικανότητα σου να πραγματοποιείς κάθε επιθυμία και επιδίωξη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου παρέχει την δυνατότητα να επιλύσεις θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Την δυναμική και την ικανότητα να το πετύχεις σου παρέχει η μέρα που σε οπλίζει με διπλωματικότητα και πρόθεση να μην αφήσεις εκκρεμότητες, πράγμα που θα επιδράσει ευνοϊκά στη σχέση με το ταίρι σου αλλά και σε οτιδήποτε άλλο θελήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δημιουργεί υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις και δεν είναι μόνο δικές σου, αλλά επωμίζεσαι και άλλων που σου τις αναθέτουν, για να μην πω φορτώνουν. Ευτυχώς για σένα, την παραπανίσια ενέργεια που χρειάζεσαι σου την δίνει η μέρα και έτσι τα βγάζεις πέρα. Η εύνοια της αστρολογικής συγκυρίας, μπορεί να σου φέρει μια ευνοϊκή εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, που θα έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου επιτρέπει να ξεκουραστείς και να απόλαυσης όσες ασχολίες σε ευχαριστούν. Σήμερα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου και σε ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις, ενώ θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλα είναι ευνοϊκά για σένα, αισθηματικά κυρίως, όπου το ταίρι σου θα προσβλέπει σε σένα το ίνδαλμα του, αλλά και σε κάθε άλλο τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τώρα είχες τη πολυτέλεια να παραβλέπεις και να αναβάλεις την διευθέτηση των υποχρεώσεων σου που απορρέουν από τις ανάγκες του σπιτιού σου. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου ¨ανεβάζει στροφές¨ στο μοτέρ σου και σε πιάνει μια μανία που δεν σε σταματά τίποτε, ούτε καν το ταίρι σου! Διεκπεραιώνεις τα ΠΑΝΤΑ, βγάζεις όλα τα ¨δανεικά¨ από την περίοδο χαλάρωσης και έχεις την βούληση αλλά και την ικανότητα να τα φέρεις σε αίσιο πέρας, ακόμη και με υπερβολές! Ένα Μεγάλο Μπράβο!

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα τονίζει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα που πρέπει να εκμεταλλευθείς, ώστε να προβάλεις στον περίγυρο σου τις μύχιες επιθυμίες σου. Γίνεσαι εξωστρεφής και εκφραστικός/η και αναζητάς ομοϊδεάτες να σε υποστηρίξουν στα όσα επιθυμείς. Όμως και μια άλλη πτυχή σου ενεργοποιείται, αυτή της διάθεσης σου να βοηθήσεις τους φίλους σου όπου και όσο χρειάζονται, εμπλέκοντας και το ταίρι σου σ’ αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν κάποιος παραμελεί τις υποχρεώσεις του, μετά τρέχει και δεν φτάνει. Έτσι λοιπόν και συ άφησες εκκρεμότητες που σε κάνουν τώρα να γεμίζεις άγχος. Η αστρολογική όψη της ημέρας απαιτεί να δραστηριοποιηθείς ώστε να απαιτήσεις με αξιώσεις την βελτίωση των οικονομικών σου και την επαγγελματική σου καταξίωση. Αυτά θα τα κατορθώσεις με την βοήθεια από το ταίρι σου και με κάποιες χρήσιμες νέες γνωριμίες που στο πλαίσιο επαγγελματικών μιτινγκς θα προωθήσεις τα εργασιακά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορείς να εκδηλώσεις το τι πράγματι επιθυμείς. Πολύτιμος βοηθός το ταίρι σου σε ό,τι επιχειρείς. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι έχεις την αναγνώριση και της προσωπικότητος σου και του μορφωτικού σου επίπεδου που σου επιτρέπουν την προαγωγή των συνεργασιών αλλά κα των νέων σχέσεων που μπορεί να έχουν αποφασιστική σημασία στην πρόοδο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε προκαλεί σε μια κατάδυση στα μύχια της ψυχής σου, ώστε με καθαρό μυαλό, να κρίνεις αντικειμενικά κάθε τι και καθέναν που σχετίζεται με σένα. Η μέρα, σε οδηγεί σε μια δημιουργική αυτοκριτική, που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σωστά τι και ποιους θέλεις να βρίσκονται γύρω  σου. Μια που τα πράγματα είναι ευνοϊκά για σένα μπορεί να αξιοποιήσεις μια οικονομική πρόταση που ίσως σε απαλλάξει από οικονομικές ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι δραστηριότητες σου που σχετίζονται με συλλόγους, ομάδες, συνδέσμους εσωτερικών δραστηριοτήτων, σε παροτρύνουν να ασχοληθείς και να οργανώσεις κάποιες συναθροίσεις των μελών. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας τονώνουν αυτό που στον Στρατό αποκαλείται ¨πνεύμα Μονάδος¨, δηλαδή ομαδική συνείδηση ενότητας  για την επίτευξη του  κοινού  σκοπού, όπου η συμβολή από το ταίρι σου είναι αποφασιστική. Η όλη εύνοια της ημέρας ενεργεί ώστε να μεγαλώσει και ότι σχετίζεται με την κοινωνική σου αποδοχή και καταξίωση με επακόλουθο χρήσιμες γνωριμίες, που στον κατάλληλο χρόνο θα σου είναι επωφελείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις ότι πρέπει να αναγνωριστείς και στους δυο τομείς, και τον επαγγελματικό, αλλά και στον κοινωνικό, ιδίως από την αποδοχή που θα έχει το ταίρι σου. Αν το θέλεις πολύ, πρέπει να εκμεταλλευθείς την ευκαιρία που σου παρέχεται από την όψη της ημέρας, ώστε να ενεργήσεις και να πετύχεις αυτά που επιδιώκεις, σε όποιο πεδίο εσύ επιλέξεις. Η συγκύρια ευνοεί τις όποιες επαγγελματικές επιδιώξεις έχεις, οπότε, έχε τα μάτια σου ανοιχτώ για να επωφεληθείς και να αδράξεις την ευκαιρία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment