PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα περισσότερη σοβαρότητα σε κάθε δράση.

ΚΡΙΟΣ

Βγαίνουν στην επιφάνεια οι επαναστατικές σας διαθέσεις, σήμερα θα εναντιωθείτε,  με δυναμισμό θα αναλάβετε την καθοδήγηση των καταστάσεων και των επαγγελματικών σας υποθέσεων, ουσιαστικά θα βάλετε φρένο στις καθυστερήσεις και σε οτιδήποτε δεν σας αφήνει να ελιχθείτε. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τη βελτίωση, με αποφασιστικότητα βάζετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, με επιτυχία θα διεκδικήσετε αλλαγές τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό. Για τους ελευθέρους και μόνους καταφθάνει άνοιγμα νέας αρχής, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε, με εκδηλωτική στάση θα σας φανερώσει την έλξη του για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα είστε δραστήριοι, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια επαγγελματική υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, μπαίνει το νερό στο αυλάκι τώρα θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Σε συνομιλία τετ α τετ θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη. Εκφράστε τη σκέψη σας, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, ο δυναμισμός σας θα πιάσει τόπο. Στον αισθηματικό σας τομέα λύνεται μια παρεξήγηση, για εσάς τους χωρισμένους αλλάζουν τα δεδομένα, καταφθάνει επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τολμηρή θα είναι τόσο η σκέψη σας όσο και η δράση σας, αποκτάτε αποφασιστικότητα, άμεσες θα είναι οι ενέργειες σας. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα βάζετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η γοητεία σας θα είναι αυτή που θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας ή από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που εμποδίζουν την μελλοντική σας πορεία, θα κάνετε πέρα άτομα με συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις, δεν θα δεχτείτε ασφυκτικές συνθήκες και ψυχολογικές πιέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε, θα αναζητήσετε τη μεγάλη ανατροπή. Θα σας πλησιάσει και θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο που θα θέλει να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση.

ΛΕΩΝ

Τώρα θα κυνηγήστε τις ανάγκες και τα προσωπικά σας θέλω, η στάση σας θα είναι ανυποχώρητη, οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Θα εμφανιστείτε  μεθοδικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, το πείσμα σας θα είναι δημιουργικό. Έρχεται οικονομικό άνοιγμα, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, είναι πολύ πιθανό να προκύψει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με έξυπνο τρόπο θα περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Σε επαγγελματικά θέματα φεύγουν οι αναστολές, δεν θα φανείτε διστακτικοί στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει έλξη. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η στάση σας θα είναι μεθοδικά επίμονη, ολοκληρώνετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε αισιόδοξοι και άμεσοι, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε διεκδικήσεις χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, η έλξη θα είναι αμοιβαία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με όποιο πρόσωπο συνομιλήσετε θα καταφέρετε να το οδηγήσετε στα δικά σας νερά, κλείνουν επιτυχώς συμφωνίες και ανοιχτές εργασιακές υποθέσεις. Με τον δυναμισμό σας βάζετε σε τάξη πρόσωπα που διατηρούν την πλάνη πως μπορούν να κατευθύνουν τις κινήσεις σας ή να ελέγξουν τις αποφάσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα τακτοποιείται ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα, σε περίπτωση που αφορά τσακωμό ή χωρισμό θα λύσετε τους κόμπους, αν επιθυμείτε επανασύνδεση προχωρήστε χωρίς ανασφάλειες σε ουσιαστικές προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόθυμοι θα είστε να προβείτε σε αλλαγές, αναλαμβάνετε ρίσκα, δεν θα υπάρξει διστακτικότητα. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά δεν θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες. Προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται σήμερα να προκύψει μια πολύ όμορφη και ρομαντική συνάντηση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να σας φλερτάρει, θα σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Στο χέρι σας θα είναι αν θα προχωρήσετε τις μεταξύ σας επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα βγαίνετε από τη στασιμότητα, θα κυνηγήσετε την αλλαγή και τη βελτίωση, τυχόν πρωτοποριακές ή ασυνήθιστες πράξεις θα αποδειχτούν τελικά αποτελεσματικές. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, δώστε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας. Στον αισθηματικό τομέα, πρόσωπο που ήδη σας γνωρίζει θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει και να σας ανοιχτεί, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα προχωρήσετε σε καινούργιες συνεργασίες, στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα, να επεκταθείτε και να αποκτήσετε προοπτικής άμεσης εξέλιξης επαγγελματικής και οικονομικής. Έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να  ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω, εσείς οι άνεργοι που ψάχνετε εργασία θα λάβετε πρόταση που θα σας ικανοποιήσει. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε αισθηματικά. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη συνάντηση που δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την πορεία της προσωπικής σας ζωής, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσοι απ’ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές να είστε σίγουροι πως θα τις λάβετε, χρήματα θα εισπράξετε, ίσως να ανοιχτεί προοπτική για αύξηση στα σταθερά μηνιαία σας εισοδήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται ευχάριστες επαφές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Θα προκύψει νέα γνωριμία, συνομιλία που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα ανοίξει δυνατότητα περεταίρω επαφών. Οικειότητα και έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας, δεχτείτε την πρόταση που θα σας γίνει, η πορεία σας θα έχει θετική κατάληξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment