PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έντονη θα είναι η διαίσθηση, εμπιστεύσιμο το ένστικτο.

ΚΡΙΟΣ

Η λανθασμένη προσέγγιση που μπορεί να έχεις σε θέματα που αφορούν τον κοντινό σου περίγυρο μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που θα σου στοιχίσουν. Προσπάθησε να απολαύσεις την επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε χαροποιούν και μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί τελικά να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ευκολία απόψεις και ανάγκες που έχεις. Παράλληλα όμως δεν σε διακρίνει η διάθεση να καταλάβεις τι πραγματικά ικανοποιεί και τους άλλους κάτι που θα δημιουργήσει δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να αντιληφθείς αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τι σχέσεις με τους γύρω σου καθώς οι απαιτήσεις σου μπορεί να είναι εξωπραγματικές και μη επιτεύξιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων επηρεάζοντας σημαντικά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Οι υπερβολές και τα ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν στο να δείξεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει και θέλεις από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

ΛΕΩΝ

Οι φιλικές σχέσεις είναι πιθανό να σε προβληματίσουν καθώς μπορεί να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Θα πρέπει να αναλογιστείς αν αυτά που ζητάς είναι ρεαλιστικά και να πάρεις τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα είναι αυτά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ότι σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό σε οδηγεί να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου με λάθος τρόπο. Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα από το περιβάλλον σου που για να σε ικανοποιήσουν θα δώσουν υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσουν και αυτό θα είναι αρκετό για να σε απογοητεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για απομόνωση κυριαρχεί και σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει στη μελαγχολία. Επικεντρώσου σε ότι αφορά την τέχνη και αντικείμενα που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την κατήφεια καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η ψυχολογική ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σου δίνουν χαρά όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περιβάλλον που θα εγείρουν καχυποψία με την συμπεριφορά τους. Καλά θα κάνεις να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα γύρω σου καθώς αυτό θα σε οδηγήσει πιθανά στο να πληγωθείς από την συμπεριφορά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όμως στην πραγματικότητα αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθείς είναι ότι εξιδανικεύεις όποιον σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις καθώς τότε θα εντοπίσεις ότι μπορεί να εξιδανικεύεις λάθος πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαφές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου κυριαρχούν και σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε εμμονές και επικριτική διάθεση να εκδηλωθούν καθώς αυτό θα οδηγήσει στο να προκαλέσεις εντάσεις που θα χαλάσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανησυχία που επικρατεί κατά τη διάρκεια της ημέρας εντείνεται λόγω του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που έρχεται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα την πραγματική σου άξια. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχεις κρυμμένα μέσα σου και μπορεί να υπονομεύουν την προσωπική σου πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο εκνευρισμός που σε διακατέχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει την συμπεριφορά σου και να ενοχλήσει πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η ένταση προέρχεται από ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα και να αφήσεις πίσω σου μία για πάντα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment