PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα υπάρξει παρόρμηση και δυναμισμός, είναι μία καλή χρονική στιγμή για να αξιολογηθούν οι καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και αφιερώνεις το χρόνο σου στην οικογένεια καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και προβληματίζουν τις σχέσεις σου εντός της. Είναι σημαντικό να δείξεις ευαισθησία και κατανόηση σε αυτά που προβληματίζουν τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρέφεται στην οικογένεια και σε πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και σταθερότητα. Μην επιτρέψεις σε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάσουν τις σχέσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση που θα σε δυσαρεστήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Έχεις την δυνατότητα να ξεχωρίσεις γι’ αυτό που είσαι αρκεί να περιορίσεις τον φανατισμό στις απόψεις σου καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς δείχνεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη σου βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, όμως δεν θα διστάσεις να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Σου δίνεται η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και θέλεις να ξεπεράσεις. Ο συναισθηματισμός θολώνει το τοπίο και δεν είναι εύκολο να δεις με ευκολία την δύναμη που έχει σαν προσωπικότητα για να άφησες πίσω σου ότι σε έχει στιγματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να περάσεις υπέροχα με φιλικά πρόσωπα καθώς φαίνεται να μπορούν να αντιληφθούν την προσωπική σου προσέγγιση σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που σας απασχολούν από κοινού. Απόλαυσε τις στιγμές μαζί τους καθώς θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η δημόσια εικόνα και η αυτοπροβολή σου είναι αυτά που σε προβληματίζουν έντονα και μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σημαντικές κινήσεις που θα επηρεάσουν την μετέπειτα πορεία σου. Μην απομακρύνεσαι από πρόσωπα που είσαι συναισθηματικά δεμένος και άκουσέ με προσοχή τι θέλουν να σου πουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βιώνεις στιγμές χαράς καθώς πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρέες που βρίσκεσαι και περνάς μοναδικά. Η αισιοδοξία σου γίνεται εφαλτήριο για τους γύρω σου σε μία προσπάθεια να δείξεις ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες τίποτα δεν μπορεί να σε ταΐσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο εκνευρισμός που υπάρχει από το πρωί μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στο περιβάλλον που κίνησε. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τις φοβίες σου που υποκινούν απότομες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πρωταρχικό για εσένα να ασχοληθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η ανάγκη για ισορροπία σε καθορίζει, είναι απαραίτητο όμως να καλύψεις και τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς οι συμβιβασμοί δεν σου ταιριάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καθημερινές υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για αυτό είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα μπορεί να σε προβληματίσει καθώς αυξάνει το άγχος και τις υποχρεώσεις σου. Δεν αποκλείεται να απογοητευτείς και να μελαγχολείς μέσα στην ημέρα από την εξέλιξη ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν, όμως γρήγορα μπορείς να το ξεπεράσεις και να πάρεις ψυχολογικές ανάσες που θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς σε ότι θέλεις να πετύχεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment