PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αίσια ενέργεια στην ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνετε σε μια εξαιρετικά δημιουργική και θετική φάση ζωής, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με την ουσία όλων εκείνων των θεμάτων που αναβάλετε για καιρό. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε τώρα, την κάθε είδους υπερβολή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εξουθενώσετε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα στήνουν ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό σκηνικό για εσάς, τώρα θα σας φανεί πιο εύκολο να κάνετε αλλαγές στη συμπεριφορά σας αλλά και τη στρατηγική που έχετε χαράξει. Έτσι θα νιώσετε περισσότερο βέβαιοι ότι βρίσκεστε σε πορεία επιτυχίας. Αρχίστε να προχωράτε με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Η αποτυχία δεν υφίσταται για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν θέματα που σας πιέζουν στην προσωπική σας ζωή ή τον εργασιακό χώρο; Πλέον μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης, καθώς θα μπορείτε να εντοπίσετε πιο εύκολα τρόπους επίλυσής τους. Η εξομάλυνση της ατμόσφαιρας θα τονώσει πολύ την ψυχολογία σας και τη διάθεσή σας. Θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να περάσετε ευχάριστες ώρες με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με συνετά και αργά βήματα καλείστε να κινηθείτε αυτή την περίοδο. Είναι καίριο να μην διαταράξετε την αρμονία και την ισορροπία που έχετε επιφέρει στη ζωή σας με κόπο. Ωστόσο, αυτή είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Θα σας ωφελήσει και να επαναπροσεγγίσετε άτομα που έχετε να δείτε καιρό.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν κάποια θέματα που θεωρείτε δυσεπίλυτα; Τα άστρα έχουν την πρόθεση να ρίξουν φως σε κάποιες αίσιες εξελίξεις, που προέρχονται από την πρόοδο που έχετε σημειώσει. Έχετε στο πλάι σας τη θεά τύχη, γι’ αυτό κάθε βήμα προσέγγισης των στόχων σας θα στεφθεί με επιτυχία. Σύντομα θα δείτε να θριαμβεύετε σε ό,τι έχετε ποθήσει. Η όλη ατμόσφαιρα θα τονώσει πολύ την αυτοπεποίθηση σας, που είχε κλονιστεί τον τελευταίο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας. Η πρόθεση είναι να διασφαλίσουν την επιτυχία σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Ακόμα και κάποιες απογοητεύσεις ή απαισιόδοξες σκέψεις που σας βασάνιζαν τελευταία, πλέον θα αρχίσουν να υποχωρούν. Κινηθείτε με θάρρος και θα αρχίσετε να απαλλάσσεστε από προβλήματα που είχαν βαλτώσει. Συνεχίστε με αυτή την αισιόδοξη οπτική χωρίς να κάνετε υπερβολές και σύντομα θα αναδειχθείτε θριαμβευτές.

ΖΥΓΟΣ

Δίνετε μάχες σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος που είναι δύσκολο να έχετε αίσια αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Είναι απαραίτητο πλέον να κάνετε λίγα βήματα πίσω για να ανασυνταχθείτε. Η καλύτερη οργάνωση είναι αυτή που θα αποτρέψει να σας αναστατώνουν όσα προκύπτουν. Παράλληλα, πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τους ανθρώπους που επιλέγετε να σας βοηθήσουν. Το πιο πιθανό είναι να θέλουν μόνο να σας βλάψουν. Επιστρατεύσετε την επιδεξιότητά σας για να τους παραμερίσετε και να προσηλωθείτε αποκλειστικά στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη διαύγεια αυτής της περιόδου. Έχετε επιτέλους την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τη φύση των εμποδίων που υπάρχουν στην πορεία σας. Επειδή αυτά δεν σας αφήνουν να προοδεύσετε, πρέπει να τα χειριστείτε άμεσα και να τα βγάλετε από τη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές, ο αρνητισμός δεν επιτρέπει να αφιερωθείτε στους στόχους σας για το μέλλον. Να ξέρετε ότι θα έχετε τη στήριξη των ανθρώπων που αγαπάτε και σας αγαπούν. Το ευχάριστο κλίμα θα σας τονώσει και θα σας γεμίσει ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα θα δείτε τη ζωή σας από εντελώς διαφορετική οπτική, έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε, για να καθαρίσετε το μυαλό και τις σκέψεις σας. Έτσι θα κάνετε μια πιο δυναμική επάνοδο, την κατάλληλη στιγμή. Ήδη τις απογευματινές ώρες θα νιώθετε πιο ξεκούραστοι και ανανεωμένοι, με την αποφασιστικότητά σας σε υψηλά επίπεδα. Είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε καίριες αποφάσεις, σε θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας, έχετε καταφέρει να χαράξετε την πορεία που επιθυμείτε, γι’ αυτό δεν πρέπει να σας επηρεάσουν αρνητικά οι όποιες αντιξοότητες μπορεί να προκύψουν. Τα γεγονότα εξελίσσονται με μεγάλη ταχύτητα και πρέπει να παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Έτσι θα μπορείτε να αντιδράτε γρήγορα για να διατηρείτε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους η ζωή σας αρχίζει να παίρνει διαφορετική τροπή, το γεγονός σας επιτρέπει να αρχίσετε να χαλαρώνετε, για να απολαύσετε τις θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σας. Μπαίνετε σε μια εξαιρετικά δημιουργική φάση, γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό. Με αυτά τα όπλα θα βρείτε τις πιο καινοτόμες λύσεις, ακόμα και σε προβλήματα που σας κρατούσαν καθηλωμένους στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ.

Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα με τα οποία παλεύετε ταυτόχρονα. Όταν κινείστε σε τόσο διαφορετικές κατευθύνσεις, είναι αδύνατον να μπορέσετε να θέσετε προτεραιότητες. Αυτό που χρειάζεστε άμεσα, είναι να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Θα δείτε ότι όλα θα πάρουν στο εξής πιο αίσια πορεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment