PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ατμόσφαιρα συλλογής και ταξινόμησης πληροφοριών.

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάποια καινούργια εγχειρήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να στήσετε ένα πρόγραμμα βημάτων, πριν βάλετε το πόδι στο γκάζι. Άπαξ και το ακουμπήσετε, είναι βέβαιο ότι θα είστε πιο αποτελεσματικοί και δημιουργικοί απ’ όσο φαντάζεστε. Όσο υπάρχει οργάνωση στη ζωή σας, τόσο όλα θα κυλούν σαν καλολαδωμένη μηχανή. Και αργότερα θα είναι υπέροχο να έχετε να γιορτάσετε μια επιτυχία με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τίποτα δεν μπορεί να σας περιορίσει πλέον. Αυτές οι ακτίνες βγάζουν και πάλι στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά σας. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε, στη διεκδίκηση ή την ταχύτητα που διεκδικείτε. Αν δράσετε ισορροπημένα, θα είναι πολλοί αυτοί που θα θελήσουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ωστόσο, αργότερα, για τις επόμενες δύο μέρες, χειριστείτε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και η δική σας κοινωνική ιδιοσυγκρασία έχει ενίοτε ανάγκη από μια ανάπαυλα. Δεν χρειάζεται να λογοδοτήσετε σε κανέναν, επειδή θα επιλέξετε να αποτραβηχτείτε λίγο από κάθε είδους περισπασμό. Αυτή η διαδικασία θα ανανεώσει τις σωματικές και πνευματικές σας αντοχές. Θα τις χρειαστείτε αργότερα, όταν θα επιστρέψετε στη διασκέδαση και τη δράση που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μηχανές σας δουλεύουν στο φουλ, αξιοποιήστε αυτές τις κοσμικές ενέσεις ισχύος, διερευνήστε την πληθώρα των επιλογών σας. Η θετική ενέργεια θα φέρει κοντά σας πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, όπως και πολλά ελκυστικά εγχειρήματα. Η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων θα σας οδηγήσει σε λύσεις και διεύρυνση της οπτικής σας.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε την οξύτητα της οπτικής και των αντοχών σας, μπορείτε να βάλετε τα σχέδιά σας σε πορεία για ρεαλιστικά κέρδη. Μην κάνετε καμία υπαναχώρηση, κατά πάσα πιθανότητα σας παρακολουθούν άτομα με ισχύ. Αργότερα ένα ακόμη έναυσμα για να βγείτε και να διασκεδάσετε ή να φλερτάρετε. Ποτέ δεν ξέρετε ποια στιγμή θα σας ανοιχτούν νέες πόρτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας και παραμερίστε τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας. Δεν θα συμβεί τίποτα κακό, αν απομακρυνθείτε για λίγο από το άγχος και την πίεση. Αντιθέτως, θα λειτουργήσει ευεργετικά στη φόρτιση της ενέργειάς σας μια παύση για να μυρίσετε τα λουλούδια. Ένα όμορφο δείπνο και μια ευχάριστη ταινία μετά, θα είναι το καλύτερο κλείσιμο αυτής της μέρας.

ΖΥΓΟΣ

Οι εκκρεμότητες σε πρακτικό ή ψυχολογικό επίπεδο βλάπτουν την ηρεμία σας, παραμερίστε τα πάντα και κλείστε όσα θέματα έχουν ακόμη κενά. Θα είστε πιο παραγωγικοί, ανακουφισμένοι και ελαφρύτεροι στη συνέχεια, για να περάσετε στα καινούργια σας μονοπάτια. Και αργότερα η Σελήνη θα μπει στα δικά σας εδάφη για τις επόμενες δύο μέρες. Αυτή την ανόρθωση δεν πρέπει να την χάσετε για κανέναν και τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ομαδική δουλειά θα σας φέρει θαυμαστά αποτελέσματα, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι. Ωστόσο, φροντίστε να χαλαρώσετε την αυστηρότητά σας και την ανάγκη να ελέγχετε τα πάντα. Επιλέξτε με προσοχή τους συμμάχους σας και δείξτε εμπιστοσύνη στις ιδέες και τις απόψεις τους. Θα σας ενθουσιάσει το να μάθετε ή να εμπνευστείτε από άλλους. Αργότερα κάντε μια ανάπαυλα για ξεκούραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θέλετε ούτε πρέπει να ανακόψετε την ορμή σας. Πολλοί θα σας προσεγγίσουν για να αντλήσουν έμπνευση και συμβουλές, κάτι που θα σας γεμίσει χαρά και αυτοπεποίθηση. Η κοινωνικότητά σας θα τονωθεί περισσότερο αργότερα, αυτό που θα απολαύσετε, θα είναι να κυλούν όλα ομαλά μέσα από αρμονικές συνέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τεστάρατε την ετοιμότητα όσων σας περιβάλλουν, κάντε το τώρα. Αφήστε την καθημερινότητα, εστιάστε στο να εμπνεύσετε τους άλλους να σκέφτονται έξω από τα τετριμμένα. Δεν χρειάζονται υπερβολές για να προκύψουν ευφυείς ιδέες, αρκεί μια καινοτόμα προσέγγιση. Μια συνάντηση σε εξωτερικό χώρο αντί για το γραφείο, θα κάνει τη φαιά ουσία όλων να κοχλάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκεφτείτε διπλά κάθε δέσμευσή σας, πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα την κρατήσετε, ακόμα κι όταν θαμπώσει η λάμψη του καινούργιου. Κάποιες αναθυμιάσεις μπορεί να θολώνουν την οπτική σας. Αλλά αργότερα θα δείτε με διαύγεια την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Αν εξακολουθούν να σας έλκουν οι ίδιες προοπτικές, αναλάβετέ τις.

ΙΧΘΥΕΣ

Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στις στενές σας σχέσεις. Είναι ιδανική στιγμή για να απολαύσετε τη συνύπαρξή σας με ένα άτομο που σας εμπνέει. Και όλα φαντάζουν τέλεια και ρόδινα υπό το φως του καινούργιου. Αλλά μην βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια ή να κάνετε το επόμενο βήμα. Φροντίστε πρώτα να έχετε ξεκαθαρίσει τα ζητούμενα της κάθε πλευράς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment