PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα προσαρμοστείτε σε καινούργιες συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ

Η επικέντρωση σου σε κάτι που σε απασχολεί, θα είναι πολύ έντονη, σε βαθμό που η σκέψη σου δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό το πολύ συγκεκριμένο ζήτημα που φθάνει στο σημείο να σου γίνει μανία. Η μέρα σου προκαλεί πολύ έντονα συναισθήματα, που ακόμη και συ απορείς με την ένταση τους. Η σημερινή αστρολογική όψη επιστρατεύει την λογική σου και βλέπεις μέσα από το πρίσμα της τα πράγματα χωρίς εξάρσεις και υπερβολές. Αυτή είναι που σε καθοδηγεί να εκμεταλλευτείς την ευνοϊκή σημερινή ημέρα και να προβείς σε κάθε είδους οικονομικούς διακανονισμούς που γι’ αυτό θα είναι συμφέροντες. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια και στο αισθηματικό πεδίο, επιλύοντας κάποια ζητήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με διάλογο, ή άφησε την Φύση και τις ορμές σας να κάνουν την δουλειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη αυξάνει την οξυδέρκεια σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να δεις με μεγαλύτερη διεισδυτικότητα όλες τις πτυχές που υπάρχουν στις πάσης φύσεως σχέσεις σου, είτε με το ταίρι σου, είτε με τους συνεργάτες σου. Αυτό σου επιτρέπει να μπορείς με ευκρίνεια να διακρίνεις, είτε τα συν είτε τα πλην που υπάρχουν σ’ αυτές. Η μέρα σου προσφέρει την εύνοια, ώστε να επιδιώξεις την επίλυση ζητημάτων που σε απασχολούν και που θα συμβάλλει στην δημιουργία μιας καλύτερης ατμόσφαιρας. Μονό μην απασχολείς το ταίρι σου με επουσιώδη θέματα από αυτά που σε απασχολούν, αλλά μόνο με σοβαρά. Η οξύνοια και η αναλυτική σου ικανότητα, θα σε κάνει να διαπραγματευτείς και να επιτύχεις νέες συμφωνίες και συμβάσεις, ιδιαίτερα συμφέρουσες, είναι πιθανόν να βρίσκονται στο πρόγραμμα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη βελτιώνει τις συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα, να έχεις και την ικανότητα και την δυνατότητα, εφ’ όσον το προσπαθήσεις, να επιτύχεις τις συμφωνίες που επιδιώκεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις και την θέληση, και την έμπνευση, να θεμελιώσεις τα σοβαρά σου επιχειρήματα, ώστε με εργαλείο την ευφυΐα σου να καταφέρεις αυτά που επιδιώκεις. Η αδικημένη πλευρά της ζωής σου σήμερα, θα είναι η αισθηματική, για την οποία οι επαγγελματικές σου ασχολίες, δεν αφήνουν τον χώρο που της αναλογεί δικαιωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου ανεβάζει την επικοινωνιακή σου δεινότητα, με αποτέλεσμα να επηρεάζεις θετικά τους γύρω σου, και να γίνεσαι ιδιαιτέρως περιζήτητος και δημοφιλής. Αν αποφασίσεις να κάνεις αποτελεσματική εκμετάλλευση των τόσο ευνοϊκών για σένα, αστρολογικών φαινομένων και των επιδράσεων τους, θα σου προκύψουν νέες γνωριμίες και θα έχεις κερδίσει κατά κράτος την μάχη των εντυπώσεων. Αυτή η επιτυχημένη επικοινωνιακή σου προβολή και η ικανότητα να κερδίζεις τους άλλους, θα επιδράσει θετικά και στο ταίρι σου, που θα σε βλέπει και θα σε καμαρώνει. Αν πάλι, είσαι μόνος, μέσα από τις νέες γνώριμες, μπορεί να προκύψει το μελλοντικό σου ταίρι.

ΛΕΩΝ

Μέσα στο πλαίσιο της οικογενείας σου, είναι ενδεχόμενο να προκύψουν συζητήσεις που αφορούν κάποια γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν και που θα σε κάνουν να τα θυμηθείς και να μην νιώθεις και πολύ ευχάριστα, τουναντίον, θα σου ξυπνήσουν, μάλλον δυσάρεστες μνήμες. Σου δίνεται η ευκαιρία, να επιλύσεις τις όποιες διαφωνίες έχετε με ήρεμο και ειλικρινή διάλογο και με λογικά επιχειρήματα. Είναι, όπως φαίνεται η ημέρα ό,τι πρέπει για την διευθέτηση πάσης φύσεως δύσκολων οικογενειακών διαφορών που χρονίζουν, και σε ταλαιπωρούν οι συνέπειες τους. Θέματα ακίνητης περιουσίας προκύπτουν, και είναι πιθανόν, να υπάρξουν πληροφορίες για την εξέλιξη κάποιου ζητήματος που άφορα στην αγορά, πώληση, ή ενοικίαση κάποιου ακινήτου. Αφού σήμερα τα επικοινωνιακά σου ευνοούνται, είναι ευκαιρία να προχωρήσεις στην επίλυση ζητημάτων που έχεις με το ταίρι σου, μέσα από διάλογο και με κατανόηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχεις ρέντα και ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου στην επικοινωνία, καθώς η ευφράδεια σου και η άνεση σου στον χειρισμό του λόγου, είναι σε θέση να είναι τόσο πειστικές ώστε ακόμη και οι πιο δύσπιστοι να μην μπορούν να αντισταθούν στα λεγόμενα σου. Η σημερινή αστρολογική όψη σε ευνοεί στην επιθυμία και στην προσπάθεια σου να πλησιάσεις περισσότερο άτομα που ανήκουν, είτε στον στενό φιλικό κύκλο σου, είτε στους πολύ κοντινούς συγγενείς σου. Αν οι ασχολίες σου σχετίζονται με εμπορική δραστηριότητα, έχεις την εύνοια να πετύχεις μια νέα και αποδοτική συνεργασία ή συμφωνία. Ίσως να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου σχετικά με τα επικοινωνιακά, καθώς η αποδοχή σου κεντρίζει την ζήλια στο ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε ευνοεί να κάνεις σήμερα διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες μια που αυτά σε ενδιαφέρουν στην παρούσα στιγμή, αφήνοντας τα αισθηματικά στην άκρη. Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις σου, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να είναι επιτυχημένες, καθώς ο πειστικός τρόπος που θα εκθέσεις τα επιχειρήματα σου, που θα είναι και ισχυρά ώστε να επικρατήσουν, θα σε κάνουν να έχεις όφελος από αυτές. Μέσα σ’ όλα αυτά, δεν θα σου λείψει και η πιθανότητα να σου προκύψει και κάποια επωφελής πρόταση που θα έχει άμεσες θετικές οικονομικές επιπτώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε καθησυχάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής, γιατί σου υπογραμμίζει ότι βρίσκονται στο πλάι σου οι φίλοι σου, και σου συμπαρίστανται ενώ είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν αν χρειαστεί. Έχεις σήμερα μια παράξενη συμπεριφορά, μια πάρεργη επίδραση που εξωθεί τους ανθρώπους στο σημείο λίγο πριν “βγουν απ’ τα ρούχα τους” και ξεσπάσουν, αλλά την τελευταία στιγμή, τους καθησυχάζεις και γλυτώνεις τα χειρότερα. Καλό θα είναι, να μην αφήνεις και στην σχέση σου τα πράγματα να φτάσουν ως εκεί, αλλά κάνε διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε διευκολύνει να βάλεις σε τάξη τις αίτιες των πραγμάτων που σε αγχώνουν, να βάλεις τα πράγματα με την λογική στις πραγματικές τους διαστάσεις και να δεις την όλη κατάσταση με ρεαλιστική ματιά. Είναι βέβαιο ότι, αν τα συζητήσεις αυτά με ανθρώπους των οποίων την αντικειμενική κρίση εμπιστεύεσαι, θα βρεις ευκολότερα λύσεις, καθώς και η ψυχική σου κατάσταση θα βελτιωθεί και θα σε ανακουφίσει αυτή η εξομολόγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη εντείνει την παρόρμηση που έχεις να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να κάνεις παρέα μαζί τους, έχοντας μαζί και το ταίρι σου και να απολύσετε στιγμές ευχάριστες. Νιώθεις όμως και την ανάγκη να μοιραστείς μαζί τους και τα πράγματα που σε απασχολούν και η συζήτηση αυτή θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα ενώ, θα σε αποφορτίσει από αυτά τα οποία σε έκαναν να αποδράσεις. Μέσα από τις συζητήσεις, είναι πιθανόν να μάθεις κάποια ευχάριστη είδηση για κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε βοηθά να ανοίξεις τον δρόμο για να συμφωνήσουν και να πειστούν οι ιεραρχικά ανώτεροι σου στην δουλειά για τα σχέδια που επινόησες και να ανταποκριθούν θετικά. Μέσα στις εξελίξεις, μπορεί να υπάρξει και κάποια νέα και ξαφνική επαγγελματική πρόταση, που μπορεί να σε αιφνιδιάσει, και προκειμένου να την αξιολογήσεις, εξασφάλισε κάποια πίστωση χρόνου πριν ανταποκριθείς θετικά ή αρνητικά, και ζήτησε από το ταίρι σου την γνώμη και την συμβουλή του που μάλλον αυτή θα δώσει την λύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποδράσεις μυαλού και αναπολήσεις ευχάριστων στιγμών και γεγονότων είναι αυτά που θέλεις να κάνεις σήμερα με το ταίρι σου. Να βρεθείτε μαζί σε τόπους εξωτικούς, μαγευτικούς, μέσα από τις σελίδες των βιβλίων που θέλεις να διαβάσετε, να περπατήσετε σε ένα πάρκο και να θυμηθείτε τα παλιά να κλείσετε τα μάτια σας και να δείτε με όχημα τις αναμνήσεις σας, ευχάριστες εικόνες από αλλοτινά ταξίδια που κάνατε. Αν ανταποκριθείς σε κάποια πρόταση για έξοδο από τον φιλικό ή τον συγγενικό σου κύκλο, δεν θα μετανιώσεις, γιατί θα μπορέσεις να κάνεις τους συνδαιτυμόνες σου κοινωνούς των σκέψεων σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment