PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020


Καλό μήνα σε όλες και όλους! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα βάλετε σε σειρά τα θέματα του σπιτιού και της προσωπικής σας ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Μην σας πανικοβάλει μια πιθανή αναχαίτιση της κεκτημένης σας ταχύτητας. Ακόμα και ανέλπιστα εμπόδια αν προκύψουν, δεν αφορούν κακοτυχία ή αρνητικό κάρμα. Είναι μόνο μια ανάπαυλα, για να συλλογιστείτε ξανά τους στόχους σας. Να αξιολογήσετε την πορεία σας και να κάνετε όποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζονται. Έτσι θα στήσετε την τέλεια διαδρομή που θα διέπεται από ποιότητα και αποδοτικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε μια παύση στις ταξιδιωτικές ή ευρύτερες μαθησιακές σκέψεις σας. Πατήστε στα πόδια σας, δεν σας ταιριάζει η επιτάχυνση χωρίς οργανωμένο προϋπολογισμό και συγκεκριμένο «δρομολόγιο». Αυτή η περίοδος διορθωτικών κινήσεων θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από απαιτήσεις και συνήθειες που δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενίοτε ακόμα κι εσείς θέλετε να μειώσετε ταχύτητα για να φορτίσετε τις κοινωνικές σας μπαταρίες, θα έχετε άπλετο χρόνο να το κάνετε από τώρα. Πλέον θα νιώσετε να απολαμβάνετε τις ώρες με τον εαυτό σας, κάτι που ίσως δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι λαχταράτε. Ακόμα πιο θετικό, είναι το γεγονός ότι θα ανακαλύψετε νέους τρόπους να εκφράζεστε πνευματικά και συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ώρα να «κουράσετε» λίγο το μυαλό σας. Μπορεί να θέλετε μια πιο βαθιά σύνδεση και ασφάλεια με το ταίρι σας ή κάποιο επίδοξο. Αλλά κάποιοι δεσμευμένοι θα νιώσετε ότι δεν είστε απόλυτα ευτυχείς με την ποιότητα της σχέσης σας. Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε αργά βήματα αυτή την περίοδο, εστιάζοντας στη βελτίωση της επικοινωνίας σας.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να απαρνηθείτε κάθε είδους υπερβολή. Πλέον θα εστιάσετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Καλείστε στο εξής να ιδρώσετε με όποιον τρόπο εξάσκησης επιλέξετε, όπως και να φροντίσετε τη διατροφή σας. Μόλις το σώμα σας ξεπεράσει την αρχική έκπληξη, θα λατρέψετε την υπέροχη αίσθηση να είστε δραστήριοι και ευκίνητοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα δημιουργικά ή ρομαντικά εγχειρήματά σας βρίσκουν ξανά τη ρεαλιστική τους οπτική. Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου θα κινήστε πιο αργά και σταθερά. Αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε από την προσοχή. Μην φτάσετε σε σημείο να χάσετε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό που ενέχει το να μην έχετε απαντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως κάποια οικιακά θέματα χρειάζονται επιπλέον δόμηση και προγραμματισμό; Μπορείτε να τα επαναφέρετε εκεί που αποδίδουν. Αν αποφεύγατε έναν διάλογο με την οικογένεια, τώρα πρέπει να διαπραγματευτείτε ξανά τους «εσωτερικούς» κανόνες. Μόνο φροντίστε να είστε ξεκάθαροι για τις ευθύνες και τα όρια του καθενός, θέτοντάς τα ως δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε περισσότερο τα λόγια και τις αντιδράσεις σας. Φροντίστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή στείλετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα. Αναρωτηθείτε αν οι λέξεις σας θα βλάψουν ή θα ωφελήσουν και προτιμήστε την πιο αργή ταχύτητα στις προσεγγίσεις σας. Αν έχετε κάποια αρνητικά συναισθήματα, καλύτερα να απομακρυνθείτε παρά να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως χρειάζεται να σφίξετε λίγο περισσότερο το «ζωνάρι» σας στο εξής. Αλλά αν εστιάσετε στα οφέλη αντί για ό,τι μπορεί να στερηθείτε, θα εκτιμήσετε αυτή την πειθαρχική πρακτική. Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να περιορίσετε τις δαπάνες και να θέσετε εισπρακτικούς στόχους. Όσο περισσότερο εξερευνάτε νέα εγχειρήματα και δουλεύετε για την πραγμάτωσή τους, τόσο πιο θετικά αποτελέσματα θα έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα για έναν έλεγχο ρεαλισμού, ακόμα και τα πιο συγκροτημένα σχέδια πρέπει να αξιολογούνται από καιρό σε καιρό. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο της ζωής σας: Οι άνθρωποι αλλάζουν και αυτή η συγκυρία είναι η δική σας πρόσκληση για να μια βαθιά ενδοσκόπηση. Να είστε αντικειμενικοί ως προς τα θέματα και τα άτομα που αξίζουν να επενδύετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Μην εμμένετε σε κάτι, σε κόστος της προσωπικής σας ευημερίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζητούσατε την κατάλληλη στιγμή για να αποτραβηχτείτε λίγο από την πολυάσχολη καθημερινότητά σας; Η στιγμή έφτασε. Να δώσετε επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας. Μιας και είστε πολύ κοινωνικοί, αυτή η ανάπαυλα θα αποδειχθεί εξαιρετικά ανανεωτική. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με διαλογισμό ή άλλες πνευματικές πρακτικές, αυτή είναι η ιδανική περίοδος.

ΙΧΘΥΕΣ.

Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε για να διατηρήσετε μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα. Κατ’ ακρίβεια, δεν χρειάζεται να παραμένετε σε ένα ομαδικό εγχείρημα αν θεωρείτε ότι εκτρέπεται. Μην σπαταλήσετε άλλο χρόνο, ούτε να αμυνθείτε για την απόφασή σας να αποχωρήσετε. Από τώρα και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, θα σας είναι πιο εύκολο να δράσετε αυτόνομα. Και αφήστε τους άλλους να πάρουν την ευθύνη για τις δικές τους πράξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment