PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα προσοχή στα έντονα συναισθήματα καχυποψίας.

ΚΡΙΟΣ

Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα, απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, ναι μεν θα είστε συζητήσιμοι και εκφραστικοί, ωστόσο προσοχή στα καυστικά σας σχόλια, έχετε το νου σας να μην προσβάλετε, αποφύγετε τις ειρωνείες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον καλό θα είναι να κινηθείτε προνοητικά, μη πείτε λόγια που θα μπορούν να παρεξηγηθούν ή να ανοίξουν πεδία εντάσεων. Σήμερα επικεντρωθείτε σε επαφές φιλικών και αγαπημένων σας προσώπων, θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές, δώστε σημασία στις συζητήσεις που θα έχετε με γονείς και αδέλφια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζωτικότητα θα σας διακρίνει, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις, ωστόσο καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τους κινδύνους. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση που θα σας ανοίξει δυνατότητα νέα οικονομικής προοπτικής. Αν διατηρείτε κάποια επιχείρηση θα έχετε την ευκαιρία να ρισκάρετε και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Θα καταφέρετε να βελτιωθείτε, επιτυχία θα έχουν τα άλματα σας, περνάτε σε πιο δυναμικά σχέδια για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παίρνετε την απόφαση να χειριστείτε και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο ζήτημα που τις προηγούμενες μέρες είχατε αναβάλει. Στις τρέχουσες υποθέσεις σας αναλαμβάνετε τα ηνία, δε θα αφήσετε εκκρεμότητες να σας αγχώνουν. Στόχος σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή αιωρούμενες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Ξαναβρίσκετε την ψυχική σας δύναμη, θα είστε σε θέση να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, να βάλετε τάξη σε θέματα που απορροφούν τη ζωτικότητα και την ενέργεια σας.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στην έκταση που θα πάρει το πείσμα και η ανάγκη σας για κυριαρχία, αποφύγετε την αρνητική κριτική, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα. Δείξτε αυτοσυγκράτηση, ισορροπήστε τον τρόπο σκέψης σας, προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειες σας. Ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως απόλυτοι ή εριστικοί, θα υπάρξει αδυναμία να χειριστείτε με υπομονή άτομα ή απόψεις που δε σας βρίσκουν σύμφωνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανανεώνεστε ψυχολογικά, δε πρόκειται να αδρανήσετε ή να αρκεστείτε σε δεδομένα που πλέον δε σας καλύπτουν. Θα κινηθείτε ορμητικά και αισιόδοξα με στόχο να βελτιώσετε, να ικανοποιηθείτε, και να αποδείξετε πως δεν μπορούν να ασκήσουν επάνω σας αρνητική επιρροή. Ανάγκη σας θα είναι να εκφραστείτε και να συζητήσετε με ειλικρίνεια και όχι με υπεκφυγές ή καμουφλαρισμένες βλέψεις, η διάθεση σας θα είναι τολμηρή και απελευθερωμένη.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τις αντιδραστικές σας τάσεις. Στην προσπάθεια σας να τερματίσετε τις έκρυθμες καταστάσεις το νου σας να μην δημιουργήσετε νέες. Ναι μεν θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή και την αδράνεια, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, ωστόσο η τακτική σας αν είναι αλλοπρόσαλλη ή επίμονη ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις και ρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε, κάποιες συνθήκες ενδεχομένως να τις βρείτε καταπιεστικές και να θελήσετε να απαλλαγείτε από αυτές. Θα καταφέρετε να διαφοροποιήστε τις καταστάσεις ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες εξάρσεις, ίσως να θεωρήσετε κάποιες καταστάσεις αδιέξοδες λόγω του ότι θα νιώσετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν με αποτέλεσμα να εμφανίσετε τάσεις φυγής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα διαθέτετε εκφραστικότητα και αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, επίμονη θα είναι η στάση σας σε θέματα διεκδίκησης. Έντονο θα είναι το πείσμα σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, προσοχή στις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε αποκαλυπτικοί και ομιλητικοί, σήμερα θα εκφράσετε ελεύθερα σκέψεις, ιδέες και προτάσεις χωρίς ενδοιασμούς και κομπιάσματα. Φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, θα καταφέρετε να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα στόχος σας θα είναι να ζήσετε στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε, δεν θα δεχτείτε πιέσεις ή καθοδηγήσεις. Παίρνετε απόφαση να βγείτε από το προκαθορισμένο και το μονότονο αλλάζοντας προτιμήσεις και επιλογές. Προσοχή στην ενθουσιώδη και εξτρεμιστική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα τολμήσετε να εκδηλωθείτε, παρορμητική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, αποκτάτε κοινωνικά ενδιαφέροντα. Οι συνομιλίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν τάσεις εσωστρέφειας ή απομόνωσης. Πάρτε την απόφαση να δράσετε με ενθουσιασμό, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, βάλτε στόχο να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ενσωματωθείτε σε σύνολα ατόμων που πιστεύετε ή νιώθετε πως ταιριάζετε είτε ιδεολογικά είτε ως προσωπικότητες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment