PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ανάγκη για ανανέωση, για επικοινωνία και για ποικιλία.

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήνετε το ηθικό σας να πέφτει και να κυριαρχεί το χάος γύρω σας. Μια τέτοια ατμόσφαιρα θα θολώσει την κρίση σας και δύσκολα θα αποφύγετε συγκρούσεις με τα άτομα στο περιβάλλον σας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας παράσχει τις ευκαιρίες και τον χρόνο που χρειάζεστε, για να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Προς το παρόν αποφύγετε τις βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Να έχετε το κεφάλι ψηλά και να κάνετε θετικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις θα ανορθώσουν κατακόρυφα τη διάθεσή σας. Με τόση ενέργεια και αποφασιστικότητα, μπορείτε να σημειώσετε αρκετή πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλά τα δικά σας άτομα που θα σταθούν στο πλάι σας, προκειμένου να διατηρήσετε ένα ευχάριστο και αρμονικό κλίμα στο περιβάλλον σας. Είναι καιρός να χαλαρώσετε λίγο και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σκέψη σας αποκτά απίστευτη διαύγεια. Είναι καιρός να δείτε πολλά πράγματα με εντελώς διαφορετική οπτική, να συνειδητοποιήσετε τι έχετε κρίνει λανθασμένα και ίσως να έχετε κάνει δυσμενείς επιλογές. Μην σας πιάσει πανικός, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Με εστίαση στους στόχους σας, θα επανέλθετε στην πορεία που θα υλοποιήσει όσα λαχταράτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμείνετε σε επαγρύπνηση με τα μάτια σας ανοικτά διάπλατα. Έχετε φορτώσει υπερβολικά το μυαλό σας τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του άγχους που νιώθετε. Για να μην ξεπεράσετε τα όρια των πνευματικών και σωματικών σας αντοχών, πρέπει να ξεκουραστείτε. Έτσι θα ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας για όσα θέλετε να διεκπεραιώσετε. Μην χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν.

ΛΕΩΝ

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε μια ενδοσκόπηση αυτές τις μέρες. Πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να προχωρήσουν αυτόνομα για λίγο, προκειμένου εσείς να εστιάσετε στην αξιολόγηση των καταστάσεων. Έτσι θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σας. Αποφύγετε τη δραματοποίηση των θεμάτων σας, όπως και κάθε είδους υπερβολικές συμπεριφορές και αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις σας προσεγγίζουν. Αυτές θα ανορθώσουν την ενέργεια και την αισιοδοξία σας, για να κοιτάξετε την όμορφη πλευρά της ζωής. Με τα άστρα στο πλευρό σας, μην διστάσετε να απελευθερωθείτε από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον, οι αλλαγές που θα κάνετε θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας, για να πάτε πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΖΥΓΟΣ

Παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Πρόκειται να βιώσετε κάποιες σπουδαίες εξελίξεις που προσεγγίζουν με ταχύ ρυθμό, γι’ αυτό θα χρειαστείτε καλύτερη οργάνωση και τα πόδια σας γερά στηριγμένα στον ρεαλισμό. Μην εμπιστεύεστε κανένα αβλεπί, ακόμα κι αν δηλώνει ότι θέλει να σας βοηθήσει, κάποιοι έχουν απώτερες προθέσεις και ίσως να μην τους καταλάβετε αμέσως. Όταν αρχίσει να απομακρύνεται αυτή η ένταση, θα νιώσετε ότι μπαίνετε σε πιο αίσια πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καιρός να αντιληφθείτε πόσες ευκαιρίες έχετε αφήσει ανεκμετάλλευτες. Πρέπει πλέον να αλλάξετε τη ροή της καθημερινότητάς σας, να επαναφέρετε την ισορροπία στη σκέψη σας και θα γίνετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Μόνο όταν συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και απαγκιστρωθείτε από εξωγενή προβλήματα, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να απαρνηθείτε τις ξεπερασμένες μεθόδους σας. Πολλά θέματά σας θα επιλυθούν μόλις αλλάξετε τακτική. Οι καταστάσεις εξελίσσονται με πιο απαιτητικούς ρυθμούς απ’ όσο αναμένατε, γι’ αυτό πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της περιόδου και να χαράξετε την καινούργια πορεία σας προς την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα σας είναι στο πλευρό σας. Έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό και την αισιοδοξία για να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές δεν έχουν αποτέλεσμα, αποβάλετε κάθε πρόβλημα που φαντάζει βαλτωμένο. Αν βελτιώσετε εσείς την οπτική σας, θα φτάσετε στην ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας και μόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις σας προσεγγίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, γι’ αυτό πρέπει να πάρετε πολύ γρήγορες αποφάσεις. Αξιοποιήστε την ενέργεια και τον δυναμισμό σας για να ανταπεξέλθετε, αντί να χάνετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας και ακούστε τους δικούς σας ανθρώπους που ζητούν στήριξη ή τις συμβουλές σας. Όσο πιεσμένοι κι αν είστε, αυτή η προσφορά θα σας ηρεμήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ατμόσφαιρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις, τις διαφωνίες και τις προστριβές. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας, να κρατήσετε διακριτική στάση έναντι των εξελίξεων και των συζητήσεων που θα μετάσχετε. Έτσι θα ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα εντάσεων. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για σημαντικές επαφές, που θα βελτιώσουν την πορεία σας προς το μέλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment