PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι μπορεί να περιμένουν οι άλλοι από εσάς.

ΚΡΙΟΣ

Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, δεν χρειάζεται να παλεύετε μόνοι για όλα. Αναζητήστε τη συμβουλή ενός πιο έμπειρου ή μεγαλύτερου ανθρώπου, που έχει βιώσει ανάλογες καταστάσεις. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος σας, αν αξιοποιήσετε τα μαθήματα που θα σας «δώσει». Βλέποντας την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, θα βρείτε και την πιο αποδοτική διαδρομή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα σας παροτρύνουν να κάνετε μια δυναμική κίνηση όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, το μυαλό σας δουλεύει υπερωριακά. Τώρα θα εντοπίσετε χωρίς μεσάζοντες τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε, για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο. Και όσο αναμένετε απαντήσεις σε ηλεκτρονικά μηνύματα ή προσφορές, αναβαθμίστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η θερμή ιδιοσυγκρασία σας θα έλξει περισσότερους συμμάχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην προσπαθείτε τόσο πολύ να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή. Επεκτείνετε τα όρια των αναζητήσεων, ανανεώστε τα κριτήριά σας, μην πιέζεστε να ικανοποιήσετε εσείς τις ανάγκες των άλλων. Μείνετε εστιασμένοι στα δικά σας όνειρα και έχετε τα φόντα να συνδυάσετε τα ιδανικά «δούναι και λαβείν».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε περισσότερη σημασία στα συναισθήματά σας και τιμήστε τα. Όπως κι αν νιώθετε, είναι σημαντικό να το συνειδητοποιήσετε και να μην το παραμερίσετε. Και αν ακολουθήσετε τη ροή του, είναι βέβαιο ότι θα μάθετε κάτι σπουδαίο για τον εαυτό σας. Μια σοφή γυναίκα του κύκλου σας μπορεί να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές σε αυτή τη φάση.

ΛΕΩΝ

Ώρα να φροντίσετε τις συμπράξεις σας, αν νιώθετε ότι μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση βαλτώνει, μειώστε την ταχύτητά σας. Μπορείτε να ανακτήσετε την ισορροπία και την καλή πορεία κάθε συνέργειας. Αρκεί να βγείτε από τη ζώνη της άνεσης σας. Όσο κάνετε τις προσεγγίσεις σας με ειλικρίνεια, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία σας. Μια ευχάριστη έξοδο με το εν λόγω άτομο, θα αποσυμπιέσει και θα βελτιώσει την ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να χειριστείτε κάθε οικονομικό προβληματισμό σας. Οι λεπτομέρειες και η οργάνωση είναι οι τομείς κλειδιά, που πρέπει να εστιάσετε για να κατανοήσετε τη συνολική εικόνα. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να προωθήσετε τα όνειρά σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να ζητήσετε και τη συμβουλή ενός ειδικού.

ΖΥΓΟΣ

Η ανταγωνιστική πτυχή σας μπορεί να κάνει μια σπάνια εμφάνιση. Είναι βέβαιο ότι σας εξουθενώνει η προσπάθεια να μοιάσετε σε κάποια «πρότυπα», γι’ αυτό βγαίνετε εκτός πορείας. Και επειδή ούτε η ζήλια σας ταιριάζει, αντικρούστε τη με κάθε τρόπο αν προσπαθήσει να αναδυθεί. Στραφείτε στο σεβασμό που σας διακρίνει, για να αντικρύσετε τα επιτεύγματα των άλλων. Πρέπει να εμπνευστείτε από αυτά, όχι να τα φθονείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν μέρες που πρέπει να πιέζεστε και άλλες που πρέπει να χαλαρώνετε, προτιμήστε το δεύτερο τώρα. Απαρνηθείτε κάθε προσωπείο σας και αφεθείτε να ηρεμήσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η ευαισθησία σας είναι ιδανική για να ανταλλάξετε νέα με ανθρώπους που έχετε καιρό να μιλήσετε. Έτσι θα αποσυμπιεστείτε και θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σηκώστε και λίγο το κεφάλι από τις πολλές υποχρεώσεις σας, κοινωνικοποιηθείτε. Αναζητήστε καινούργια πρόσωπα και ευχάριστες παρέες, θα σας είναι εύκολο να διευρύνετε τον κύκλο σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να προωθήσετε τις ιδέες σας ή κάποια καινούργια εγχειρήματα. Να είστε ειλικρινείς και δεκτικοί, για να μην θεωρηθεί ότι προσεγγίζετε τους άλλους προκειμένου να ωφεληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητούσατε μια στιγμή που να αφοσιωθείτε απρόσκοπτα σε κάποια εγχειρήματα σας, αδειάστε το πρόγραμμά σας και βουτήξτε τώρα. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να χειριστείτε όλες τις πρακτικές σας εκκρεμότητες, ακόμα και θέματα που έχουν λιμνάσει λόγω έλλειψης χρόνου. Αν απομακρύνετε από γύρω σας και κάθε περισπασμό, είναι βέβαιο ότι θα είστε διπλά παραγωγικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθαρίστε τους διευρυμένους φακούς θέασης σας. Αν μάλιστα μπορείτε να αποδράσετε, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για λίγη περιπέτεια και εξερεύνηση. Αν το πρόγραμμά σας δεν το επιτρέπει, κάντε έστω μια βόλτα σε σημεία της πόλης έξω από τα συνήθη σας. Οτιδήποτε διαφέρει από τη ρουτίνα σας, θα φορτίσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην βιαστείτε να χαρακτηρίσετε συμπτώσεις και συγκυρίες όσα προκύψουν. Αν σκέφτεστε κάτι ή κάποιον και εμφανιστεί μπροστά σας με κάποιο τρόπο, αναζητήστε το μήνυμα που μπορεί να σας μεταφέρει. Μειώστε τους ρυθμούς σας, αδειάστε το πρόγραμμά σας και δώστε χρόνο στη φαντασία σας να ταξιδέψει. Θα σας βοηθήσει σε αυτή τη «διαδρομή» η μουσική ή ό,τι άλλο σας χαλαρώνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment