PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα να αποστασιοποιηθείς από κάποιες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τολμηρή και συγκροτημένη θα είναι η στάση σας, έξυπνες και υλοποιήσιμες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε. Θα φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, θα καταφέρετε να κλείσετε υπέρ σας υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Με σαφήνεια θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, δυνατά θα είναι τα επιχειρήματα σας. Η ειλικρινή σας στάση σε συζήτηση με πρόσωπο ερωτικό, θα σας βγάλει τελικά κερδισμένους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα επιδίωξη σας θα είναι οι τελεσίδικες απαντήσεις ή υποσχέσεις, σε ζητήματα τόσο επαγγελματικά, όσο και ερωτικά. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεκτικοί θα είστε σε προτάσεις νέων συνεργασιών, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ισορροπία και σταθερότητα θα υπάρξει στην ερωτική σας σχέση, με το ταίρι σας θα ανταλλάξετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν και από τις δυο πλευρές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα οι συζητήσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε περίπτωση που υπάρξουν εργασιακές αντιπαραθέσεις. Θα περάσουν οι δικές σας απόψεις, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία για άμεσα αποτελέσματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα ανανεώσει τα αισθήματα σας, θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Με μεθοδικότητα και επιμονή θα χειριστείτε κάποια δύσκολα εργασιακά θέματα, θετική κατάληξη θα έχει μια κίνηση σας σχετικά με οικονομική διεκδίκηση ή συμφωνία. Σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Εσείς που είστε μόνοι και επιθυμείτε σταθερό ταίρι στη ζωή σας, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αμεσότητα.

ΛΕΩΝ

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά κάποια νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα. Αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, κοινωνική η στάση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού ένα γεγονός θα ανοίξει ευκαιρία επανασύνδεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα αφήσετε στην τύχη τους τα εργασιακά σας θέματα, απεναντίας θα παρεμβάλλεται δυναμικά. Στόχος σας θα είναι να διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις, θα κινηθείτε οργανωμένα και υπεύθυνα. Με το ταίρι σας θα είστε θετικοί σε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, θα φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις. Για τους ερωτικά μόνους, δεχτείτε κάλεσμα φίλων ή προτάσεις βραδινών εξόδων, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα οι κινήσεις σας και οι αποφάσεις σας θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, ανοιχτή θα είναι η προοπτική προαγωγής. Δεν αποκλείεται να νιώσετε τη διάθεση να τα παίξετε όλα για όλα με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές. Μια συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στηριχτείτε στις ικανότητες σας, θα διαπρέψετε. Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ανάλογο άνοιγμα, καταφθάνει πρόταση που θα ανοίξει στην ζωή σας καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με το ερωτικό σας ταίρι λύνεται ένα αρνητικό σας ζήτημα, τώρα θα προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δώσει τη δυνατότητα έναρξης σταθερού δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσκολα επαγγελματικά θέματα θα λύσετε σήμερα, θα καταφέρετε υπερισχύσετε σε τυχόν επαγγελματικούς ανταγωνισμούς. Με αποφασιστικό τρόπο περνάτε στην εφαρμογή των σχεδίων σας, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα καταλήξουν σε αποτέλεσμα επιτυχίας. Πολύ καλά θα κάνετε και θα εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο της καρδιά σας. Εκφραστείτε ελεύθερα, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλά θα κάνετε και θα τρέξετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δεν θα θελήσετε καθυστερήσεις, η αμεσότητα σας θα σας βγει σε καλό. Προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες θα τα πάτε πολύ καλά. Στα ερωτικά σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, εσείς οι χωρισμένοι κάντε βήμα επανασύνδεσης η απάντηση που θα λάβετε θα είναι θετική, θα καταφέρετε να τερματίσετε την απόσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε προτεραιότητα θα βάλετε τα εργασιακά σας θέματα, μπαίνει σε λειτουργία η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, η στάση σας θα είναι δημιουργική και άμεση. Προσοχή να μην εξαντλήσετε τις πνευματικές σας ικανότητες και τις σωματικές σας αντοχές, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση. Πείτε ναι στην πρόταση για φιλική έξοδο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, απρόσμενα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενέργεια, δυναμισμός, και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η στάση σας σε επαγγελματικά ζητήματα θα είναι τολμηρή. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για να περάσετε επιτυχώς σε οικονομικές διεκδικήσεις. Η ερωτική γοητεία που θα εκπέμπετε δεν θα σας αφήσει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας. Το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσουν οι επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment