PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να ακολουθείτε τη ροή.

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο διάστημα το μυαλό σας είναι περισσότερο εστιασμένο στο πώς να περνάτε ευχάριστα, είναι λογικό υπό τις συνθήκες να αναζητάτε κάθε ευκαιρία που θα σας χαλαρώσει. Μιας και δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε όποιες αποδράσεις ή συναντήσεις θα θέλατε. Αλλά μπορείτε να έχετε τακτή επαφή με τους ανθρώπους που νοιάζεστε και σας κάνουν ευτυχισμένους, μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου. Από την άλλη πλευρά, αυτή η ανάπαυλα θα βοηθήσει να καθαρίσετε τη σκέψη σας και να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήπως το παρακάνετε τελευταία με την σκέψη και ανάλυση των πάντων; Εκεί σας έχει στρέψει κάποια ανασφάλεια που νιώθετε, εξαιτίας παραγόντων που σας έχουν πιέσει αρκετά. Ωστόσο, θα σας ωφελήσει περισσότερο αν πάψετε να βασανίζεστε τόσο. Ήδη τα άστρα διαβλέπουν βελτίωση των συνθηκών στην καθημερινότητά σας. Το μυαλό σας ξεκαθαρίζει και κατασταλάζετε όσον αφορά τα ζητούμενα σας. Σύντομα θα έχετε και ευχάριστες ειδήσεις για ένα οικονομικό θέμα που σας προβλημάτισε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια θέματα διαπροσωπικών σχέσεων κυριαρχούν στο μυαλό σας αυτή την περίοδο. Σας προσεγγίζουν καινούργιες προοπτικές εξέλιξης, που θα θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Θα σας ωφελήσει να στραφείτε στα άτομα που εμπιστεύεστε και να ακούσετε τις συμβουλές που θα σας δώσουν. Σύντομα θα έχετε και επιπλέον ευκαιρίες για να επιλύσετε θέματα που έχουν βαλτώσει. Το μέλλον θα σας γεμίσει ικανοποίηση και αποφασιστικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε έντονη πίεση από τον όγκο θεμάτων που έχετε να χειριστείτε. Χωρίς να χρονοτριβείτε, εστιάστε στην ολοκλήρωση όσων περισσότερων εκκρεμοτήτων μπορείτε. Παρά τις ιδιαίτερες συγκυρίες που επικρατούν, τα άστρα στηρίζουν την καλή σας προδιάθεση. Όσο κινείστε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, δεν πρόκειται να βγείτε από την πορεία των στόχων σας.

ΛΕΩΝ

Βιώνετε μια περίοδο με εξαιρετικά θετικές δονήσεις. Υπό την γενικότερη ατμόσφαιρα που επικρατεί, δεν πρέπει να χάσετε την αισιοδοξία που σας κατακλύζει. Αξιοποιήστε την ενέργειά σας για να εξερευνήσετε ευρύτερα τις δημιουργικές ιδέες σας. Με το διαδίκτυο ως βασικό εργαλείο σας, όσα αρχίσετε να οικοδομείτε τώρα θα αποδώσουν τα μέγιστα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα της οικογένειας και του σπιτικού σας φαίνεται να μονοπωλούν τη σκέψη σας αυτή την περίοδο. Φυσικό είναι, μιας και υπό τις συνθήκες αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα οικονομικής φύσεως. Τα άστρα σας συστήνουν να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, για να μην χάσετε την ουσία των πραγμάτων. Η εξομάλυνση του κλίματος είναι αυτή που θα βελτιώσει τη διάθεσή σας, για να βρείτε σταδιακά λύση σε κάθε είδους δυσχέρεια.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνική σας διάθεση αυξάνεται παρά τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις που επικρατούν! Αφορμή γι’ αυτό είναι η ανταπόκριση που λαμβάνουν οι δημιουργικές σας ιδέες. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτή την πρόσχαρη διάθεση, για να παραμείνει τονωμένη και η αποφασιστικότητά σας. Αν προκύψει κάποιο οικογενειακό θέμα, θα το επιλύσετε καλύτερα από το μεσημέρι και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή υπό τις συνθήκες. Εκεί πρέπει να στοχεύσετε την εστίασή σας, για να επικρατήσει μια πιο ήρεμη καθημερινότητα. Αξιοποιήστε την εύνοια των άστρων και θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Μια ανέλπιστη πρόταση που θα σας γίνει, θα σας δώσει χαρά και θα σας ανακουφίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί και κανείς δεν σας αδικεί. Μπορεί τη μια στιγμή να είστε γεμάτοι ενέργεια και την άλλη να εκνευρίζεστε εύκολα. Μιας και όλοι επηρεάζονται πολύ από τις συμπεριφορές των άλλων, εσείς πρέπει να εστιάσετε στην εύρεση της ισορροπίας σας. Απασχολήσετε το μυαλό σας με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, για να καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσετε και τη σχέση με τους ανθρώπους σας, που πλέον περνάτε πολύ περισσότερες ώρες μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε έντονα εσωστρεφείς και χωρίς διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι ουσιαστικό. Λογικό είναι υπό τις συνθήκες που επικρατούν, γι’ αυτό δεν πρέπει να σας καταβάλει η γενικότερη ατμόσφαιρα. Η ενέργειά σας θα επανέλθει, όπως και ο δυναμισμός σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια θαυμάσια επαγγελματική ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, αλλά θα πρέπει να την κατανικήσετε και να εστιάσετε στη διατήρηση της ηρεμίας σας. Είναι λογικό να έχετε μια εριστική τάση, που ίσως σας κάνει πιο πεισματάρηδες απ’ όσο συνήθως. Θα νιώσετε καλύτερα αν αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει, αντί να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους για τις θέσεις σας. Όταν περάσει αυτή η πιεστική φάση για όλους, θα διαπιστώσετε ότι έχετε αρκετούς συμμάχους για να σας στηρίξουν στην υλοποίηση των ονείρων σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι τον τελευταίο καιρό. Φυσικό είναι, μιας και έχετε αμφιβολίες για τις επόμενες κινήσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει και θα δείτε με περισσότερη διαύγεια τα θέματα που σας απασχολούν. Όσο διατηρείτε την αυτοπεποίθησή σας, θα νιώθετε πιο βέβαιοι για τις αποφάσεις που έχετε να πάρετε και για τα επόμενα βήματά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment