PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα παραμείνετε συντονισμένοι με ό,τι κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το αίσιο πλανητικό σκηνικό τονώνει τη διάθεσή σας και θα δείτε τα όποια προβλήματα με πιο θετική οπτική. Το σύμπαν είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο, γι’ αυτό φροντίστε να το αξιοποιήσετε προς όφελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ρομάντζο πλανάται στον αέρα, θα νιώσετε την ανάγκη να κοιτάξετε υπό διαφορετική οπτική την καθημερινότητά σας. Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε την κρίση σας προς συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις. Αν εμπιστευτείτε το ένστικτό σας δεν θα απογοητευθείτε. Η τόση ενεργητικότητα, χαρά και αισιοδοξία θα σας ανοίξουν την όρεξη για καινούργιες περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε γεμάτοι ζωτικότητα και παραγωγική διάθεση. Όχι μόνο θα επιλύσετε θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, θα απαλλαγείτε επιτέλους από την αρνητική τους ενέργεια. Οι στρατηγικοί ελιγμοί θα βελτιώσουν και τις σχέσεις σας με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Με ψυχραιμία και εστίαση, θα προσεγγίσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να επαναφορτίσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα. Για να πραγματώσετε τους στόχους σας, καλείστε να πάρετε αποστάσεις από το περιβάλλον σας και όσα τεκταίνονται σε αυτό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αποτιμήσετε τη δική σας θέση με πιο ξεκάθαρη οπτική. Σύντομα θα επανέλθετε δριμύτεροι στη δράση και τις υποχρεώσεις σας. Μην αμελείτε τις προσωπικές και σωματικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ

Λάμπετε από ζωτικότητα και ενέργεια, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να κάνετε έξυπνους ελιγμούς, που θα οδηγήσουν στις βελτιώσεις που έχετε ανάγκη. Προσεγγίστε με προσοχή την κάθε απόφασή σας, ώστε να είστε βέβαιοι ότι είναι αυτό που λαχταράτε για τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Να κάνετε τακτά διαλείμματα για ξεκούραση, προκειμένου να μην εξουθενωθείτε, πρέπει να αξιοποιείτε τις δυνατότητές σας, όχι να τις σπαταλάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε την ατμόσφαιρα γύρω σας κάπως εριστική και τεταμένη. Προσέξτε, γιατί μπορεί να προκληθούν διαφωνίες και εντάσεις στο περιβάλλον σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι μπροστά στην πίεση των πολλών σας υποχρεώσεων, προκειμένου να χειριστείτε κάθε θέμα με ένα βήμα κάθε φορά. Ένα σχέδιο δράσης θα βοηθήσει για να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε τις διαπροσωπικές επαφές με τους ανθρώπους που αγαπάτε, η ένταση που νιώθετε, μπορεί να ανορθώσει εμπόδια που θα καθυστερήσουν την πορεία σας προς την επιτυχία. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, να επιθεωρήσετε τις καταστάσεις και να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας ανάλογα. Έτσι θα παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και ρεαλιστές για την πραγμάτωσή τους. Διαθέτετε όλα τα φόντα, χρειάζεται μόνο να εμπιστευτείτε το κριτήριο και τη διαίσθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προκλήσεις της τελευταίας περιόδου σας έχουν φέρει στα όριά σας. Αν κοιτάξετε κατά πρόσωπο τα προβλήματα, θα μπορέσετε να τα χειριστείτε με περισσότερη ωριμότητα. Η ενέργεια και ο δυναμισμός μπορούν να αποτελέσουν όπλα για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μην ανοίξετε τώρα καινούργια μέτωπα, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και φροντίσετε να κλείσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες. Μετά θα είστε σε θέση να θέσετε καινούργιους στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευνοϊκή ατμόσφαιρα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Νιώθετε δυνατοί, ελεύθεροι από αμφιβολίες και αναστολές που συνήθως σας κρατούν πίσω. Τώρα είναι η στιγμή να μοιραστείτε την καλή σας διάθεση, με τα άτομα που πάντα βρίσκονται στο πλευρό σας. Ξεκουραστείτε, ανανεώστε την εμφάνισή σας, ξεκουραστείτε και αρχίστε να απολαμβάνετε την θετική πλευρά της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας. Νιώθετε εξουθενωμένοι, ίσως και «νικημένοι» από τα πολλά προβλήματα που αφήσατε να συσσωρευτούν στην καθημερινότητα. Ωστόσο, πρέπει να κοιτάξετε τα πράγματα με αντικειμενική ματιά για να απαλλαγείτε από όλο αυτό τον αρνητισμό. Υπάρχουν αποδοτικές λύσεις και θα τις βρείτε με τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων που εμπιστεύεστε την κρίση τους. Μόλις μπει σε μια τάξη το χάος και η σύγχυση, θα βγείτε από αυτή τη συγκυρία πιο σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε να σας πνίγουν οι πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, για να μην κάνετε λάθη που δεν θα διορθώνονται, δώστε περισσότερη προσοχή σε κάποια οικονομικά θέματα, που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς και καινούργια στρατηγική.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας σε όλους τους τομείς. Θα αρχίσετε επιτέλους να αντιλαμβάνεστε για πόσα είστε ικανοί, κάτι που θα σας γεμίζει ηθική ικανοποίηση. Σας αναμένουν ακόμα πιο θετικές εξελίξεις, γι’ αυτό προχωρήστε με αποφασιστικότητα και την ίδια θέληση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment