PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επικοινωνίες και περιέργεια για όσα έπονται.

ΚΡΙΟΣ

Τελειοποιήστε την τέχνη της παρατήρησης από τον πάγκο, δεν χρειάζεται να βιαστείτε για να δώσετε κάποιες απαντήσεις. Μην δεσμευτείτε σε τίποτα που δεν θέλετε και μην βάλετε υπογραφές ακόμη. Προτιμήστε την ενδελεχή εξέταση των λεπτομερειών, που ίσως να σας δείξουν και άλλες προοπτικές. Μπορεί να εντοπίσετε κάτι που πραγματικά να σας κάνει να ενεργοποιηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Καιρός να μπείτε και πάλι στο σχεδιαστήριο, ανακτάτε την παραγωγικότητά σας. Δεν αρκεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, πρέπει να έχετε και ένα στρατηγικό σχέδιο. Θέστε προτεραιότητες στις εκκρεμότητές σας, για να αποφύγετε πιθανούς ανασταλτικούς παράγοντες. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας ζωή. Η αφοσίωση και η εστίαση στις στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα είναι πιο απολαυστική από τον παρορμητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το άστρο σας λάμπει έντονα, πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Να είστε τολμηροί και γενναίοι, δικαιούστε ακόμα και να υπερβάλλετε κάπως στην έκφραση των θέσεών σας. Ακόμα κι αν υπήρχαν κάποια όρια που σας πίεζαν, πλέον θα αρθούν για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και ευχάριστη. Και με τους πιστούς συμμάχους σας παρόντες, θα έχετε στήριξη για να σημειώσετε την πρόοδο που λαχταράτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Eίναι στη φύση σας η προδιάθεση να είστε υποστηρικτικοί. Πάντα προσφέρετε ευήκοα ώτα και έναν συμπονετικό ώμο σε όποιον τα χρειάζεται. Νιώθετε καλά και όποτε κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης, γιατί απελευθερώνουν την ψυχή σας. Είναι προνόμιο να είστε τόσο γνήσιοι και ανιδιοτελείς, αρκεί να μην χάνετε ποτέ τη γραμμή των ορίων. Πρέπει να ενδυναμώνετε τους άλλους, όχι να λύνεται τα προβλήματά τους αντ’ αυτών.

ΛΕΩΝ

Δεν είστε από τα άτομα που υποχωρούν για χάρη της αρμονίας και καλά κάνετε, όταν πιστεύετε απόλυτα σε κάτι ή δεν υποτιμάτε τις απόψεις των άλλων, δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι. Γνωστοποιήστε τις θέσεις και τις ιδέες σας σε ευρύτερο κοινό, γιατί πολλοί μπορούν να προσφέρουν στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, αρκεί να είστε ήρεμοι και ακέραιοι. Η παράθεση των γεγονότων θα κάνει το κοινό σας ακόμα πιο πιστό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε σπουδαία διαδρομή ξεκινά με ένα πρώτο βήμα, να κάνετε τώρα άλματα αντί για βήματα. Σας κατακλύζει η φιλοδοξία και ώθηση να εξελίξετε τους στόχους σας, χωρίς να χάσετε την προσήλωση στο έπαθλο. Αν θέλετε να μετάσχουν κι άλλα άτομα στο όραμά σας, να έχετε ενήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων.

ΖΥΓΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι μονόδρομος, το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι να «λειάνετε» λίγο τις γωνίες. Εκφράστε τις θέσεις σας με την χαρακτηριστική σας διακριτικότητα, για να περάσετε μηνύματα χωρίς να θιχτεί κανείς. Μέσα από τη συζήτηση θα καταφέρετε να αλλάξετε κάποιες συγκυρίες, ώστε να γίνουν πιο προσοδοφόρες. Η διπλωματία θα βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να βρίσκετε λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία σας λαμβάνει επιπλέον ώθηση και ίσως δυσκολευτείτε να προσηλωθείτε στις υποχρεώσεις. Η διαίσθησή σας θα δουλεύει υπερωριακά, γι’ αυτό μην αμφιβάλετε για τις δονήσεις που λαμβάνετε. Σίγουρα αφορούν ερωτικές διαθέσεις, είτε τουλάχιστον προσεγγίσεων. Ωστόσο, τίποτα δεν σας αναγκάζει να κάνετε μεγαλύτερα βήματα απ’ όσα πραγματικά θέλετε. Γι’ αυτό αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, στο όνομα της χημείας και μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα παραγωγικά δίδυμα έρχονται στο προσκήνιο, πιθανότητες για πετυχημένες συνεργασίες. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε προσεκτικά την πορεία σας και όσους μπορούν να την ενισχύσουν περαιτέρω. Αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Να μελετήσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε προοπτικής, καθώς μπορεί να βρείτε ανέλπιστους συμμάχους: Ένα άτομο εντελώς αντίθετο από εσάς, τελικά θα συμπληρώσει τα ταλέντα σας. Χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις, να θυμάστε ότι ένα λειτουργικό κλίμα θα φέρει περισσότερες επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν φροντίζετε τον εαυτό σας όσο θα έπρεπε. Έχετε την τάση να αγχώνεστε και να φορτώνεστε περισσότερες ευθύνες απ’ όσες σας αναλογούν. Η ατμόσφαιρα απαιτεί να επιστρέψετε στο τιμόνι των υποθέσεών σας, να σηκώσετε τα μανίκια και να εντυπωσιάσετε. Είναι από εκείνες τις φάσεις που θα ωφεληθείτε πιο πολύ αν εστιάσετε στο έπαθλο και την αγαστή συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά. Πρέπει να αποφύγετε να βυθιστείτε στα προβλήματα των άλλων. Αντ’ αυτού, επιλέξτε να ασχοληθείτε με δικά σας θέματα ή να χειριστείτε με χιούμορ κάθε περίπλοκη ατμόσφαιρα. Όταν ενεργοποιείται η εύθυμη πλευρά των ανθρώπων, απελευθερώνεται θετική ενέργεια και μπορεί να βρεθούν ανέλπιστες καινοτόμες διέξοδοι για όλα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Είστε «σφουγγάρια» της ενέργειας κάθε περιβάλλοντος που βρίσκεστε, η ευαίσθητη φύση σας απορροφά τις δονήσεις κάθε χώρου. Γι’ αυτό θα είναι καλύτερα να περιορίσετε τις επαφές, επιλέγοντας να αποτραβηχτείτε στο σπίτι σας. Η μείωση της ζάχαρης και της καφεΐνης, θα βοηθήσει να ισορροπήσετε και να ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση. Είναι σημαντικό να κάνετε πιο υγιείς επιλογές, γιατί όλοι είναι «αυτό που τρώνε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment