PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα το μυαλό σας εστιάζει σε όσα σας δίνουν ευτυχία.

ΚΡΙΟΣ

Παραμείνετε σε ετοιμότητα κι ας είναι σαββατοκύριακο, ευκαιρίες θα σας προσεγγίζουν από κάθε πλευρά, αναμενόμενη και μη. Είναι πολλές οι προτάσεις και οι προσφορές που θα σας γίνουν, γι’ αυτό πρέπει να είστε εστιασμένοι. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μελετήστε όλα τα δεδομένα, μέχρι να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχετε κατανοήσετε πλήρως τα πάντα. Κάποια θέματα που είχαν προκύψει στο οικογενειακό περιβάλλον, είναι κοντά στην επίλυσή τους χωρίς πολλή προσπάθεια από μέρους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρασυρθείτε από φρούδες υποσχέσεις, δεν πρέπει να παρεκκλίνετε από την πορεία σας και να κάνετε λάθη. Γι’ αυτό αγνοήστε τις όποιες προσπάθειες τρίτων να σας πείσουν για κάτι και εστιάστε στον στόχο σας. Κάθε πιθανή μελλοντική συμφωνία πρέπει να περάσει από ενδελεχή εξέταση, μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια. Μην συζητήσετε με κανέναν όσα σχεδιάζετε, μέχρι να είστε βέβαιοι ότι έχουν πάρει πορεία υλοποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δικοί σας άνθρωποι θα χρειαστούν τη βοήθειά σας, μην τους γυρίσετε την πλάτη, γιατί με τη δική σας διαυγή οπτική μπορεί να τους προτείνετε λύσεις. Έχετε την τύχη με το μέρος σας, για να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ακόμη κι αν προκύψουν κάποιες αναχώματα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας, να ξέρετε ότι είναι προσωρινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντάσεις φαίνεται να προκύπτουν στο οικιακό και οικογενειακό περιβάλλον σας, οι δικοί σας άνθρωποι έχουν πολλές απαιτήσεις κι εσείς πιέζεστε πολύ για να αντεπεξέλθετε σε όλες. Γι’ αυτό πρέπει επί του παρόντος να καταπνίξετε μια έντονη τάση φυγής, που σημαίνει να παραμερίσετε κάθε υποχρέωση. Σκεφτείτε ρεαλιστικά, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σας φέρει πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας.

ΛΕΩΝ

Οι υπερβολές και οι δραματοποιήσεις δεν ωφελούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας συνέργειες. Η αλήθεια είναι ότι ασχολείστε με λεπτομέρειες και σπαταλάτε ενέργεια από την ανάγκη σας να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα. Αυτή είναι η στιγμή να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν αυτόνομα για λίγο. Η ανυπομονησία δεν είναι σύμβουλος γιατί «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει». Πρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικρατεί μια πιεστική ατμόσφαιρα στο οικιακό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Γι’ αυτό πρέπει να μείνετε μακριά από συζητήσεις που θα δοκιμάσουν τα όριά σας. Δεν πρέπει να δώσετε υποσχέσεις ή να εμπλακείτε σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις που θα προτιμούσατε να αποφύγετε. Ούτε τα οικονομικά σας είναι ανθηρά, με τα έξοδα συνεχώς να αυξάνονται. Ο τρόπος να χειριστείτε όλο αυτό το κλίμα, είναι να αγνοήσετε όσα τεκταίνονται γύρω σας και να εστιάσετε στον εαυτό σας και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Επιστρέφετε συνεχώς στις ίδιες συζητήσεις χωρίς να καταλήγετε σε κάποιο αποτέλεσμα. Αρκετά, πρέπει να βάλετε ένα τέλος σ’ αυτό τον ανώφελο διάλογο. Επιλέξτε συνειδητά να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας στις δικές σας δημιουργικές διεκδικήσεις. Μόνο έτσι θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Με τους δικούς σας ανθρώπους στο πλευρό σας, θα ξεκουραστείτε και θα αποβάλετε την ένταση. Η κοινωνική και δυναμική σας ενέργεια θα σας χαρίσει πολλούς καινούργιους συμμάχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για καλύτερα αποτελέσματα στην προσέγγιση των ονείρων σας. Υπάρχουν άτομα που λειτουργούν παρασκηνιακά και σας υπονομεύουν στον εργασιακό χώρο, γι’ αυτό παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια θα αποτελέσει πηγή δύναμης και στήριξης. Η ενδυνάμωση της σχέσης σας θα βοηθήσει πολύ για να βγείτε νικητές από κάθε συγκυρία. Δράστε συνετά και χωρίς να αποκαλύπτετε τα επόμενα βήματά σας, μπορείτε να υλοποιήσετε όσα ονειρεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλοι οι τομείς της ζωής σας μπαίνουν σε αίσια πορεία με γρήγορα βήματα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να κάνετε συντήρηση δυνάμεων, για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της περιόδου. Το κλείσιμο παλιών υποθέσεων και εκκρεμοτήτων θα σας έχει χαρίσει ένα αίσθημα χαράς και ανακούφισης. Διατηρήστε αυτό το κλίμα και να προετοιμάζεστε για ένα μεγάλο άλμα στην επιτυχία και το κέρδος. Καιρός ήταν να αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας επιτέλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην πιέζεστε να διατηρείτε τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν αποδεχθείτε τη ροή των γεγονότων. Επιλέξτε να παραμείνετε ψύχραιμοι και συνεπείς και να μην εμπλέκεστε σε εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συγκεντρωθείτε και σύντομα θα δείτε να διαλύεται όποια ομίχλη σκίαζε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε παγιδευτεί σε ένα αδιέξοδο και τα προβλήματα σωρεύονται συνεχώς. Αν θέλετε αποδοτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από αυτή την πιεστική κατάσταση, χρειάζεστε στρατηγική. Να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά και να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας μέχρι να αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα. Μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας, μην παρασυρθείτε από λόγια και συμβουλές τρίτων.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η γοητεία και ο δυναμισμός σας εκτοξεύονται. Τώρα καλείστε να κρατήσετε αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας, με το μέλλον να διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε. Όσο τονώσετε τη διάθεσή σας θα έχετε πιο αισιόδοξη οπτική για τα πράγματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment