PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανάγκη για επαφές συναναστροφές και γενικότερα κοινωνικοποίηση.

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται προς όφελός σας. Θα το νιώσετε ότι προσεγγίζετε την υλοποίηση των σχεδίων σας με περισσότερη ευκολία. Γι’ αυτό η στιγμή απαιτεί να αξιοποιήστε όλα τα ταλέντα σας. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που σας διέπει, θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μια προδιάθεση να ασχολείστε εμμονικά με ανούσιες λεπτομέρειες ή δραστηριότητες. Αυτή η σπατάλη ενέργειας τελικά σας δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα, εκεί που δεν θα έπρεπε. Πρέπει να αλλάξετε τακτική, να ηρεμήσετε και να εστιάσετε στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Έτσι θα γίνετε πιο συνετοί και αποδοτικοί, ώστε όλα να εξελίσσονται εύκολα και να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό είναι εξαιρετικά υποστηρικτικό απέναντί σας. Με τόση τόνωση της ενέργειάς σας, γίνεστε πιο αποδοτικοί στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας και κάντε τις αλλαγές που ξέρετε ότι είναι απαραίτητες. Όσα αναβάλατε ως τώρα θα μπουν σε τροχιά επιτυχιών και θα λαμβάνετε μεγάλη ικανοποίηση. Ωστόσο, χειριστείτε με ψυχραιμία τις πιθανές επικοινωνιακές προκλήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα έχουν προσωρινή ισχύ και δεν πρέπει να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιστρατεύστε την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Έχετε πολλά να κάνετε αυτές τις μέρες, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και το πλανητικό σκηνικό μπορεί να μην είναι «συνεργάσιμο», αλλά αν κινηθείτε με λογική και συντονισμένες κινήσεις, θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά ό,τι προκύψει στην πορεία σας. Έχετε τα φόντα να ανταπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε εξουθενωμένοι σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο, σας φαίνεται λες και επιλύσετε ένα πρόβλημα αλλά ξεπροβάλει συνεχώς ένα καινούργιο. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα δεν είναι στα καλύτερά της, γι’ αυτό είναι καλύτερα να περιορίσετε τις επαφές στον στενό σας κύκλο. Έτσι θα επικεντρωθείτε στη διευθέτηση όσων θεμάτων είναι πιο πιεστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ταχύτητα των εξελίξεων μπορεί να σας βγάλει εκτός πορείας. Προσέξτε να μην κάνετε λανθασμένες επιλογές, γιατί θα αποβούν μοιραίες, προτιμήστε να κάνετε όση προεργασία χρειάζεται για να θέματα που θα χειριστείτε, ώστε να παραμένετε ρεαλιστές και να πατάτε γερά στο έδαφος. Έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε τους κινδύνους και να βγείτε από αυτή την χαώδη συγκυρία άθικτοι.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε περισσότερο τα λόγια και τις πράξεις σας. Αυτή την περίοδο θα είναι εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις και να δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν θα είναι ευχάριστες. Αυτό δεν σημαίνει να απομονωθείτε από όλους και όλα, γιατί θα επηρεαστεί αρνητικά η διάθεσή σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να παραμείνετε εστιασμένοι στις υποχρεώσεις σας για να διατηρήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σειρά προβλημάτων φαίνεται να ξεπροβάλει στην πορεία σας. Μην διστάσετε να διαθέσετε όση σκέψη και ενέργεια χρειάζεται, για να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο, είναι μια φάση που απαιτεί άρτια προετοιμασία για να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί. Έχετε την ικανότητα να ανταπεξέλθετε της συγκυρίας και να καταλήξετε στις πιο αποδοτικές πρακτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν αισιόδοξα. Σε συνδυασμό με την αποφασιστική και επαναστατική διάθεσή σας, μπορείτε να κάνετε κάποιες καίριες αλλαγές στη ζωή σας. Είστε έτοιμοι να της δώσετε τη μορφή που θέλετε, με καινούργιες πορείες που θα σας γεμίσουν γαλήνη και ικανοποίηση. Αναθεωρήστε τις θέσεις σας σε όλες τις πτυχές, υιοθετήστε νέες στρατηγικές σας. Όσο η οπτική σας παραμείνει αισιόδοξη και δεν κάνετε βιαστικές ή ανεύθυνες κινήσεις, θα πετύχετε όσα στοχεύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται ότι κάποια θέματα αντιστέκονται στην επίλυσή τους και κάνουν τη ζωή σας δύσκολη. Αλλά εσείς είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές και να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας. Είναι λογικό αυτή η «πρόκληση» να επιφέρει πιέσεις – αλλά με υπομονή και ηρεμία μπορείτε να ανταπεξέλθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τι λέτε. Οι επικοινωνίες δεν θα κυλούν ιδιαίτερα ομαλά και μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Δυσνόητα μηνύματα και οι διαφωνίες μπορεί να σας αναστατώσουν ή να σας λυπήσουν, άνευ λόγου. Προτιμήστε επί του παρόντος να κρατήσετε μια ουδέτερη και διακριτική στάση, χωρίς να βγάζετε συμπεράσματα. Μόνο παραμένοντας διπλωμάτες και ευέλικτοι θα αποφύγετε τις πιθανές παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρόγραμμά σας είναι υπερβολικά φορτωμένο και νιώθετε πολύ πιεσμένοι. Έχετε αναλάβει παραπάνω από όσα μπορείτε να χειριστείτε, τόσο σε επίπεδο καθηκόντων όσο και υποσχέσεων, εΕπί του παρόντος δεν πρέπει να ανοίξετε νέα μέτωπα, τουλάχιστον μέχρι να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες. Να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά για να διατηρείτε τον έλεγχο και όλα θα πάνε καλά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment