PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές δυσχερείς εξελίξεις σας έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό, τα άστρα σας συμβουλεύουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μην εξαντλήσετε τις αντοχές σας. Αφήστε τα πράγματα να προχωρήσουν αυτόνομα για λίγο, μέχρι να βρείτε ξανά την ψυχραιμία και την ισορροπία σας. Δεν θα κερδίσετε τίποτα, αν ξεσπάτε στους δικούς σας ανθρώπους και αυξάνετε τις εντάσεις. Αποβάλλεται τον όποιο θυμό σας και θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε αυτή την προκλητική φάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ατμόσφαιρα γύρω σας φαίνεται να κυριαρχείται από χάος και αποδόμηση, αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε αρκετά ενοχλημένοι και ίσως να θολώνει το κριτήριό σας. Δεν αποκλείεται να έχετε αδικήσει πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δυσκολευτείτε να αποφασίσετε για την πορεία που θα πάρετε στη συνέχεια. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Μόλις αποκτήσει ξανά διαύγεια η προοπτική σας, θα επιστρέψετε με τις μηχανές στο φουλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα, είναι η ιδανική στιγμή να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια είναι τα ζητούμενα σας, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Με λίγη επιπλέον χαλάρωση και ξεκούραση, θα καταφέρετε να σημειώσετε αρκετή πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Δώστε περισσότερη σημασία στην καλή φυσική σας κατάσταση και την εμφάνισή σας. Μια ανανέωση θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν, αυτή η εύνοια σε συνδυασμό με την ηρεμία που θα σας διέπει, θα επιτρέψει να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας. Έχετε αποβάλλει όσες πρακτικές δεν είχαν αποτέλεσμα, γι’ αυτό αρχίζετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει εκτός πορείας ή να επηρεάσει την αισιοδοξία σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και ασχοληθείτε με τους στόχους σας και μόνο.

ΛΕΩΝ

Η μελαγχολία σας απομακρύνεται και επιστρέφει η ενέργεια και η αισιοδοξία σας. Η αυτοπεποίθηση αποτελεί καίριο εργαλείο της ιδιοσυγκρασίας σας, για να κοιτάξετε τη θετική πλευρά της ζωής. Βάλτε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας τώρα που τα άστρα βρίσκονται στο πλευρό σας. Μην διστάσετε να αποβάλλεται από κοντά σας όσα και όσους δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Οι αλλαγές που θα κάνετε θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σας παίρνουν την ανιούσα, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να αλλάξετε τη ροή της καθημερινότητάς σας. Με έναν γρήγορο απολογισμό, θα επαναφέρετε την απαραίτητη ισορροπία στη ζωή σας και θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Μην διστάσετε να δεχθείτε τη βοήθεια που σας προσφέρουν οι άνθρωποι που αγαπάτε. Μαζί τους θα μπορέσετε να προχωρήσετε πιο γρήγορα προς την υλοποίηση των ονείρων σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε φορτώσει υπερβολικά το μυαλό σας τον τελευταίο καιρό, για να μην ξεπεράσετε τα όρια των σωματικών σας αντοχών, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καθαρίσετε την σκέψη σας, για να χειριστείτε έκτακτα θέματα που προκύπτουν στο οικιακό σας περιβάλλον. Όταν θα επαναφορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας, θα αρχίσετε να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας με ένα βήμα την κάθε φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάστε στην ουσιαστική προετοιμασία για όσα θέλετε να υλοποιήσετε, αν κάτι δεν κυλά όπως αναμένετε, πάρτε λίγη απόσταση και δείτε την ευρύτερη εικόνα. Πρέπει να διατηρήσετε την οργανωτικότητά σας και τα πόδια σας γερά τοποθετημένα στον ρεαλισμό. Μόνο έτσι θα αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση και θα χειριστείτε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Αν χρειαστείτε στήριξη ή συμβουλές, μην διστάσετε να στραφείτε στα άτομα του στενού σας κύκλου που εμπιστεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει ελπίδα για μια καινούργια πορεία, σε αυτό βοηθούν και οι αίσιες εξελίξεις, που βάζουν τα όνειρά σας σε πιο θετική τροχιά. Έχετε όση ενέργεια και δυναμισμό χρειάζεται, για να ξεπεράσετε ό,τι προκύψει καθ’ οδόν. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλά τα άτομα του στενού σας κύκλου, που θα σταθούν στο πλάι σας για να παράσχουν όποια βοήθεια χρειαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα σας καλούν να πάψετε να είστε παθητικοί και απαισιόδοξοι, αν δεν αναλάβετε τα ηνία των υποχρεώσεών σας, θα πιεστείτε για να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά όσον αφορά προβλήματα στο οικιακό και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Να ξέρετε ότι πρόκειται για κάποιες περαστικές δυσκολίες και σύντομα όλα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς αν απομακρύνετε από κοντά σας όσα καθυστερούν την πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαναστατικότητά σας αναλαμβάνει τα ηνία, είστε έτοιμοι να ισορροπήσετε ξανά τη ζωή σας, αλλάζοντας ότι δεν σας ικανοποιεί. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η προδιάθεση, δεν πρέπει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός. Οι βιαστικές ή ανεύθυνες κινήσεις, μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα σας βγάλουν από την πορεία σας. Προτιμήστε να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, για να φτάσετε νικητές στη γραμμή τερματισμού.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να απαρνηθείτε τις ξεπερασμένες μεθόδους σας, βλέπετε ότι πλέον οδηγούν μόνο σε εντάσεις και διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται όλες οι πλευρές. Τώρα που όλα γύρω σας εξελίσσονται με απαιτητικούς ρυθμούς, οργανωθείτε καλύτερα για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Παραμείνετε ψύχραιμοι και διακριτικοί, προσέχοντας τι λέτε και τον τρόπο που το λέτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment