PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εξερευνήστε και συλλέξτε πληροφορίες.

ΚΡΙΟΣ

Γνωρίζετε ότι τα ετερώνυμα έλκονται και θα το βιώσετε πιο έντονα. Τα ακαθόριστα συναισθήματα είναι αναπόφευκτα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπίθες με τα πιο απρόβλεπτα άτομα. Ενόσω δεν ξεπερνάτε τα όριά σας, τολμήστε να τις εξερευνήσετε. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη να βάλετε ταμπέλες, απολαύστε αυτό που συμβαίνει και αφήστε το χρόνο να δείξει τη δυναμική αυτής της επαφής.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιο νεφέλωμα μπορεί να καλύπτει την κριτική σας ικανότητα. Τι κι αν είστε αρκετά ευφυείς για να μην παρασύρεστε από τις κολακείες κανενός. Αυτό ακριβώς μπορεί να σας συμβεί, σε σημείο να θέσετε σε βάθρο άτομα που δεν το αξίζουν. Προτιμήστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους που εμπιστεύονται απόλυτα, για να σας λογικέψουν σε μια τέτοια περίσταση. Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι η φλερτ, η περίοδος δεν ενδείκνυται για να ενδώσετε σε τέτοιο βαθμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακολουθήστε την πολιτιστική σας παρόρμηση, μην αφήσετε να καταλάβουν τη μέρα σας τα σχέδια των φίλων και γνωστών. Πάρτε τον έλεγχο και κάντε τις αντιπροτάσεις σας, αν οι ιδέες τους δεν σας εμπνέουν. Προτιμήστε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης, σε μέρη που θα σας «δουν» και θα ικανοποιήσουν την περιέργειά σας. Και αφήστε ανοικτή την πόρτα της παρέας. Μια ερωτική έκπληξη μπορεί να φουντώσει τις διαθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή δεν αποτελεί γρίφο για εσάς, τολμήστε να εκφράσετε ακόμα και τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας. Ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας και συνεχίστε με τον ίδιο οίστρο τις συζητήσεις εντός της εστίας σας. Όλοι είναι σύμμαχοί σας και θα ακούσουν με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια σε κάθε τομέα.

ΛΕΩΝ

Μην περιορίζετε την ειλικρίνειά σας, ακόμα κι αν το παρακάνετε με τις αποκαλύψεις στους δικούς σας ανθρώπους, είναι βέβαιο ότι λατρεύουν αυτή την πληθωρική ιδιοσυγκρασία σας. Μπορείτε και να ξεπεράσετε κάποια όρια αν είστε σε έναν απόλυτα έμπιστο κύκλο. Για παράδειγμα, μια περιπετειώδης παρόρμηση να σας οδηγήσει σε μια δαπανηρή έξοδο ή και ένα απρόσμενο ταξίδι. Κάθε αλλαγή σκηνικού θα τονώσει τη διάθεσή σας, ακόμα κι αν αφορά τη θέα από το παράθυρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καιρός να επιθεωρήσετε τον οικονομικό σας τομέα. Αν και είστε συνήθως συνετοί, αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει απερίσκεπτους με τις δαπάνες. Σκεφτείτε καλά αν κάτι πραγματικά το χρειάζεστε ή απλά το θέλετε. Επιστρατεύστε την πρακτική σας πλευρά και αρχίστε να αποταμιεύετε για κάτι που έχει σημασία για εσάς. Να είστε συνεπείς με τις πληρωμές σας και δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ατμόσφαιρα ξεκαθαρίζει στις προσωπικές σας σχέσεις. Τώρα θα διέπει η διαύγεια όσα είναι «δικά σας» και όσα όχι. Μόνο για τη δική σας ευτυχία είστε υπεύθυνοι. Γι’ αυτό μην δίνετε περισσότερη αξία ή χρόνο στα θέματα των άλλων. Αυτό ισχύει και αντιστρόφως. Να εμπλέκεστε στη ζωή τρίτων, μόνο αν σας ζητηθεί ή πρόκειται για τα ανήλικα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πόσο ρεαλιστικές είναι οι προσδοκίες σας; Όσο πιο ψηλά θέτετε τον πήχη, τόσο δεν μπορείτε να καλύψετε τις αποστάσεις. Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ξέρετε ότι είστε κάθετοι στην κρίση σας. Μην βιάζεστε να απορρίψετε πρόσωπα και καταστάσεις, δώστε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα. Και όσον αφορά το ταίρι σας, μια άκαιρη επίθεση μπορεί να επιφέρει από άμυνα μέχρι και χωρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνήθως δεν παρασύρεστε από τους κόλακες, αλλά μια αντίθεση μπορεί να δώσει σε κάποιους περισσότερα περιθώρια απ’ όσα αξίζουν. Επειδή θα είναι μπερδεμένα τα «μηνύματα», μην ενδώσετε σε μια έλξη αν δεν κάνετε διεξοδική έρευνα. Απολαύστε τη στιγμή αλλά μην φτάσετε στο σημείο να δώσετε υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε. Καλύτερα να ξαναδείτε τις όποιες προοπτικές μετά το πέρας της ανάδρομης φάσης του Ερμή, από 16 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να εργαστείτε από το σπίτι σήμερα; Όσο και να θέλετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις όλων, μπορεί να δυσκολευτείτε να υλοποιήσετε τα δικά σας σχέδια. Γι’ αυτό βρείτε τη χρυσή τομή. Ρεαλιστικά μιλώντας, ποτέ δεν πρόκειται να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αν είστε συνεπείς και επιμελείς στα χρονοδιαγράμματα σας, σίγουρα θα βελτιώσετε την εξέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο κι αν δεν είναι στη φύση σας πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Παραμερίστε για λίγο την ανάγκη σας για έλεγχο των πάντων, μην εξοργίζεστε από την πίεση που σας ασκεί η οικονομική σας κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει να πάτε στο άλλο άκρο και να κάνετε αλόγιστες δαπάνες. Δεν μπορεί κάθε υπερβολή σας να την ονοματίζετε «δώρο γενεθλίων».

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στην ευημερία και αν διχάζεστε ανάμεσα στο να πάτε στο γυμναστήριο ή στο σπίτι και να φάτε πίτσα, ευθύνεται μια αντίθεση. Φυσικά δεν αρκεί ένα παραστράτημα για να ανατραπεί μια καλή πορεία, γι’ αυτό μην πιέζεστε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Να είστε βέβαιοι ότι κάποιες εναλλακτικές κινήσεις με τη δύναμη της θέλησης, μπορούν να διατηρήσουν την ισορροπία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment