PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα σπάστε τη ρουτίνα με κάτι διαφορετικό.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν. Τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Αγάπη, έλξη και ερωτισμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση  ετοιμαστείτε καταφθάνει νέα ερωτική γνωριμία με την προοπτική μακροχρόνιας πορείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οργάνωση και στόχευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στον επαγγελματικό σας τομέα θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα αφοπλίσουν ανταγωνιστικά πρόσωπα, θα καταφέρετε να κερδίσετε την ρεβάνς. Σήμερα θα είστε σε θέση να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό, ζητήστε ραντεβού θα πάρετε θετική απάντηση. Για τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας επηρεάσει θετικά, θα σας βοηθήσει να περάσετε σε νέο ξεκίνημα, τώρα αλλάζετε στάση, θα βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να διορθώσετε λάθη, να διαφοροποιήσετε δεδομένα που ταλαιπωρούν την ψυχολογική σας κατάσταση. Θα προχωρήσετε σε αποφασιστικές ενέργειες, προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Η μέρα θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα αποτελέσει αφετηρία σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που θα κάνετε πρώτα από όλα είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι αναζητάτε και τι είναι αυτό που χρειάζεστε προκειμένου να τονωθεί ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας. Έρχονται συνειδητοποιήσεις, αλλάζει η αντιμετώπιση σας, τώρα θα κατανοήσετε πως οι αντιδραστικές ενέργειες δεν θα φέρουν θετική κατάληξη. Προστατευτικοί και εκδηλωτικοί θα είστε ως προς το ταίρι σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας.

ΛΕΩΝ

Έρχεται επαγγελματική πρόταση που θα αλλάξει τα τυχόν αρνητικά δεδομένα, εσείς οι άνεργοι θα βρείτε εργασία ικανοποιητικών απολαβών. Στον ερωτικό σας τομέα, ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκατάβαση και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ηρεμεί η ψυχολογία σας, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός θα δοθεί η δεύτερη ευκαιρία. Ευχάριστες συναντήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας εξελίξεων, η κατάληξη θα είναι θετική. Από σήμερα καταφθάνουν καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα κινήσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας, δε θα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για κινήσεις ή αποφάσεις. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί, με έντονο ερωτισμό στις εκδηλώσεις σας, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς αναζητάτε σταθερό ταίρι, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις αρχίζουν από σήμερα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, είτε αυτές αφορούν σε κάποιο θέμα υγείας που σας απασχολεί, είτε επηρεάζει την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Κάντε αργά και σταθερά βήματα στην δουλειά σας, επενδύστε στην εξυπνάδα και την ευλυγισία της σκέψης σας, πάρτε πρωτοβουλίες στην ερωτική σας καθημερινότητα για να απαλλαχτεί η σχέση σας από την ανία και την πλήξη, αγκαλιάστε το ταίρι σας με στοργή και ζεστασιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας τολμηρή και συνετή θα κάνει τη σκέψη σας, αναγνωρίζετε λάθη που έγιναν απ’ πλευρά σας, αποκτάτε αποφασιστικό και άμεσο τρόπο δράσης. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές που θέλετε και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η στάση σας θα είναι ερωτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα αναθεωρήσετε για απόψεις ή αρνητικές ενέργειες που έγιναν στον παρελθόν, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Στον ερωτικό σας τομέα, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις, δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά θέτοντας υψηλότερα οράματα και οικονομικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές και δημιουργικές. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας. Στον ερωτικό σας τομέα, η μέρα θα φέρει ισορροπία και έλξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, η ανάγκη σας για ηρεμία και αρμονία θα σας ωθήσει σε ουσιαστικές ενέργειες που θα δώσουν πρακτικές λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα. Θα διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στην ερωτική σας σχέση, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις σας. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, έχεις οι τσακωμένοι θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τον οριστικό χωρισμό και θα τα καταφέρετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment