PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα έχετε πολλά να δείτε, να μάθετε και να συζητήσετε.

ΚΡΙΟΣ

Επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να απαλλαγείς από οτιδήποτε ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή. Μην αδρανήσεις για κανένα λόγο, γιατί ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ καλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια, που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν ιδιαίτερα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις την συμπαράστασή σου. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατάς αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου, για να βοηθήσεις έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το άγχος και η ένταση φτάνουν στο ανώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα. Έτσι, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος, αλλά με αποτελεσματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και με συνετή συμπεριφορά θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια, που σου έχουν φέρει καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά είναι κατάλληλη μέρα, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην γίνεσαι απαισιόδοξος, γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Σήμερα η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι στο μέγιστο σημείο της και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω, για να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σταματάς σήμερα τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου και θα ικανοποιηθείς στο μέγιστο βαθμό.

ΙΧΘΥΕΣ.

Σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος. Από την άλλη όμως, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment