PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα έντονη θα είναι η διαίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Όλες οι διαπροσωπικές επαφές ευνοούνται, όποιες κι αν είναι οι προθέσεις σας. Μπορείτε να ενδυναμώσετε σημαντικούς δεσμούς με φίλους ή τους κοντινούς σας ανθρώπους. Επίσης, τώρα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε καινούργια ενδιαφέροντα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το παρελθόν βγαίνει και πάλι στο φως, φαίνεται ότι υπάρχουν εκεί κάποια θέματα, που έχετε παραμερίσει εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται να αφορούν υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς, είτε ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας που επιστρέφουν και ζητούν ικανοποίηση. Εξίσου πιθανό είναι να πρόκειται για άτομα που έχετε ξεχάσει, είτε αφήσατε πίσω σας αλλά έχετε κάτι ακόμη να πείτε μαζί τους, τώρα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε, προκειμένου να κλείσετε δια παντός την πόρτα στα παλιά. Φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή την εύνοια των άστρων, που θα ωφελήσει και τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται να σας δυσκολεύει μια εσώτερη ανασφάλεια, για κάποιους τομείς της ζωής σας αμφισβητείτε το κριτήριό σας. Είναι η στιγμή να στραφείτε στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε, προκειμένου να ζητήσετε τη στήριξη και τις συμβουλές τους. Θα δείτε ότι θα συμβάλλουν θετικά με την ουδέτερη οπτική τους, καθώς θα ανανεωθεί η αυτοπεποίθησή σας στη λήψη αποδοτικών αποφάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες απαιτούν όλο τον χρόνο και την ενέργειά σας. Εστιάστε εκεί την προσοχή σας και δώστε αυτή την τελική ώθηση. Μόνο όταν ολοκληρώσετε, θα καταφέρετε να στραφείτε στην ξεκούραση που τόσο έχετε ανάγκη. Πολύ σύντομα θα νιώθετε πιο ακμαίοι και αισιόδοξοι, σε σημείο να κάνετε ανανεωτικές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας.

ΛΕΩΝ

Το αίσιο πλανητικό περιβάλλον σας γεμίζει ενέργεια και αισιοδοξία. Θα γίνετε εξαιρετικά δημοφιλείς και θα δείτε να περιτριγυρίζεστε από πολλούς υποστηρικτές. Να αναμένετε ότι θα αποκτήσετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, με άτομα που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε έντονη ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος χρειάζονται τη βοήθειά σας, όπως κι εσείς τη δική τους. Ασχοληθείτε μόνο με αυτούς και συζητήστε τα προβλήματά σας, για να βρείτε μαζί λύσεις σε όλα. Το να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε στα άτομα που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Κάντε μαζί δουλειές μέσα στο σπίτι, όπως να τακτοποιήσετε τις ντουλάπες ή να αλλάξετε τη διακόσμηση. Η πρακτική ανανέωση θα δράσει ευεργετικά και μέσα σας, αφού όλοι θα νιώθετε πιο γαλήνιοι και ευτυχισμένοι στο σπιτικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εξωστρέφειά σας απογειώνεται και δεν μπορείτε να μείνετε κλεισμένοι μέσα. Έχετε ανάγκη να βγείτε και να συναντήσετε κόσμο, να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να συζητήσετε με τους φίλους σας. Μπορείτε να τα κάνετε όλα, αρκεί να ακολουθείτε τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλλει η πανδημία. Αν εδώ και καιρό σκέφτεστε να κάνετε μια αγορά, η πραγματοποίησή της τώρα θα σας κάνει εξαιρετικά χαρούμενους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάση σας προς τον υλισμό παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Πρέπει να την κατευνάσετε με κάθε τρόπο, γιατί δεν έχετε το περιθώριο να αποκτάτε καθετί που θέλετε ανά πάσα στιγμή. Αυτός δεν είναι λόγος να χαλάσει η διάθεσή σας, αντιθέτως πρέπει να αποτελέσει έναυσμα για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ζήσετε με τις ανέσεις που λαχταράτε, αν και τα άστρα σας συστήνουν να αλλάξετε λίγο οπτική, να συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή έχει και πιο ουσιαστικούς και σημαντικούς τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε στη γραμμή εκκίνησης για να δράσετε. Αδημονείτε να προοδεύσετε και να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως λαχταράτε. Αυτή είναι η στιγμή να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να προχωρήσετε μπροστά. Ξέρετε τι θέλετε και είστε αποφασισμένοι να το κατακτήσετε με κάθε τρόπο. Με αυτή την αισιόδοξη και εύχαρη οπτική, γίνεστε και ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αξιοποιήστε την έλξη που ασκείτε στους άλλους για να διευρύνετε αισθητά τα δίκτυά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να πάψετε να προσποιήστε ότι όλα είναι ρόδινα στη ζωή σας. Τα άστρα απαιτούν να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο τα προβλήματά σας για να επανέλθετε σε ισορροπία. Μην αμφισβητείτε τις δυνατότητές σας και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας αποθαρρύνει. Αποφασίστε συνειδητά να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται και θα δείτε τη ζωή σας να βελτιώνετε. Η τόνωση της ψυχολογίας σας που θα ακολουθήσει, να σας οδηγήσει στη γαλήνη και την ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναδείξτε την κοινωνική σας πλευρά. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δικτυωθείτε, να συνδεθείτε και να επικοινωνήσετε με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Τόσο οι φιλικές και επαγγελματικές επαφές όσο και οι προσωπικές σας σχέσεις, θα ωφεληθούν πολύ από την προσπάθειά σας. Επίσης, θα έρθετε ξανά κοντά με άτομα που έχετε απομακρυνθεί αλλά εκτιμάτε και σέβεστε. Είναι καιρός να κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες, που θα βελτιώσουν πολύ τη καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εξελίξεις ανακτούν και πάλι ταχύτητα. Σε αυτό βοηθά η νεοαποκτηθείσα ισορροπία σας, η γνώση των ζητουμένων σας και πώς να τα διεκδικήσετε. Ωστόσο, κινηθείτε με προσοχή και συνετή σκέψη αυτή την περίοδο, καθετί που κάνετε τώρα, πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντός σας. Παραμείνετε ρεαλιστές και να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment