PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα το κλειδί είναι η συνεργασία.

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους, από σήμερα μπορείτε άφοβα να χαίρεστε και να χαμογελάτε. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και οι προσωπικές σας φιλοδοξίες αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά, τα συναισθηματικά σας θέλω γίνονται πράξεις αληθινής αγάπης από τον άνθρωπο που αγαπάτε, η επικοινωνία στο περιβάλλον που κινείστε αποκτά σταθερότητα και ενδιαφέρον, οι αδέσμευτοι μπαίνετε στο χορό του φλερτ και των νέων ευκαιριών.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίστε να ομορφαίνετε την καθημερινότητά σας, ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας χώρους είτε στην δουλειά, είτε στο σπίτι σας, διακοσμήστε με το γούστο σας μια ήρεμη γωνιά, απολαύστε μια θεατρική παράσταση, ένα υπέροχο βιβλίο, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις εσωτερικές σας ανάγκες. Η αστρολογική όψη της ημέρας παρακινεί τους αδέσμευτους φίλους σε μια καινούρια γνωριμία, μην αφήνετε να περάσει απαρατήρητο το φλερτ του αντίθετου φύλου, κάτι πολύ όμορφο γεννιέται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας απογειώνετε σήμερα από την εύνοια που νιώθετε σε όλους τους τομείς της καθημερινότητά σας, η δουλειά σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, η συναδελφικότητα και η ομοψυχία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενθαρρύνουν τα σχέδια και τα οράματά σας, η συναισθηματική σας ζωή αποκτά ένα άρωμα φρεσκάδας και ζωντάνιας. Προσέξτε την αμεσότητα στα λόγια και την εκφραστικότητά σας, μπορεί να πληγώσουν τον ερωτικό σας σύντροφο χωρίς να το καταλάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων σήμερα σε όποια απόφαση ή επιλογή και αν πάρετε για την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα, υπάρχει εύνοια για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν και γονιμότητα στις σκέψεις και το μυαλό σας για να βρείτε τον τρόπο να ξεγλιστρήσετε από κάθε εκρηκτική κατάσταση επικρατεί στην ερωτική σας ζωή. Ακουμπήστε στην σιγουριά του δεσμού σας, διώξτε το άγχος και τα βάρη από μέσα σας.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ τυχερή η σημερινή μέρα για τις προσωπικές επιδιώξεις και τις επαγγελματικές σας προσδοκίες, για να κάνετε μια σημαντική συμφωνία στην δουλειά σας, για να επισπεύσετε μια μετέωρη και αβέβαιη κατάσταση στην συναισθηματική σας ζωή, για να ανταλλάξετε απόψεις με τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, για να βρείτε την αχίλλειο πτέρνα του δεσμού σας, για να ενδώσετε στο παιχνίδι του πάθους και του έρωτα με το άλλο σας μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε αισιόδοξα και διαλλακτικά σήμερα, η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς. Διαχωρίστε τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που έχετε ανάγκη στην ζωή σας, διώξτε τις περιττές και αμφίρροπες σχέσεις που πιθανόν να δημιουργούν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο, απαλλάξτε τις ιδιαίτερες στιγμές της σχέσης σας από τις άνευ λόγου συγκρούσεις και διαφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Έστω και με ήπιους ρυθμούς αρχίζει σήμερα μια μεγαλύτερη κινητικότητα στις εργασιακές σας προσδοκίες, τα σχέδια και οι ιδέες σας πιάνουν τόπο, τα πλάνα και τα επιτεύγματα που στοχεύετε βρίσκουν ανταπόκριση από τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα. Σταθερότητα, σιγουριά και αισιοδοξία ανατέλλουν στην συναισθηματική σας ζωή, τα επόμενα βήματα του συντρόφου σας φέρνουν και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας, οι αδέσμευτοι έχετε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανακαλύψτε περισσότερες παραγωγικές μεθόδους για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση, βρείτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρα και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον σας. Οι αστρολογικές κλήσεις της ημέρας μαζί με τους πλανήτες, σας προτρέπουν να απαλλαχτείτε από τα μπερδέματα και τα σκαμπανεβάσματα στην συναισθηματική σας ζωή, που ίσως επηρεάζουν και τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας, μπλοκάροντας τις ουσιαστικές σας επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιταχύνετε ακόμα πιο πολύ τις ενέργειες και τις αποφάσεις που έχετε πάρει για την επαγγελματική σας καριέρα, μην απογοητεύεστε εύκολα από τυχόν καθυστερήσεις ή αναβολές, τακτοποιήσετε πάσης φύσεως οικονομικές εκκρεμότητες με το παρελθόν σήμερα. Αποφύγετε να δίνετε σημασία παραπάνω από ότι πρέπει, σε θέματα που μπορούν να βλάψουν την ερωτική σας ζωή και τον δεσμό σας, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στην ουσία της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επεκταθείτε περισσότερο σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, γνωρίστε καινούριους ανθρώπους, δημιουργείστε ένθερμες σχέσεις με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, γίνετε πιο ζεστοί και υπομονετικοί με τους αγαπημένους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάτι πολύ όμορφο μπορεί να ξεκινήσει σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή, η αμοιβαιότητα και η σταθερότητα στον δεσμό σας, μια υπέροχη γνωριμία για τους αδέσμευτους, σας φέρνουν χαρούμενη και τρυφερή διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δρομολογείστε σήμερα τις διαδικασίες που θα σας απαλλάξουν από ένα αμφίρροπο και δύσβατο παρελθόν, είτε αυτές αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες, είτε έχουν να κάνουν με μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί, είτε επηρεάζουν μια σχέση σας που δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας και δημιουργείστε ταυτόχρονα καινούριους ορίζοντες προς πάσα κατεύθυνση. Μην φοβάστε τις αλλαγές και τις εκπλήξεις που προτείνει το ταίρι σας, ακολουθείστε πιστά το ένστικτο και την φωνή της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμα και αν οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην επαγγελματική σας καριέρα δεν σας ικανοποιούν απόλυτα, η ευνοϊκή πλανητική επιρροή θα προκαλέσει πρόοδο και επέκταση στα σχέδια και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, τέτοια, ώστε να καρποφορήσουν οι στόχοι και τα όνειρά σας στο εγγύς μέλλον. Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς και είναι με το μέρος των αδέσμευτων για μια καινούρια γνωριμία, ενώ οι ζευγαρωμένοι ανταμείβεστε με την τρυφερή, αισθησιακή αγκαλιά του συντρόφου σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment