PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου 2019


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες και αρκετά πρωτότυπες συζητήσεις προκύπτουν σήμερα με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, η εξαιρετική σας διάθεση οδηγεί τις όποιες αλλαγές προκύψουν στο δρόμο της επιτυχίας και της σταθερότητας. Η μέρα σηματοδοτεί ευτυχισμένες εξελίξεις και στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας, δεν έχετε παρά να απολαύσετε με κέφι τις γλυκές και τρυφερές περιστάσεις που έρχονται είτε είστε ζευγαρωμένοι, είτε είστε αδέσμευτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είσαστε αρκετά σίγουροι για τα προσόντα και την εξυπνάδα σας, λάμπετε εσωτερικά και εξωτερικά, διαχέετε στο περιβάλλον που κινείστε την ευσυνειδησία και την αξιοσύνη σας. Προχωρήστε σε μια επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία που σας ταλαιπωρεί από καιρό, πατήστε γερά τα πόδια σας στη γη, οργανώστε τις μελλοντικές σας ενέργειες με πίστη στα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Η μέρα δημιουργεί κύματα αισθησιακών στιγμών στον δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεχίζετε και σήμερα να είσαστε αρκετά εφευρετικοί και αποδοτικοί στην δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας συναναστροφές, φροντίζετε με σιγουριά για την καλή πορεία των πραγμάτων και των υποθέσεων που σας απασχολούν, δίνετε λύσεις και απαντήσεις στα προσφιλή σας άτομα και στον ερωτικό σας σύντροφο. Ακολουθήστε την τρυφερή και ρομαντική οδό, για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του δεσμού σας, γίνετε λιγότερο εριστικοί και περισσότερο φλογεροί με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καλές δημόσιες σχέσεις που αναπτύσσετε σήμερα, ίσως είναι η θετική αφορμή για να επιτύχετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις, η ζεστή και τρυφερή σας διάθεση για τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα ανοίγει τον δρόμο της ξεγνοιασιάς και του κεφιού στην συναισθηματική σας ζωή. Υλοποιήστε τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας, αγκαλιάζοντας τα θέλω του άλλου σας μισού, ενώ οι αδέσμευτοι απολαύστε το ζεστό ενδιαφέρον και την προσοχή του αντίθετου φύλου.

ΛΕΩΝ

Ένα σημαντικό, επαγγελματικό θέμα που εδώ και αρκετό καιρό ταλαιπωρεί τις σκέψεις και το μυαλό σας, μπορεί σήμερα να ολοκληρωθεί με επιτυχία, πράγμα που θα φέρει χαρούμενα και ευχάριστα συναισθήματα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και ενδιαφέρονται για το καλό σας. Η μέρα φέρνει στην ερωτική σας ζωή έντονες, αισθησιακές και δοτικές στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι προκαλείτε με την γοητεία σας ένα υπέροχο φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, για τη υγεία και την εμφάνισή σας, εκμεταλλευτείτε τις σημερινές, θετικές, πλανητικές όψεις της ημέρας για να εισπράξετε τον θαυμασμό και την προσοχή των αγαπημένων σας φίλων και του ερωτικού σας συντρόφου χωρίς να χρειαστεί να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι. Ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα και νέους ανθρώπους, βγάλτε τον δεσμό σας από την μουντάδα και την πλήξη, κάνοντας μια τρυφερή και ένθερμη κουβέντα με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Καλλωπιστείτε, ομορφύνετε, γλυκάνετε τους τρόπους και την συμπεριφορά σας σήμερα περισσότερο από ποτέ, για να προσελκύσετε καινούριους ανθρώπους και ιδέες, για να εξωτερικεύσετε τα πιστεύω και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον και να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής στους χώρους που κινείστε. Οι θετικές, αστρολογικές συγκυρίες ευνοούν τους αδέσμευτους για μια υπέροχη γνωριμία και τους ζευγαρωμένους για να έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σας, αψηφώντας τις παγίδες και τα μπερδέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα οδηγεί σήμερα τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας στην επιτυχία και την ικανοποίηση, σας προτρέπει να διώξετε τις έγνοιες και τα προβλήματα από το μυαλό σας, απολαμβάνοντας όσο μπορείτε όμορφες και τρυφερές στιγμές με τους κοντινούς ανθρώπους και το ταίρι που σας ενδιαφέρει. Ασχοληθείτε με την αρμονία και την λειτουργικότητα του χώρου που κινείστε, ξεκαθαρίστε από μέσα σας αναμνήσεις του χθες που σας κάνουν κακό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκμεταλλευτείτε την εξυπνάδα του μυαλού και την φαντασία σας σήμερα, για να πετύχετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους με περισσότερη ευκολία, για να γλυτώσετε πολύτιμο χρόνο από την δουλειά σας και να τον αφιερώσετε στην συναισθηματική σας ζωή. Η μέρα επιταχύνει τους ρυθμούς στην ερωτική σας σχέση, μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι που αγαπάτε για το αύριο του δεσμού σας, διώχνει το άγχος, τους φόβους και τις αμφιβολίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να λειτουργείτε περισσότερο με το συναίσθημα, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να στερηθείτε την λογική σας, να κάνετε παράτολμες συζητήσεις και κρούσεις στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, δημιουργώντας αναστάτωση στην δουλειά και στις κοινωνικές σας επαφές. Ηρεμήστε και χαλαρώστε από τις ευθύνες και τον θόρυβο της καθημερινότητάς σας, αποτραβηχτείτε στην ζεστασιά του δεσμού σας, απολαμβάνοντας μια ταινία, ένα ποτό, μια τρυφερή, ειλικρινή και άδολη αγκαλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αρέσει να μοιράζεστε τις απόψεις και τις ιδέες σας με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους έμπιστους συνεργάτες σας σήμερα, να δουλεύετε με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πνεύμα και την ίδια σβελτάδα έκφρασης με την δική σας και πιθανόν να ενοχληθείτε με την αδιαφορία και την άγνοια κάποιων ατόμων που επηρεάζουν την δική σας πορεία. Αποδεσμεύστε την πίεση που αισθάνεστε στον σύντροφό σας, χωρίς να επηρεάζετε τα θέλω του δεσμού σας, δημιουργήστε γέφυρα συνεννόησης με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια άκρως ιδανική μέρα για να εξωτερικεύσετε και να προβάλλετε τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές σας τάσεις, για να βγάλετε από μέσα σας την όποια δυσφορία και στεναχώρια επηρεάζει αρνητικά την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, για να εκμεταλλευτείτε οι αδέσμευτοι τις επιλογές που παρουσιάζονται για μια εξαιρετική, νέα γνωριμία, για να τροφοδοτήσετε με ρομαντική και δοτική διάθεση την σχέση σας οι ζευγαρωμένοι, απαλλάσσοντας τη καρδιά σας από την αγωνία και το άγχος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment