PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είστε αφοσιωμένοι σε ό,τι κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιθανό να νιώθετε ιδιαίτερα πιεσμένοι, αλλά πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ισορροπία και την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς θα αποδειχθούν ανέφικτες στη συνέχεια. Παραμείνετε ήρεμοι και να σκέφτεστε διεξοδικά την κάθε συγκυρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα σας φαντάζει κάπως χαοτική αυτή την περίοδο, εξαιτίας αυτού, μπορεί και να μην συνειδητοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν. Η αλήθεια είναι ότι όλα πρόκειται να βελτιωθούν σύντομα, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Περνάτε σε μια ευνοϊκότερη φάση, κατά την οποία διαβλέπετε μια αύξηση ή και προαγωγή. Ωστόσο, διατηρήστε μια συνετή πορεία στις κινήσεις σας για να μην κάνετε αβλεψίες. Η αισιόδοξη οπτική θα βοηθήσει να εξελιχθούν όλα προς το συμφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πραγματικά καταβάλετε προσπάθεια να βελτιώσετε τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Αλλά φαίνεται να μην λαμβάνετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε, βρίσκεστε πολύ κοντά στην πραγμάτωση των στόχων σας. Γι’ αυτό δεν πρέπει να υπαναχωρήσετε, για να μην πάνε χαμένοι οι κόποι σας. Διατηρήστε το δυναμισμό σας, μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμα και όσα σας φαντάζουν δυσεπίλυτα. Πάρτε ακόμα και ρίσκα που δεν τολμούσατε ως τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενέργεια αλλά και η αυτοπεποίθησή σας ανορθώνονται, για να συνάδουν με τη δυναμική της περιόδου. Οι εξελίξεις σε προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα και πρέπει να φανείτε εξίσου ευέλικτοι. Πολλά πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους κι αυτό θα σας γεμίσει ικανοποίηση για τις επιλογές που κάνατε. Η καλή σας διάθεση είναι το όπλο για να κερδίσετε τη μισή μάχη. Βαδίστε στην πορεία που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας, για να δείτε να απομακρύνονται ακόμα και χρονίζοντα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Η σκέψη σας γυρίζει στο παρελθόν, έχετε την ανάγκη να επιστρέψετε σε πρόσωπα και πράγματα, προκειμένου να ανασκοπήσετε κάποιες θέσεις σας. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις τώρα, πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο στις καταστάσεις να ξεδιπλωθούν. Παραμείνετε ήρεμοι και να είστε δεκτικοί σε ό,τι προκύψει. Μην αποκοπείτε από τους πάντες και τα πάντα, καλύτερα να προσεγγίσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Σας αναμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, που είναι βέβαιο ότι θα σας φτιάξουν το κέφι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, έχει σημασία να αντιμετωπίσετε λίγο πιο χαλαρά τις πολλές υποχρεώσεις σας. Πρέπει να κατανοείτε τα όρια και τους περιορισμούς που τις διέπουν, για να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή βαρών και η ανταλλαγή απόψεων με άτομα που εμπιστεύεστε, θα ενισχύσει το έργο σας με περισσότερους τρόπους από έναν.

ΖΥΓΟΣ

Ενίοτε έχετε την τάση να αποφεύγετε κάποια θέματα ή να τα χώνετε κάτω από το χαλί. Ξέρετε ότι αυτά ευθύνονται για τις εντάσεις και τις δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να παραμένετε στάσιμοι χωρίς εξέλιξη. Αλλά πλέον απαιτείται να στρέψετε την προσοχή σας στα θέλω σας και να αναθεωρήστε τις στρατηγικές σας. Όταν κατασταλάξετε στο πού θέλετε να πάτε, θα δείτε ότι έχετε περισσότερους συμμάχους και υποστηρικτές απ’ όσους νομίζατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προετοιμαστείτε για κάποιες ανωμαλίες στη διαδρομή σας, αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να επιστρατεύσετε την ικανότητά σας στην εστίαση. Μην σπαταλήσετε χρόνο σε θέματα που σας πηγαίνουν πίσω και εμποδίζουν τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι προσωρινά, γι’ αυτό πρέπει να τα χειρίζεστε τη στιγμή που προκύπτουν. Σύντομα θα περάσετε σε μια πιο θετική και παραγωγική περίοδο, γι’ αυτό πρέπει να έχετε κάνει την απαραίτητη προεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο καλείστε να επιδείξετε σοβαρότητα και ωριμότητα. Οργανώστε τις υποχρεώσεις σας, στήστε καινούργια σχέδια δράσης, βρείτε τις πιο αποδοτικές στρατηγικές. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια και επιτυχημένη, μην την αμαυρώνετε με σκέψεις που καθυστερούν τα θετικά σας αποτελέσματα. Θα σας κάνει καλό να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην υγεία και την ευημερία σας. Να ξεκουράζεστε και να χειρίζεστε διπλωματικά ό,τι κι αν προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα φαίνεται να κυλούν ήρεμα και σταθερά πλέον, γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε το αίσιο κλίμα, για να κλείσετε εκκρεμότητες και να οργανωθείτε. Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα μπουν σε αίσια πορεία, κάτι που θα σας ανακουφίσει και θα φορτίσει τις ενεργειακές σας μπαταρίες. Έτσι θα δείτε πρόσωπα και καταστάσεις υπό καινούργιο πρίσμα και θα μάθετε να είστε πιο επιφυλακτικοί. Όσο ξέρετε πού κατευθύνεστε και τι γίνεται γύρω σας, θα είστε πιο ήρεμοι. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να επηρεάσει τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε μία μέρα, το καλύτερο που μπορείτε να αναμένετε, είναι να στήσετε ένα σχέδιο που θα σας οδηγήσει μεθοδικά και ήρεμα στους στόχους σας. Μόνο έτσι θα έχετε αποτελέσματα, θα ολοκληρώσετε εκκρεμότητες και θα βρείτε τις πιο αποδοτικές τακτικές για το μέλλον. Μην αμφιβάλλετε ούτε στιγμή για τις αποφάσεις σας, δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας με τα άστρα ταγμένα στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μπορείτε πλέον να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να χρειάζονται τις συμβουλές ή τη βοήθειά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Έχετε το περιθώριο να σταθείτε στο πλάι τους όσο χρειαστεί, ακόμα κι αν παραμερίσετε κάποιες δικές σας υποχρεώσεις για λίγο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment