PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου 2020


Καλό μήνα και προσοχή στις πρωταπριλιάτικες φάρσες! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επιλέξτε δράσεις και άτομα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

ΚΡΙΟΣ

Παραμερίστε για λίγο την πανοπλία του πολεμιστή, αφήστε να αναδειχθεί η τρυφερή πλευρά σας. Θα τη νιώσετε σαν ένα βάλσαμο για την ψυχή σας και μπορείτε να γίνετε πιο προσωπικοί στους διαλόγους σας. Αντί να περνάτε κατ’ ευθείαν στο θέμα σας, δείξτε πόσο νοιάζεστε. Αφιερώστε επιπλέον χρόνο στην οικογένεια, ελάτε σε επαφή και με τους άλλους ανθρώπους που αγαπάτε. Αφού δεν μπορείτε ακόμα να καθίσετε όλοι στο ίδιο τραπέζι, συζητήστε για τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς, ίσως χρειάζεστε νέα κίνητρα όσον αφορά τα οικονομικά σας. Μπορούν να τα προσφέρουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, μέσα από τη στήριξη που θα σας παράσχουν. Ανταλλάξτε απόψεις και πρακτικές, αντί να θέτετε μόνο ερωτήματα. Η αντικειμενική τους οπτική θα σας βοηθήσει να δείτε τα πάντα από άλλη οπτική γωνία. Αν επεξεργάζεστε ένα νέο εγχείρημα, στο διαδίκτυο θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών για να αντλήσετε έμπνευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παραγωγικότητά σας παίρνει την ανιούσα, θετικές εξελίξεις στην καριέρα και τα οικονομικά σας. Με την ενέργεια που σας διέπει, μπορείτε να κάνετε άλματα προς την υλοποίηση των στόχων σας. Σπάστε τις υποχρεώσεις σας σε μικρότερα κομμάτια, για να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχετε τα φόντα και τον κατάλληλο υποστηρικτικό κύκλο για να αντεπεξέλθετε. Αφήστε τα ρίσκα, για μια μελλοντική στιγμή που όλα θα είναι πιο διαυγή και διασφαλισμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στήστε τώρα τους πιο μεγαλεπήβολους στόχους σας, σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Αλλά φροντίστε να κάνετε μικρά και σταθερά βήματα, αποφεύγοντας τα απερίσκεπτα ρίσκα. Αν θελήσετε να κάνετε ένα τόλμημα, να αφορά την προσωπική σας ζωή. Η μέρα ενδείκνυται για να δείξετε την ευαισθησία και τα πραγματικά σας συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι ότι έχετε μια μακρά λίστα υποχρεώσεων ακόμα και αυτή την περίοδο, θα σας δυσκολέψει να συγκεντρωθείτε εκεί. Αντί να πιεστείτε να αποδώσετε πρακτικά, θα σας ωφελήσει πιο πολύ μια δημιουργική ανταλλαγή ιδεών. Αν νιώσετε κάποια έντονα συναισθήματα, μην τα χώσετε κάτω από το χαλί ούτε να τα καταπιέσετε. Η παραδοχή τους είναι το πρώτο βήμα για τον χειρισμό τους. Εκφραστείτε χωρίς δισταγμό και η ειλικρίνειά σας θα λειτουργήσει καθοριστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για πιθανές αλλαγές σε κάποιες σχέσεις σας; Ενδέχεται να μετατραπούν φιλικοί δεσμοί σε πολύτιμες συμμαχίες. Επίσης θα βάλετε όλων των ειδών της συμπράξεις σας σε σειρά προτεραιότητας, προκειμένου να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό μελετήστε αυτού του είδους τις προοπτικές, αλλά και τις προθέσεις της άλλης πλευράς.

ΖΥΓΟΣ

Εστιάστε τα μάτια σας στο έπαθλο, πιο κοντά σε σημαντικά μεταίχμια. Διευρύνετε τώρα το οπτικό σας πεδίο, για τη ζωή σας και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα για να απελευθερωθείτε από παλιές σας πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Οικονομικά μιλώντας, θα έχετε το άγγιγμα του Μίδα μόλις κερδίσετε την προσοχή των «επενδυτών» σας. Χρειάζεστε ένα δημιουργικό σχέδιο για να κεντρίσετε τις πιο αποδοτικές πτυχές της καριέρας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο και τις σχέσεις σας, έτσι θα δώσετε ώθηση στην εξέλιξή σας. Δώστε έμφαση στο να αποτελέσετε εσείς παράδειγμα και κίνητρο για τους άλλους. Η δημιουργική σας ενέργεια θα βοηθήσει να στρέψετε κάθε συγκυρία προς όφελός σας, ακόμα κι αν εργάζεστε από το σπίτι. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας αισιόδοξοι και ευχάριστοι προς τις επαφές σας που θα προσεγγίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε διάθεση να βγείτε από το σπίτι σας; Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε άσχημα γι’ αυτό, τίποτα δεν σας υποχρεώνει να είστε συνεχώς εξωστρεφείς και χαρωποί. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά, ανάμεσα στο να κρύβετε τα συναισθήματά σας και να τα διοχετεύεται σε μια συνεχή εγρήγορση. Αν παραβλέπετε αυτό το κομμάτι ως τώρα, δεν τιμούσατε την ιδιωτικότητά σας. Θα δείτε ότι αν βγάλετε την πιο ευάλωτη πτυχή σας, θα θέσετε πιο στιβαρές βάσεις εμπιστοσύνης στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταλαντεύεστε για τα αισθήματά σας; Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις συναισθηματικές σας ανάγκες και τη συμπεριφορά των άλλων. Μην αναζητάτε δικαιολογίες για τις «ατασθαλίες» τους, δείτε τη ρεαλιστική εικόνα κάθε κατάστασης. Μιλήστε με ειλικρίνεια, ακούστε με προσοχή και την άλλη πλευρά, αλλά μην αφήσετε περιθώριο διαπραγμάτευσης για τα δικά σας ζητούμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε σημασία στο να επαναφέρετε την τάξη στην καθημερινότητά σας, ισορροπία σε κάθε κίνησή σας στο εξής. Μικρά βήματα μπορούν να σας αποδώσουν ανέλπιστα κέρδη. Όπως το να βρείτε χρήματα ή μια ξεχασμένη επιταγή, κάτω από τη στοίβα χαρτιών στο γραφείο σας. Το λιγότερο που θα κερδίσετε με λίγη τακτοποίηση, είναι να κινήσετε τη βαλτωμένη θετική ενέργεια στους χώρους σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε ξεκάθαρα για τα συναισθήματά σας; Αν θέλετε να κάνετε κάποιες προσεγγίσεις αλλά δεν βρίσκετε αποδοτικές πρακτικές, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Το πιο αρμονικό δούναι και λαβείν πρέπει να είναι το εργαλείο σας. Μετά θα μπορείτε να αφεθείτε και να απολαύσετε την χαρωπή πλευρά της ζωής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment