PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα διευθετήστε όσα σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει την ανάγκη σου να τονώσεις την προς τα έξω εικόνα σου. Η μέρα σε κάνει ιδιαίτερα επικριτικό με τους γύρω σου και σου δυσκολεύει την επαφή μαζί τους. Μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν και ΟΤΑΝ και ΑΝ ζητηθεί η γνώμη σου να την εκφράσεις με λεπτότητα και τακτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει νεύρα, όχι για κάτι καινούργιο αλλά για παλαιοτέρα που θυμάσαι πάλι. Η μέρα σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Δεν έχεις επίσης εύνοια στα οικονομικά, και τα θέματα ακίνητης περιουσίας ή τις τακτοποίησης θεμάτων σε σχέση με το Δημόσιο, οπότε να αποφύγεις κάθε τέτοια δραστηριότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κρατά απασχολημένο με ζητήματα που αφορούν το ταίρι σου ή και τους συνεργάτες σου. Η σημερινή μέρα, θα σε κάνει να νιώθεις ότι πιέζεσαι από τους άλλους, αλλά ίσως και αυτοί να νοιώθουν το ίδιο πιεσμένοι από σένα. Μην επιχειρήσεις να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα αν δεν μπορείς να αποφύγεις την τάση σου για κριτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολυάσχολη ημέρα ξεκινά για σένα σήμερα. Έχεις να φέρεις σε πέρας πολλά πράγματα όπως υποχρεώσεις, δουλειές, δίκες σου αλλά και ξένες και εντείνεις τις προσπάθειες σου να τις προλάβεις. Όμως η σημερινή μέρα, σε πιέζει εκνευρίζοντας και κουράζοντας σε. Χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία για να προσηλωθείς στις υποχρεώσεις σου ώστε να τις εκπληρώσεις και να έχεις την ικανοποίηση γι’ αυτό.

ΛΕΩΝ

Παρ’ όλη την ατονία που νιώθεις σήμερα, η σημερινή μέρα θα σε κάνει να βρεις τους τρόπους να ξεφύγεις και να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν. Όμως η αστρολογική όψη της ημέρας καραδοκεί να σου χαλάσει την διάθεση και να σε ανησυχήσει, είτε με θέματα που έχει το ταίρι σου, κάποιος φίλος σου, κάποιο γεγονός ή κάποιες απαισιοδοξίες που θα σου προκύψουν. Απαλλάξου απ’ αυτά και επικεντρώσου σε όσα σε ευχαριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στον χώρο του σπιτιού σου και τεταμένη ατμόσφαιρα. Η σημερινή μέρα σε κάνει αδιάλλακτο και να βγαίνει η σκληρότητα σου στους οικείους σου η οποία όμως θα αφήσει τα ίχνη της σ’ αυτούς, παρ’ όλο που κατόπιν εσύ θα μεταμεληθείς για την στάση σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση για να μην υποχρεωθείς να επανορθώσεις, αν γίνεται, την ζημιά.

ΖΥΓΟΣ

Θα ήθελες να αποφύγεις τις επαφές και αποζητάς την ησυχία σου σήμερα. Όμως τραβάς σαν μαγνήτης τους άλλους και δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία. Η σημερινή μέρα όμως δεν είναι με το μέρος της επικοινωνιακής σου δεξιότατος, με αποτέλεσμα αν νοιώσεις ότι σε πιέζουν να βγεις από την ησυχία σου να γίνεις δηκτικός και πικρόχολος. επιστράτευσε την ευγένεια και την διπλωματικότητα σου για να μπορέσεις να εξασφαλίσεις την απομόνωση που χρειάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα διαπιστώνεις ότι τα οικονομικά σου δεν είναι ανθηρά. Το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων σου δεν βγαίνει. Τα έξοδα σου είναι μεγαλύτερα και δεν καλύπτονται από τα έσοδα. Ανησυχία λοιπόν και ανασφάλεια στα οικονομικά. Η αστρολογική όψη της ημέρας επιδεινώνει την ψυχολογία σου και σε πιέζει για διεξόδους. Η στιγμή όμως δεν είναι κατάλληλη και αν προχωρήσεις τώρα σε κάτι, ίσως δεν θα σου βγουν όπως ελπίζεις, αλλά να είναι και χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα σου δημιουργείται δυσθυμία. Αυτό σε κάνει πιο εύθικτο και νομίζεις ότι το ταίρι σου και οι συνεργάτες σου έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, με αποτέλεσμα να μην έχεις την πιο σωστή συμπεριφορά. Η σημερινή αστρολογική όψη σαν κριτής που είναι σε ωθεί να κάνεις μια αξιολόγηση των σχέσεων σου, ώστε να απαλλαγείς από όσες σε βαραίνουν και να διατηρήσεις αυτές που σε προάγουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι έμμονες σου σε κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις και φοβίες σε κάνουν να ανοίξεις έναν χορό δυσάρεστων και αρνητικών συναισθημάτων με συνέπεια να αποφεύγεις κάθε επαφή και να απομονώνεσαι. Αν λόγω περιβάλλοντος δεν κατορθώσεις να μείνεις μόνος, φρόντισε την συμπεριφορά σου στους γύρω σου να μην είναι επικριτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τον τομέα των σχέσεων με φίλους, διαφορές ομάδες και συλλόγους όπου συμμετέχεις και τις δραστηριότητες τους. Η μέρα δεν επιδρά θετικά στο κλίμα του φιλικού σου περιβάλλοντος εξ αιτίας διαστάσεως απόψεων και διαφωνιών που θα προκύψουν. Μην επεμβαίνεις σε θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα και μην εκφέρεις απόψεις και γνώμες αυθαίρετα, παρά μόνο αν σου ζητηθούν, πάντοτε όμως ευγενικά και με λεπτότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα σκοπεύεις να ανεβάσεις τις μετοχές της επαγγελματικής σου φήμης και αναγνώρισης στα ουράνια με το να πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά και  μόνο στην δουλειά! Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει την κριτική σου διάθεση στους πάντες και μέχρι αυτοκριτική θα κάνεις για να γίνεις καλύτερος. Είναι μια επίπονη προσπάθεια, όμως στο τέλος της σε περιμένουν οι καρποί της επιτυχίας σου να τους δρέψεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment