PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κινηθείτε με οργάνωση.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα που σας διέπει. Αυτή θα σας επιτρέψει να δείτε όλα τα θέματά σας υπό διαφορετική οπτική, να εντοπίσετε τη θετική δυναμική των καταστάσεων. Έχετε τα περιθώρια να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες. Η ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να προσεγγίσετε και τα άτομα του περιβάλλοντός σας με διπλωματία και επαγγελματισμό. Οι συγκρούσεις δεν θα ωφελήσουν κανέναν σε αυτό το στάδιο. Μην είστε κάθετοι στις θέσεις σας, γιατί μέσα από τις απόψεις των άλλων μπορεί να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η βελτίωση των σχέσεών σας μπαίνει σε προτεραιότητα, θα έχετε τη στήριξη του σύμπαντος σε αυτή την «αποστολή», αρκεί να μην επιμένετε ότι ξέρετε τα πάντα. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν στηριχτείτε στην ελαστικότητά σας, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η δεκτικότητα και ο ρεαλισμός, σε συνδυασμό με την ευγένειά σας, θα κάνουν θαύματα στην οπτική των άλλων προς εσάς και τα ζητούμενα σας. Έτσι θα αποφύγετε διαφωνίες για μελλοντικές κινήσεις και συνέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε κάπως ανασφαλείς, οι εναλλαγές στη διάθεσή σας και η νεφελώδης οπτική, σας αποτρέπει να χειριστείτε τα πιεστικά προβλήματα και να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Μην ενδώσετε στον αρνητισμό, γιατί δεν θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Στραφείτε στους ανθρώπους που σας αγαπούν και τους εμπιστεύεστε. Οι συμβουλές που θα σας δώσουν, θα αποτελέσουν έναυσμα για να βελτιώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως νιώθετε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε; Δεν πρέπει να ενδώσετε σε αυτό το συναίσθημα, γιατί θα πάνε χαμένοι οι κόποι που έχετε καταβάλει τον τελευταίο καιρό. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι να αναθεωρήσετε κάποια σημεία στη στρατηγική σας. Μικρές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την ένταση, να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αφήστε τη λογική να σας δείξει την ενδεδειγμένη πορεία.

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με όνειρα και φιλοδοξίες, το μόνο που χρειάζεται για να στήσετε το μέλλον με πιο αίσιες προοπτικές, είναι να αποβάλετε τους φόβους σας. Με αισιοδοξία και ελπίδα, μπορείτε να προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας. Αυτή την περίοδο που τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, παραμείνετε προσηλωμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Έτσι θα χαλαρώσετε και θα ηρεμήσετε, ώστε να αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε για την προσέγγιση των ονείρων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γιατί δυσκολευτείτε να κάνετε τις κινήσεις που προγραμματίζατε; Πρέπει να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, στοιχεία που έχετε παραμελήσει κάπως τελευταία. Προσπεράστε όσα και όσους προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο σας, ανακτήστε τη διαύγειά σας και παραμείνετε σε επιφυλακή και ετοιμότητα. Σύντομα θα έχετε αίσιες εξελίξεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σας προσεγγίζουν, αυτές οι ταχύτατες εξελίξεις θα γίνουν τα εργαλεία σας για να πάρετε και πάλι τα ηνία των θεμάτων σας στα χέρια σας. Φροντίστε να αδράξετε όλες τις θετικές αλλαγές που σας προσεγγίζουν και να παραμείνετε ισορροπημένοι καθ’ οδόν. Η εύνοια της περιόδου θα σας επιτρέψει να ανανεωθείτε και να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες. Έτσι θα έχετε το περιθώριο να χαλαρώσετε και να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ένταση που επικρατούσε στη ζωή σας θα αρχίσει να απομακρύνεται, τα σύννεφα θα διαλυθούν από την προσωπική σας ζωή αλλά και τα θέματα καριέρας. Αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για να αρχίσετε να κοιτάτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, χαλαρώστε και αποβάλετε τις αχρείαστες φοβίες σας. Αφεθείτε στο να νιώσετε ότι όλα αρχίζουν να βρίσκουν τη θέση τους, θα ανακουφιστείτε για την καλή προετοιμασία που έχετε κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε την πίεση να οικοδομείται γύρω σας τον τελευταίο καιρό; Αυτό σας γεμίζει ανασφάλεια και άγχος στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας, γιατί οι τακτικές σας δεν έχουν αποτέλεσμα. Χρειάζεται να βάλετε λίγη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα προβλήματά σας, να τα δείτε ως εξωτερικός παρατηρητής. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα σας χαλαρώσει και θα σας επιτρέψει να κάνετε αλλαγές που θα αξιοποιήσουν καλύτερα τα δεδομένα σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να ακούσετε και τι έχουν να σας πουν οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος. Η αντικειμενική οπτική τους θα σας δώσει πολλές καινοτόμες προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεστε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας, αυτό είναι το κλειδί για να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Παράλληλα, πρέπει να αποβάλετε κάθε αρνητική ενέργεια, που ίσως σας εμποδίζει να σημειώσετε πρόοδο. Η ηθική ικανοποίηση που θα νιώσετε από την επιτυχία, θα αποτελέσει έναυσμα για να δείτε την καθημερινότητά σας πιο ρεαλιστικά και αισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέρετε ότι είστε ικανοί σχεδόν σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό πάρτε άμεσα το πόδι σας από κάθε φρένο που πατάτε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Επιστρατεύστε τα ταλέντα σας και προχωρήστε για την επίτευξη των στόχων σας. Αρκεί να είστε άρτια οργανωμένοι και να έχετε σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις σας. Με ψυχραιμία και καλή στρατηγική, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας προς την επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήπως δυσκολεύεστε να εκφραστείτε; Υπάρχει μια δυσχέρεια στο να βάλετε λέξεις στις σκέψεις σας, κάτι που ενδέχεται να σας κάνει νευρικούς και εριστικούς. Συνειδητοποιήστε ότι πρόκειται για μια περαστική φάση, προκειμένου να συγκρατήσετε τις όποιες παρορμητικές αντιδράσεις σας. Οι συγκρούσεις δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment