PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανάγκη για σταθερότητα και σκέψεις συγκροτημένες.

ΚΡΙΟΣ

Κάτι νέο και απρόσμενο αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντά σας. Το σύμπαν δηλώνει ότι είναι καιρός να ξεπεράσετε το παρελθόν και να πορευτείτε προς μια καινούργια ζωή. Μην σας προβληματίσουν οι αλλαγές, πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων χωρίς να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Σταδιακά θα νιώσετε να τονώνεται η χαρά και ο ενθουσιασμός σας, εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία σας παίρνει την ανιούσα, αυτή θα βοηθήσει να σημειώσετε περισσότερη πρόοδο στην υλοποίηση των στόχων σας. Γι’ αυτό βάλτε προτεραιότητες και διατηρήστε ισορροπημένες τις υποχρεώσεις σας. Αργότερα θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους. Σας χρειάζεται αυτή η ανάπαυλα μαζί τους για να αντλήσετε δύναμη, που θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η μέρα χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Γι’ αυτό επιδείξτε την δέουσα σοβαρότητα και ακεραιότητα. Έτσι θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν, αποκομίζοντας και σημαντικά οφέλη. Αν οι δικοί σας άνθρωποι χρειαστούν τις συμβουλές ή τη βοήθειά σας, φροντίστε να είστε στο πλάι τους, δεν θέλετε να αρχίσουν να παραπονούνται ότι τους παραμελείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας για να σημειώσετε επιτυχίες. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να παραμείνετε ευέλικτοι και να συμπεριφερθείτε διπλωματικά. Θα νιώσετε να είστε περιζήτητοι όπου βρεθείτε, καθώς πολλοί θα ψάχνουν τρόπο να σας προσεγγίσουν. Τα κανάλια επικοινωνίας σας είναι διάπλατα και θα διευκολύνουν κάθε επαφή. Αποφασίστε ποιους θέλετε να «επιστρατεύσετε» και γιατί και σύντομα θα φτάσετε ακριβώς εκεί που ονειρεύεστε.

ΛΕΩΝ

Είστε υπερβολικά αγχωμένοι και πιεσμένοι τον τελευταίο καιρό. Είναι απαραίτητο πλέον να κατευνάσετε αυτή την κατάσταση, για να μην ξεπεράσετε τα όρια των αντοχών σας. Χρειάζεται και η ψυχαγωγία στη ζωή, δεν πρέπει να είστε συνεχώς τόσο σοβαροί. Κάποιοι σας θεωρούν σκυθρωπούς και σας ζητούν να αλλάξετε οπτική, επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει λίγο, ξέρετε κι εσείς ότι η χαρά είναι το αντίδοτο της πίεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μείνετε μακριά από συγκρούσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να παραμείνετε ελαστικοί για να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική. Παραμερίστε τις όποιες ανασφάλειές σας και θα αποφύγετε τις δυσχερείς και αδιέξοδες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Εστιάστε στα οικονομικά σας, διαθέστε εκεί την ενέργεια και την προσοχή σας, για να βρείτε τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις για όσα σας προβληματίζουν. Έτσι θα ανταπεξέλθετε άμεσα σε κάθε πρόκληση και θα στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Όταν κλείσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες, θα δείτε ότι μπαίνετε σε πιο αίσια πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας είναι απαράμιλλα. Βάλτε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας, αλλάξτε πρακτικές που δεν έχουν αποτέλεσμα και θα βρείτε καίριες λύσεις ακόμα και για προβλήματα που φάνταζαν βαλτωμένα. Όσο πορεύεστε με αυτό το ρυθμό, θα απαλλάσσεστε από το άγχος και θα γεμίζετε ανακούφιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από όλους και όλα. Δεν υπάρχει πραγματική αφορμή για αυτό, ευθύνεται μόνο η κακοδιαθεσία σας, αλλά σύντομα θα δείτε ότι οι κόποι σας αποφέρουν καρπούς και θα πάψετε να ανησυχείτε. Επειδή τελευταία έχετε αμελήσει και την υγεία σας, αξιοποιήστε αυτή την ανάπαυλα για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις προκύπτουν στα σχέδιά σας, δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας αποθαρρύνουν ούτε να μειώσετε τον ρυθμό σας. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορείτε να αλλάξετε οπτική και πρακτικές: Θα σας βοηθήσει η απλοποίηση του προγράμματός σας και η ανάληψη όσο το δυνατόν λιγότερων δεσμεύσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε ιδιαίτερα ευερέθιστοι, φαίνεται ότι κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις σε ένα σημαντικό εγχείρημα σας κάνουν νευρικούς. Όσο κι αν θέλετε κατηγορήσετε άλλους, θα ήταν άδικο γιατί είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν. Είναι καιρός να δράσετε, για να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις. Με λογική και ψυχραιμία θα καταφέρετε να εξελίξετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από ξεπερασμένες συνήθειες και να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Οι καταστάσεις εξελίσσονται και χρειάζεστε αυτούς τους πιστούς συμμάχους στο πλάι σας. Όσο πιο ελαστικοί είστε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε ακόμα και σε νομικές υποθέσεις σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment