PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επικριτική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια ημέρα που μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, να ξοδέψετε περισσότερο για τον εαυτό σας και για τις επιθυμίες σας, να αναδείξετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και την εξυπνάδα σας, μέσα από αποφάσεις και επιλογές που αφορούν τον δεσμό σας. Μην το παρακάνετε όμως με την φραστική σας ευθύτητα, γιατί κάποια λόγια μπορεί να γίνουν δίκοπο μαχαίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε με μεγάλη χαρά σήμερα να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σας σε καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος που δεν επιθυμείτε πλέον να βρίσκονται στην καθημερινότητά σας, οι αστρολογικές συγκυρίες σας ωθούν να δημιουργήσετε καινούριες παραστάσεις και εικόνες στην συναισθηματική σας ζωή. Ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας, μην πάτε κόντρα στις προσταγές της μοίρας, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με μια νεογέννητη γνωριμία που περιτριγυρίζει την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιτρέπετε στην επιφυλακτική και συντηρητική στάση και συμπεριφορά των συναδέλφων σας να ανακόψει τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια σας σήμερα, βεβαιωθείτε πως οι άλλοι γύρω σας αντιλαμβάνονται τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας, τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σας και αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Αν αισθάνεστε πως ο δεσμός σας απειλείτε από την στασιμότητα και την πλήξη, κάντε έναν ρομαντικό περίπατο με το ταίρι σας, βάλτε χρώμα στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε απλόχερα βοήθεια και συμπαράσταση στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν και ζητούν τις συμβουλές και τις προτροπές σας, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Οι αδέσμευτοι είναι βέβαιο πως γίνεστε σήμερα πόλος έλξης ενός τρυφερού φλερτ, αποδεχθείτε την πρόταση μιας καινούριας γνωριμίας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να φεύγουν ανεκμετάλλευτες, οι ζευγαρωμένοι κάνετε πραγματικότητα τους πιο κρυφούς, αισθησιακούς σας πόθους στην ζεστή αγκαλιά του άλλου σας μισού.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας αναγκάζει ηθελημένα ή αθέλητα, να είσαστε για άλλη μία φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποιο περιβάλλοντα χώρο και αν βρεθείτε. Αν είστε ζευγάρι, θα αισθανθείτε σήμερα ιδιαίτερα τυχεροί με την αβρότητα και την συντροφικότητα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, ενώ οι αδέσμευτοι, μπορείτε να απολαύσετε τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου για την εξωτερική σας εμφάνιση και το τρυφερό φλερτ μιας εξαιρετικής, νεογέννητης γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπολογίστε στην βοήθεια ενός οικείου προσώπου από τον χώρο της δουλειάς, για τυχόν προβλήματα και δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, μην είστε απρόσεκτοι και παρορμητικοί και μην προσπαθείτε να επιβάλετε την γνώμη και τις απόψεις σας στον ερωτικό σας σύντροφο και τα προσφιλή σας άτομα, γιατί μπορεί να αντιστραφούν οι όροι σε μια στενή σας σχέση. Η όψη της ημέρας είναι πιθανό να σας ωθήσει σε έντονες κουβέντες και πράξεις που ίσως αργότερα μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Αν ανησυχείτε για την εξωτερική σας εικόνα, για το βάρος σας, για το ντύσιμό σας, για την ψυχική σας ισορροπία, δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με όλα εκείνα που σας ευχαριστούν και φέρνουν χαρά στην καθημερινότητά σας. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας και μην ακυρώνετε μια καινούρια γνωριμία, διώξτε από τις σκέψεις και τις επιλογές σας ένα ερωτικό παρελθόν που σας πλήγωσε, κάντε ένα νέο, συναισθηματικό βήμα στο μέλλον, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με θετική σκέψη και προσεγμένες επιλογές σήμερα είναι βέβαιο πως ανταμείβεστε για τις προσπάθειες και τους κόπους που καταβάλετε στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Η επιτυχία και η χαρά πλησιάζουν στην καθημερινότητά σας, η ερωτική σας σχέση ανανεώνεται με αισθησιασμό και φλογερές στιγμές με το ταίρι σας, οι αδέσμευτοι αισθάνεστε ερωτική έλξη με καινούρια γνωριμία που μπορεί να συμβεί σε μια κοντινή ή μακρινή σας μετακίνηση, εκμεταλλευτείτε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να κερδίσετε την εκτίμηση και την συμπάθεια των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων πρέπει να αποδείξετε σήμερα, ότι μπορείτε να σταθείτε με τις δικές σας δυνατότητες και τα δικά σας προτερήματα και ταλέντα. Με αυτή την τακτική μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση ή παγίδα βρεθεί στο δρόμο σας, να προφυλάξετε την συναισθηματική σας ζωή από γεγονότα και καταστάσεις που προκαλούν ανταγωνιστική διάθεση στην σχέση σας και φράζουν την ευτυχία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πιθανόν να περάσετε σήμερα μια βαθιά συναισθηματική σύγχυση, που εύκολα μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιοι κακόβουλοι συνάδελφοι, κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις σας και τις επιλογές σας. Οι δεσμευμένοι, διώξτε την γκρίνια και την πίεση από τον δεσμό σας, μην αφήνετε τις έκρυθμες καταστάσεις να ψυχραίνουν την σχέση σας, οι αδέσμευτοι υποδεχτείτε ένα ζεστό φλερτ, που σας βγάζει από την ρουτίνα και την πλήξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που δημιουργούνται σήμερα για μια νέα συνεργασία, για μια συμφωνία που επιδιώκετε εδώ και καιρό, για να διευθετήσετε οικονομικές και όχι μόνο εκκρεμότητες με το παρελθόν. Δεχτείτε με ευχαρίστηση και χαρά την βοήθεια και την αρωγή έμπιστων φίλων και αγαπημένων προσώπων, μην αντιστέκεστε οι αδέσμευτοι στο φλερτ ενός θερμού, ερωτικού πειρασμού, εμβαθύνετε στην ουσία της σχέσης σας οι ζευγαρωμένοι, έχοντας τρυφερή και ρομαντική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαστε γεμάτοι καλές προθέσεις και ευχάριστη διάθεση σήμερα και είναι πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων που αγαπάτε, παρά με τις σημαντικές δικές σας επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας. Αγνοήστε όσες καταστάσεις και γεγονότα σας δημιουργούν θλίψη και στεναχώρια, μην πτοείστε ηθικά από τις παρατηρήσεις και τις μικρολεπτομέρειες της σχέσης σας, αφήστε τις πρωτοβουλίες στο ταίρι σας για χαλαρές και τρυφερές στιγμές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment