PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Αυγούστου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κάντε μια ανασκόπηση για να διορθώσετε ό,τι πρέπει.

ΚΡΙΟΣ

Δε χρειάζεται να βγάλετε προς τα έξω σήμερα την κυνική πλευρά του εαυτού σας, αλλά να υιοθετήσετε ένα χαμηλών και ήπιων τόνων προφίλ, απελευθερώνοντας την ίδια στιγμή από μέσα σας τις ποικίλες ικανότητες και τα προτερήματά σας στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας. Γυρίστε την πλάτη σας στις άσχημες και επίπονες συναισθηματικές επιλογές του παρελθόντος, αναγεννήστε την ερωτική σας ζωή με μια θεσπέσια γνωριμία, που θα σας συναρπάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Διατηρήστε την καλή σας υγεία και την ευρωστία σας, αφαιρέστε κάποιες παραπανίσιες ώρες δουλειάς από το πρόγραμμά σας για να αφιερώστε στον εαυτό σας στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης με τους αγαπημένους φίλους και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μοιραστείτε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας με το ταίρι σας, ξεθάψτε από την ψυχή σας όλη εκείνη την κρυμμένη ενέργεια και αποφασιστικότητα που διαθέτετε, δείτε κάτω από διαφορετικό πρίσμα τις μελλοντικές εξελίξεις στο δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τόσους πλανήτες είναι απόλυτα βέβαιο πως δε θα θέλετε να ξεκουραστείτε καθόλου σήμερα, οι σκέψεις, οι επιθυμίες και οι ιδέες σας τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς, πράγμα που σας ωθεί να πρωταγωνιστείτε στη δουλειά σας, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή. Βγείτε έξω με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο, γίνετε η ψυχή της παρέας και μαγνητίστε τα βλέμματα του αντίθετου φύλου, όσοι από σας είστε ακόμα αδέσμευτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πριν πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για τη δουλειά σας, για κάποιο σεμινάριο που θέλετε να παρακολουθήσετε, για μία επένδυση ή μία συμφωνία που έχετε κατά νου σήμερα, σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά, μη βιάζεστε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας, κάντε ένα μικρό βήμα κάθε φορά, για να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Κινηθείτε με πρωτότυπη και τρυφερή διάθεση προς τον άνθρωπο που αγαπάτε, οι όψεις της μέρας σάς προτρέπουν να αφήσετε το συντηρητισμό και τα ταμπού στον έρωτα.

ΛΕΩΝ

Σκέφτεστε με συναισθηματική και ψυχική ένταση σήμερα και χρειάζεται απαραίτητα να χαλαρώσετε, να προβάλλετε την ευφράδεια του λόγου και της επικοινωνίας με τους κοντινούς σας ανθρώπους, γιατί υπάρχει κίνδυνος μετά το μεσημέρι να ενταθεί το κλίμα στο φιλικό ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Αποφύγετε όσο μπορείτε τους έντονους διαπληκτισμούς με το ταίρι σας, που μπορεί να είναι καταστροφικοί για τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως είναι μια από τις πιο κουραστικές και κοπιαστικές ημέρες η σημερινή για σας, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα, υπόσχεται ζεστές και τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή με αγαπημένους φίλους και κοντινά άτομα όσο βραδιάζει. Αν είστε αδέσμευτοι επιδιώξετε μια υπέροχη, νέα γνωριμία, αν είστε ζευγαρωμένοι κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για μια ρομαντική και αληθινή βραδιά με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά μπορεί να αλλάξουν σήμερα σε όλες τις πτυχές της επαγγελματικής, κοινωνικής και προσωπικής σας καθημερινότητας, με τις πλανητικές όψεις της ημέρας να ευνοούν τα πάσης φύσεως καινούρια ξεκινήματα, μια νέα πρόταση για δουλειά, μια τρυφερή και συμφέρουσα αισθηματική γνωριμία, γίνονται ευπρόσδεκτα για να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας. Μην επιστρέφετε ερωτικά στο κοντινό παρελθόν σας αν δεν επιβεβαιώσετε πως υπάρχουν αγνές και άδολες προθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ίσως φέρει μια έκρυθμη κατάσταση με τα κοντινά σας άτομα ή με κάποια μέλη της οικογένειας, πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και φραστικές συγκρούσεις, που αν δε συγκρατήσετε τα νεύρα και το θυμό σας, ίσως προκληθούν επικίνδυνες ρήξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Λειτουργήσετε οργανωμένα και προσεχτικά, βάλτε στην ερωτική σας ζωή το λιθαράκι που θα σώσει τη σχέση σας από άκαρπους καβγάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα παιχνιδίσματα της ημέρας σήμερα με τους άλλους πλανήτες, ίσως δημιουργήσουν, μια σύγχυση και έναν προβληματισμό στα ζητήματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις με τους άλλους, με τους φίλους, με τον ερωτικό σύντροφο, γι’ αυτό επιλέξτε τη σιωπή και την ήρεμη διάθεση από τις έντονες εξάρσεις και διαφωνίες με το ταίρι σας, προσπαθήστε να είστε συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε από το δεσμό σας, για να μην προκύψουν διαφωνίες και σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αρμονικές όψεις της ημέρας, είναι βέβαιο, πως ξεσηκώνουν σήμερα τις εσωτερικές σας ανησυχίες και σας αναγκάζουν να βγείτε από το καβούκι σας, προκειμένου να συζητήσετε με έμπιστους φίλους τα ζητήματα που σας απασχολούν, πράγμα που θα σας βοηθήσει να πάρετε ευκολότερα σημαντικές αποφάσεις και στην ερωτική σας ζωή. Μην παρεξηγήσετε με το παραμικρό με το ταίρι σας, απομακρύνετε τον κίνδυνο μιας ρήξης στο δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιστρατεύστε την εξυπνάδα και την ευστροφία του μυαλού σας σήμερα, παίξτε το παιχνίδι της ανεμελιάς και της αδιαφορίας στο περιβάλλον που κινείστε, για να ξετρυπώσετε μυστικές καταστάσεις που σας αφορούν και επηρεάζουν την ισορροπία και την ηρεμία της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Έχει μεγάλη σημασία να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα στη σχέση σας, γιατί μόνο έτσι θα διαπιστώσετε τι σημαίνει να είσαστε πραγματικά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι πλανητικές συγκυρίες και οι αστρολογικές σημερινές όψεις, είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσουν την ανάγκη και την επιθυμία να κάνετε ένα μακρινό περίπατο ή ένα κοντινό ταξίδι μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να αλλάξετε παραστάσεις, να σκεφτείτε με ηρεμία τα διλήμματα και τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, να δείξετε στον ερωτικό σας σύντροφο την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας και τη ρομαντική σας διάθεση, να φροντίσετε για την απόλυτη συναισθηματική και σωματική σας γαλήνη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment