PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να τακτοποιήσεις διάφορα.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης, θα είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε και να κερδίσετε. Θα ανταπεξέλθετε επαρκώς στις αλλαγές που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας. Το ανέμελο στυλ και η διάθεση σας για φλερτ, θα σας ωθήσουν σε τολμηρές και επιτυχημένες προσεγγίσεις. Η μέρα σας θα κλείσει με βραδινό ερωτικό ραντεβού που θα πάρει ιδιαιτέρως θερμές διαστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα θα σας κάνει επικοινωνιακούς, συγκαταβατική και οικεία θα είναι η στάση σας. Συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου και ταυτόχρονα λύνεται μια διαφωνία που τις τελευταίες μέρες υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις όρεξη να τελειοποιήσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Ρίχνεσαι με τα μούτρα κυριολεκτικά στη δουλειά. Σε έχει καταβάλει μια περίεργη μανία να τα τελειώσεις όλα σήμερα ώστε να σου φύγει  το περιττό άγχος. Εγώ θα έλεγα, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσε το. Κάνε ότι χρειάζεται ώστε να προχωρήσουν αυτά που είχαν μείνει πίσω. Συναισθηματικά, υπάρχει ένα δίλημμα που σε ταλαιπωρεί. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις θα σου έλεγα να απομακρυνθείς μέχρι να αποφασίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την θερμή κριτική κάποιων σημαντικών συνεργατών σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, η συγκαταβατικότητα σας θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που διεκδικείτε την εμπιστοσύνη τους.

ΛΕΩΝ

Η μέρα θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος ,θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Στον ερωτικό σας τομέα η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, η αινιγματική του στάση θα καταφέρει να σας ιντριγκάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικά συμβάντα θα σας βγάλουν από τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, με δυναμικότητα θα κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις, αν ψάχνετε για εργασία σήμερα θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει άνοιγμα ερωτικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Νέες ευκαιρίες και ένα τυχερό συμβάν θα σας φέρουν ευχάριστες καταστάσεις. Σήμερα θα έχετε το σθένος να διαγράψετε αποτυχίες, παρεξηγήσεις και αποκαρδιωτικά λόγια, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε ριζικά τη στάση σας. Ετοιμαστείτε για ψώνια, θα έχετε έντονη τη διάθεση για αγορές. Τα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε απ’ ένα ερωτικό πρόσωπο σας συμβουλεύω να τα εκτιμήσετε και να εμπιστευτείτε, θα είναι απολύτως ειλικρινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμική και γεμάτη αισιοδοξία θα είναι η στάση σας, σήμερα θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες επαγγελματικές ή κοινωνικές. Διεκπεραιώνετε επιτυχώς εργασίες και διαπραγματεύσεις, καταφθάνει ένα χρηματικό πόσο που περιμένατε με άγχος και αγωνία και μάλιστα θα το αξιοποιήσετε με συνετό και εποικοδομητικό τρόπο. Σας παροτρύνω να αξιοποιήσετε την ερωτική σας γοητεία, σε τυχαίο χώρο θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να αποφύγετε τις κοινότυπες ενέργειες. Σήμερα θα φρενάρετε το άγχος και την πίεση που σας προκαλεί η αβεβαιότητα για μελλοντικά θέματα. Διεκπεραιώνετε υποθέσεις σχετικά με επαγγελματικά σας ζητήματα, αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την χαμένη σας ηρεμία. Πρόταση από άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας βγάλει απ τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις και εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ανοίγματα και τολμηρές διεκδικήσεις. Θα επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους. Καινούργιο άνοιγμα θα επέλθει στην εργασία σας, θα συνοδεύεται με κέρδη και υψηλές χρηματικές απολαβές. Η πρόταση που θα σας κάνουν για νυχτερινό ραντεβού θα κρύβει όμορφες εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες και εμπνευσμένες ιδέες θα ξεφυτρώσουν στο σκεπτικό σας, αλλάζετε στόχους και προτιμήσεις. Νέες συνεργασίες και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα ανταποκριθείτε με αυτοπεποίθηση και καταρτισμένα προσόντα. Σήμερα θα ικανοποιηθείτε, στον εργασιακό σας χώρο θα λάβετε συγχαρητήρια που τα είχατε ανάγκη εδώ και αρκετό καιρό. Βγαίνετε συναισθηματικά από το καβούκι σας, εξωτερικεύστε τον ερωτισμό σας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ίδιες σας οι διαθέσεις θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε τη διάθεση να θέσετε υψηλούς στόχους. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η κρυμμένη σας ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας, σας φανερώνω πως οι κινήσεις που θα επιλέξετε θα σας βγουν σε καλό. Η απόφαση σας να δώσετε κίνητρο να σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα έχει κατάληξη ιδιαιτέρως θερμή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment