PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα στήσετε ένα αποδοτικό σχέδιο.

ΚΡΙΟΣ

Κοιτάξτε όσο το δυνατόν περισσότερο το δάσος και όχι το δέντρο σήμερα, φροντίστε να πετύχετε τις ουσιαστικές και σημαντικές σας επιδιώξεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, μην κολλάτε σε μικρολεπτομέρειες που αφορούν στη δουλειά σας και μπορεί να σας πηγαίνουν πίσω, απλώστε τα φτερά σας με αισιοδοξία και συναινετική διάθεση και να είστε βέβαιοι ότι οι αποφάσεις και οι οργανωμένες ενέργειές σας θα αποδώσουν τους καρπούς που προσδοκάτε και στη συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως πιέζεστε να είσαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε την ανάγκη να χαλαρώσετε, να βγείτε λίγο έξω από τα πρέπει και τα βάρη που επωμίζεστε, κάνοντας μια μακρινή βόλτα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αυτός πιθανόν είναι ο ιδανικός τρόπος για να απαλλάξετε την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα από καβγάδες και αψιμαχίες, που γκρεμίζουν αργά αλλά επικίνδυνα το οικοδόμημα που λέγεται σοβαρή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυξάνεται σήμερα η επιθυμία και η ανάγκη σας για καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, η αστρολογική όψη της ημέρας σας γνέφει ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συμφωνίες σε θέματα που σας αγχώνουν και μετριάζουν την αποφασιστικότητά σας. Μην επιδιώκετε τις απ’ ευθείας αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, επιστρατεύστε τη διπλωματική οδό και τα γοητευτικά σας ταλέντα, για να πετύχετε όλα τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας προτρέπει να μετριάσετε τις πρακτικές και λειτουργικές σας δραστηριότητες, να μην πιέζετε τον εαυτό σας να υλοποιήσει όλες τις δύσκολες καταστάσεις που εκκρεμούν, να χαλαρώσετε συζητώντας με έμπιστους φίλους και το ταίρι σας τα επόμενα βήματα που σκέφτεστε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, αλλά και στη συναισθηματική σας ζωή, δίχως βιαστικές αποφάσεις και βεβιασμένες επιλογές, που αργότερα ίσως δεν μπορείτε να αντιστρέψετε.

ΛΕΩΝ

Οι πλανητικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα ενθαρρύνουν εκείνο το κομμάτι σας που προσπαθεί συνεχώς για τη βελτίωση των οικονομικών, για την προσωπική και επαγγελματική καταξίωση, για την ήρεμη και γαλήνια συναισθηματική ζωή. Πιστέψτε στις αμέτρητες ικανότητες και την αξιοσύνη σας, δώστε προτεραιότητα στις εκκρεμότητες από το παρελθόν, τακτοποιήστε τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας, έναν αγαπημένο χώρο του σπιτιού, βάλτε τέλος στην ασυνεννοησία με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συγκρούσεις και οι έριδες στο χώρο της δουλειάς σας και της κοινωνικής σας ζωής, ίσως είναι πλέον αναπόφευκτες σήμερα, πιθανόν γιατί διψάτε να δικαιωθείτε για τις προσπάθειες και τους κόπους σας ή γιατί πνίγεστε από την αδικία που επικρατεί στο περιβάλλον που κινείστε. Προσπαθήστε ωστόσο να μην είναι μια κατά μέτωπο επίθεση με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, πράγμα που ίσως σας δυσκολέψει αρκετά στο μέλλον να διορθώσετε και να ζητήσετε συγγνώμη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι πιο εύκολο να ισορροπήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων, έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα στη δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολα διλήμματα για το άμεσο μέλλον, για να πάρετε λύσεις και απαντήσεις είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο και χώρο από την καρδιά σας στο ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιδίδεστε σε πολυέξοδες αγορές και σε σπατάλες που ικανοποιούν προς στιγμή τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σήμερα, περιορίστε την μυστικοπάθεια που σας διακατέχει και αφεθείτε με ειλικρινή και αφοσιωμένα αισθήματα στο ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην αφήνετε τον εαυτό σας να βρεθεί σε δύσκολη θέση απολογούμενοι για πράξεις και λάθη που ίσως είναι αναστρέψιμα. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων και κακών συμπερασμάτων στη σχέση σας είναι υπαρκτός, προστατέψτε το δεσμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι καιρός να σκεφτείτε με ψυχραιμία και διορατικότητα αν οι στόχοι που έχετε θέσει στη δουλειά σας, στην κοινωνική και συναισθηματική σας ζωή είναι απόλυτα εφικτοί. Ακολουθείτε ή όχι τον ιδανικό δρόμο για να φτάσετε στην κορύφωση των προσδοκιών σας με τον σωστό ερωτικό σύντροφο; Να είστε βέβαιοι πως όλα μπορεί να αλλάξουν στην καθημερινότητά σας, αρκεί να έχετε πίστη στα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει ανεβασμένο πρεστίζ και σε κάνει δημοφιλή. Ξεχωρίζεις με την εξυπνάδα σου και τη δύναμη του μυαλού σου. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη πάνω σου. Έχεις διάθεση για φλερτ, και παιχνίδια. Έλκεις τους ανθρώπους ερωτικά – αν αυτός είναι ο σκοπός σου – και μπορείς να πετύχεις πολλά αν εκμεταλλευτείς την γοητεία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα άτομο ζητάει την προσοχή σου. Δώσε την φροντίδα και τη σημασία που χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πιθανόν σήμερα να διακρίνετε μια στασιμότητα στις επιδιώξεις και τα σχέδια που κάνετε στη δουλειά σας και τις προσωπικές σας επαφές, μην πιέζετε τις καταστάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας, υποχωρήστε ομαλά, υπερασπιζόμενοι τις αρχές και τις προσωπικές σας αξίες με πραότητα και υπομονετική διάθεση. Η σημερινή μέρα επαναφέρει την ισορροπία, την γαλήνη και την ηρεμία στα ερωτικά σας, αρκεί να ρίξετε νερό στο κρασί και όχι λάδι στη φωτιά μιας κουβέντας με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Διχάζεστε σήμερα ανάμεσα στην οικογένεια, στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στην ερωτική σας ζωή, προσπαθείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες των αγαπημένων σας φίλων και του ερωτικού συντρόφου, με αποτέλεσμα να πιέζεστε αφόρητα για να είσαστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος κυρίως στο δεσμό σας, μην εξαρτάστε από τις προκαταλήψεις και τα ταμπού που προκαλούν κακόβουλα άτομα, ξεχωρίστε την αλήθεια από το ψέμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment