PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα να μην μεταφέρεις αρνητικές σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σας βοηθά, να γίνετε περισσότερο διορατικοί και διαισθητικοί στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, να αμβλύνετε τις όποιες αντιθέσεις υπάρχουν με άτομα της οικογένειας και με τους έμπιστους φίλους σας. Επιλύστε γρήγορα και αστραπιαία ένα ζήτημα που έχει προκύψει με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην δικαιολογείτε καταστάσεις χωρίς να πάρετε εξηγήσεις, μην δημιουργείτε εντυπώσεις που μπορεί να γυρίσουν εναντίον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην βιάζεστε να απαντήσετε σε ερωτήματα και προβληματισμούς των συναδέλφων και των οικείων σας σήμερα, αν δεν σιγουρευτείτε απόλυτα, πως δεν θα δημιουργήσετε γύρω σας επιθετικότητα και ανταγωνιστική διάθεση. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, φροντίστε για την αρμονία και την γαλήνη της ερωτικής σας ζωής, ισορροπήστε την κατάσταση στην σχέση σας αγκαλιάζοντας το ταίρι σας με αμοιβαιότητα, ζεστασιά και εντιμότητα συναισθημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιμένετε πεισματικά και εγωιστικά στις δικές σας απόψεις σήμερα, οι πλανητικές όψεις ευνοούν την καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, δημιουργείται η επιτακτική ανάγκη να καλλιεργήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και τις επαφές σας, αποκλειστικά για το δικό σας συμφέρον. Κάντε ασυνήθιστες και πρωτότυπες προτάσεις στον ερωτικό σας σύντροφο, εκμεταλλευτείτε την ευλυγισία και την ευελιξία του λόγου σας για να κατακτήσετε τις ερωτικές σας φιλοδοξίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιδράστε με γρήγορες, σβέλτες και όχι νωχελικές κινήσεις σήμερα, μπροστά στις προκλήσεις και τις παγίδες της επαγγελματικής και κοινωνικής σας ζωής, μην εμπιστεύεστε τα συναισθηματικά σας μυστικά σε ανθρώπους που δεν θέλουν την ευτυχία σας, προστατέψτε τις μακροχρόνιες, δοκιμασμένες σχέσεις σας από καβγάδες και διαφωνίες. Δείτε με λιγότερη ευαισθησία και περισσότερη λογική, τα προβλήματα στον δεσμό σας, επουλώστε πληγές που προκαλούν εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Υλοποιήστε τα επαγγελματικά σχέδια και τις προσωπικές σας επιθυμίες, προσπαθήστε να κάνετε πράξη ακόμα και τα πιο δύσκολα συναισθηματικά σας όνειρα, εκμεταλλευτείτε την διαύγεια του μυαλού σας και την θετική σας έμπνευση, για να διεκπεραιώσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή. Όποια και αν ήταν μέχρι τώρα η εξέλιξη στην σχέση σας, από σήμερα αναζωπυρώνονται το έντονο πάθος και τα καθάρια, αληθινά συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε σήμερα να βάλετε τα γερά θεμέλια μιας επαγγελματικής συμφωνίας που δικαιώνει τις επιδιώξεις σας και ανταμείβει τους κόπους σας. Έχετε αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, αγγίξτε τους ερωτικούς σας στόχους στην τρυφερή αγκαλιά του άλλου σας μισού, δεχτείτε την βοήθεια και την συμπαράσταση του δεσμού σας στις όποιες θετικές σας προσπάθειες, ηρεμήστε και χαλαρώστε με την φροντίδα των δικών σας αγαπημένων ανθρώπων.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά, αιφνιδιαστικά νέα στον χώρο της δουλειάς σας, ίσως ταράξουν λίγο την ηρεμία και την ησυχία σας σήμερα, πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση με ήρεμους και χαλαρούς τόνους και διάθεση, αποφεύγοντας τις εκρήξεις και τις εντάσεις στο περιβάλλον που κινείστε. Αφυπνίστε το δυνατό πάθος και την φλόγα της αγάπης στην ερωτική σας ζωή οι ζευγαρωμένοι, ενδώστε με όλο το είναι και το ενδιαφέρον σας σε μια καινούρια γνωριμία οι αδέσμευτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα μικροθέματα υγείας που ίσως σας παρουσιαστούν σήμερα, μια ξαφνική ανατροπή στην δουλειά σας ίσως αλλάξει τα σχέδια και τα πλάνα σας, πράγμα που δεν πρέπει να σας απογοητεύει και να σας θυμώνει, αλλά να σας δίνει δύναμη και κουράγιο, για να συνεχίσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Οι αδέσμευτοι μην αφήσετε να χαθεί η ευκαιρία για μια εξαιρετική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά και γρήγορα συμπεράσματα για τις επιθυμίες και τα σχέδια των αγαπημένων σας προσώπων και των συναδέλφων σας, αφουγκραστείτε αρχικά τις φιλοδοξίες και τις ανάγκες των γύρω σας, συγκεράστε τις απόψεις και τα θέλω σας με τους οικείους σας και τον ερωτικό σύντροφο. Η σημερινή μέρα, βοηθά να πραγματοποιηθούν οι κοντοπρόθεσμες συναισθηματικές σας προσδοκίες, να πάρουν σάρκα και οστά τα ερωτικά σας όνειρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σημερινές αστρολογικές συγκυρίες, υπόσχονται ευχάριστες εκπλήξεις και προσωπικές επιτυχίες, ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να επωφεληθείτε από μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία που αιφνιδιάζει τον ερωτισμό και το ενδιαφέρον σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες με το παρελθόν, κάντε διακανονισμούς και συμφωνίες με τους συνεργάτες και τις κοινωνικές σας επαφές, αφήστε στο χθες την συναισθηματική κούραση, μην δίνετε άφεση αμαρτιών χωρίς όρους σε μια επανασύνδεση που έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να ανατρέψετε τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς σας, είτε αφορούν στην δουλειά σας είτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με τις μεγαλοφυείς και έξυπνες ιδέες σας, με την ευστροφία και την εξυπνάδα του μυαλού σας, με τις γρήγορες αλλά ουσιαστικές σας κινήσεις στην συναισθηματική σας ζωή. Στοχεύστε στην ουσία του δεσμού σας, μην παραμελείτε να καλλιεργείτε την αρμονία και την γαλήνη στις στιγμές με το ταίρι σας, ισορροπήστε τα θέλω και τα πρέπει της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια σήμερα, που δεν θα πρέπει να σας αγχώνουν και να σας στεναχωρούν, αλλά να σας δίνουν δύναμη και θάρρος για να ξεπεράσετε με νηφαλιότητα και περίσκεψη τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας για το ταίρι σας ή για κάποιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας, αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα θέλω του δεσμού σας, αγκαλιάστε την σχέση σας με τρυφερότητα και στοργή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment