PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα βάλτε σειρά σε όλα τα θέματά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας δίνει μια διάθεση να ξεφύγεις από την πραγματικότητα με κάθε τρόπο. Βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και  κάνεις όνειρα για το πώς θα ήθελες να είναι τα πράγματα. Υπάρχει περίπτωση να λόγο  του ανικανοποίητου που νιώθεις σήμερα να πέσεις στην παγίδα να καταστρέψεις κάτι που θεωρείς ότι δεν αξίζει. Να θυμάσαι ότι η κρίση σου δεν είναι καθαρή. Μπορεί  να μπλεχτείς σε διαμάχες  ή να θυμώνεις σήμερα χωρίς  λόγο με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να ασχολείσαι με επαγγελματικά θέματα που είχες αφήσει πίσω. Επαγγελματική αναγνώριση έρχεται με πολλές προοπτικές εξέλιξης. Ένα θέμα καριέρας που είχες αφήσει πίσω, επανεμφανίζεται. Βρίσκεις  γρήγορα λύσεις  και κερδίζεις τον θαυμασμό των ανωτέρων σου. Η επιθυμία για επιτυχία δεν σε σταματά πουθενά. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να κλειστεί μια νέα συμφωνία. Γενικά ευνοούνται οι μακροχρόνιες συνεργασίες. Συναισθηματικά  παραμελείς λίγο το έτερον ήμισυ μιας και το πρόγραμμα σου είναι φορτωμένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαίσθηση σου σήμερα είναι έντονη. Ξέρεις ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στην επιτυχία. Ακόμα ξέρεις να ζυγίζεις σωστά τις καταστάσεις και να γνωρίζεις ποια μάχη μπορείς να κερδίσεις και ποια όχι. Συναισθηματικά  είναι λιγάκι μπερδεμένα τα πράγματα αφού δεν μπορείς να ξεχωρίσεις  τι είναι τελικά αυτό που θέλει ο σύντροφος σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην προσπαθείς να εξηγήσεις τα πάντα  γιατί δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι να χάσεις την υπομονή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει ρομαντική διάθεση και σε γεμίζει όνειρα. Σκέφτεσαι αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και αυτά που δεν πήγαν και τόσο καλά. Εγώ θα σου έλεγα να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην αρνηθείς τις προτάσεις που θα έχεις από φίλους και αγαπημένους να σε δουν. Είναι καλό να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τα προβλήματα σου με κάποιον αγαπημένο που θα σε συμβουλέψει σωστά.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα σε κάνει να στρέφεσαι σε θέματα καριέρας. Είναι μια καλή ημέρα να διορθώσεις  λάθη που είχες κάνει στο παρελθόν ή να αλλάξεις μια λανθασμένη εντύπωση  προς το πρόσωπό σου. Συναισθηματικά  υπάρχουν κάποιες σκέψεις  που σε θλίβουν και σε απογοητεύουν. Δεν έχουν έρθει όλα όπως τα υπολογίζεις. Κάνε λίγο υπομονή γιατί από τη στιγμή  που έχεις καταλάβει τι θέλεις  όταν το βρεις δεν θα χάσεις χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σου χαρίζει ενσυναίσθηση και σε ευαισθητοποιεί σε θέματα τρίτων. Έχεις όλη την καλή διάθεση να βοηθήσεις τους γύρω σου και να τους δείξεις την εκτίμησή σου. Δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις και τι σου φταίει. Τα βάζεις με όλους χωρίς λόγο και νιώθεις ένα δίλημμα. Οι προθέσεις των άλλων δεν είναι ξεκάθαρες για εσένα και παρεξηγείς συμπεριφορές και λόγια.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνικότητα σου σήμερα είναι έντονη, πολλές συζητήσεις και συναντήσεις. Άτομα που έχεις να δεις καιρό κάνουν την επανεμφάνιση τους. Μαθαίνεις νέα και ίσως και κάποιο μυστικό. Συναισθηματικά βρίσκεις ηρεμία και αγάπη στο πρόσωπο που επιθυμείς. Περνάς ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος  βγες έξω και διασκέδασε.Οι  επιλογές και οι ευκαιρίες για διασκέδαση είναι πολλές. Είναι τώρα η σωστή στιγμή να επιλέξεις τον σύντροφο που σου ταιριάζει, αφού ξέρεις πια τι θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι δεν μπορείς να γεμίζεις συνέχεια υποχρεώσεις. Δεν μπορείς να είσαι σε 10 μέρη ταυτόχρονα. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό και να βάλεις προτεραιότητες. Θα δεις ότι θα λειτουργείς καλύτερα και θα αποβάλλεις το άγχος. Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε περίεργη κατάσταση. Οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος  ήταν αρκετές και δεν ξέρεις πια τι να περιμένεις. Μην απογοητεύεσαι γιατί σύντομα θα γίνουν  αλλαγές που δεν θα το περιμένεις. Αρκεί να σταματήσεις κι εσύ την γκρίνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας δίνοντας εύνοια σε ένα οικονομικό θέμα που είχε προκύψει. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα συντελέσει στο να σας βοηθήσει στην υπόθεσή σας. Θέματα καριέρας ευνοούνται σήμερα. Ίσως κληθείς να αναλάβεις ένα δύσκολο έργο στην  εργασία σου. Θέλεις λίγο να απομονωθείς στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να μην το κάνεις και να είσαι κοντά με ανθρώπους που αγαπάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια υπέροχη ημέρα η σημερινή με ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε να σου δείχνουν την υποστήριξή τους και τη βοήθειά τους. Η αστρολογική όψη της ημέρας μπερδεύει λίγο τα πράγματα όσον αφορά την επικοινωνία σου με τους άλλους. Τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλουν και δεν ξέρεις και τι θέλεις εσύ ο ίδιος. Δημιουργούνται  παρεξηγήσεις  με τους άλλους. Μην μαλώνεις και μην λες πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όμορφη μέρα η σημερινή με πολλά απρόοπτα. Στα επαγγελματικά υπάρχει πολλή δουλειά που απαιτεί την προσοχή σου. Με σωστό προγραμματισμό και συγκέντρωση μπορείς να τα καταφέρεις. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σου υπάρχουν εξελίξεις. Πολλές συναντήσεις με γνώριμα πρόσωπα ή καινούργιες γνωριμίες γεμίζουν την ημέρα σου. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει σοβαρότητα και σε κάνει μετρημένο. Αυτό γοητεύει το αντίθετο φύλλο και οι επιτυχίες σου είναι πολλές. Εσύ δεν έχεις παρά να αποφασίσεις  με ποιον θέλεις να περάσεις την σημερινή ημέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα νεύρα σου και σήμερα καλά κρατούν και οι ευκαιρίες για καυγάδες πολλές. Πρέπει να ηρεμήσεις, δεν φταίνε πάντα οι άλλοι. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου ή αν σε πειράζει κάτι να το λες και όχι να μαζεύεις θυμό και ξαφνικά να ξεσπάς. Συναισθηματικά είναι καλύτερα τα πράγματα, έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε και στο δείχνουν. Αν είσαι ελεύθερος ευχάριστες απρόοπτες γνωριμίες προκύπτουν. Καλό θα είναι να είσαι ανοιχτός και να δείξεις πως έχεις διάθεση να γνωρίσεις τον άλλο γιατί από μόνο του δεν γίνεται τίποτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment