PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις τον τελευταίο καιρό, λογικό είναι να νιώθετε αυξημένη νευρικότητα, ίσως και να φτάνετε στα όριά σας από τις συνεχείς πιέσεις. Αντί να ξεσπάσετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους, πρέπει να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε. Η συζήτηση μαζί τους μπορεί να οδηγήσει σε πραγματικά αποδοτικές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεται να ζείτε μέσα σε μια ατμόσφαιρα χάους και αποσυντονισμού. Αλλά για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, χρειάζεστε ψυχραιμία ώστε να αξιολογήσετε όσα και όσους σας απασχολούν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Κάποιες λανθασμένες κινήσεις σας έφτασαν σε αυτή την κατάσταση, που τώρα προσπαθείτε να διορθώσετε. Με λίγο χρόνο αυτοσυγκέντρωσης θα καταφέρετε να καθαρίσετε τις σκέψεις σας και να στρέψετε το κλίμα προς όφελος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αίσια ατμόσφαιρα σας ευνοεί. Είναι καιρός να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο, ώστε να βάλετε σε σειρά όλους τους τομείς της ζωής σας. Τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, οι ρυθμοί μειώνετε και μπορείτε να χαλαρώσετε. Διαθέστε χρόνο στον εαυτό σας, στις ανάγκες και τα ζητούμενά σας. Προσέξετε περισσότερο την υγεία και ανανεώστε την εμφάνισή σας για να αναπτερωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ήρεμοι και αποδοτικοί τώρα που όλα κυλούν όπως θέλετε. Φυσικά αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που καταβάλετε εδώ και καιρό. Πλέον μπορείτε να περάσετε στην εφαρμογή πιο αποδοτικών βημάτων για να υλοποιήσετε όσα ονειρεύεστε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει εκτός πορείας ή να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας. Με τη διαύγεια και την ορθή σας κρίση, θα αξιοποιήσετε τη θετική δυναμική των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ

Αποχαιρετίστε την απαισιοδοξία και μελαγχολία που σας κατέβαλε τον τελευταίο καιρό. Περνάτε σε μια φάση που μπορείτε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ακριβώς αυτό χρειάζεστε για να ξεκολλήσετε από τα αδιέξοδα και να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Μπροστά σας πλέον έχετε μόνο επιτυχίες, ακόμα και σε θέματα που παλαιότερα αποτύχατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας παίρνει την ανιούσα, καιρός είναι να κάνετε μια παύση, για να επιθεωρήσετε το σημείο που βρίσκεται η ζωή σας. Έτσι θα κατασταλάξετε στα ζητούμενά σας, θα σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα και θα επαναφορτιστείτε. Αξιοποιήσετε αυτή την εξαιρετική συγκυρία, προχωρώντας με λογική και ακούγοντας όσα λέει η διαίσθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε υπό έντονη πίεση. Οι υποχρεώσεις και τα γεγονότα της περιόδου, σας έχουν φτάσει σχεδόν στα όριά σας. Μην αφεθείτε σε αυτό το συναίσθημα αδυναμίας, γιατί δεν θα μπορέσετε να χειριστείτε τα θέματα που ανακύπτουν στο οικιακό περιβάλλον. Χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση, επιμονή και ψυχραιμία για να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας. Μετά θα μπορέσετε να επιστρέψετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είστε στην καλύτερη φάση σας αλλά ούτε στη χειρότερη. Αν η γαλήνη σας διακόπτετε από προβλήματα, πρέπει να παίρνετε κάποια απόσταση για να μην πάρουν δυσοίωνες προοπτικές. Γίνετε προσεκτικοί παρατηρητές αντί να πιέζεστε, αφήστε τις συγκυρίες να βρουν τη ροή τους. Αποφασίσετε ρεαλιστικά να κάνετε μια ενδοσκόπηση, για να πάρετε τελική στάση απέναντι στις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια καινούργια φάση ανατέλλει για εσάς, είστε πλημμυρισμένοι από όνειρα και φιλοδοξίες, με την τύχη στο πλευρό σας για να τα υλοποιήσετε όλα. Οι αγαπημένοι σας είναι παρόντες με το συναίσθημα και τη στήριξή τους, για να τονώσουν την αισιοδοξία σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε πιθανό εμπόδιο, με προσήλωση στους στόχους και το πρόγραμμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απομακρύνεται την απάθεια και τη στασιμότητα από τη ζωή σας. Ανατρέψτε τα δεδομένα και πάρτε τα ηνία των θεμάτων σας. Μπορεί κάποια γεγονότα να σας αναστατώσουν ή να σας θέσουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Σε καμία περίπτωση μην αποθαρρυνθείτε. Παραμείνετε ψύχραιμοι και θα βρείτε την κατάλληλη στρατηγική που θα σας χρίσει νικητές σε κάθε περίπτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διέπεστε από επαναστατική διάθεση, είστε έτοιμοι να πιάσετε τα ηνία της ζωής σας και να αλλάξετε όλα όσα δεν εξυπηρετούν τους στόχους σας. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η οπτική, μην βιαστείτε τόσο που να δράσετε με ανευθυνότητα. Αν σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, μπορεί να κάνετε λάθη και να πάρετε λανθασμένη κατεύθυνση. Κάντε αργά και σταθερά βήματα, για να υλοποιήσετε τα πάντα χωρίς παρεκκλίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες αποκαλύψεις ή διαφωνίες θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Αν είστε προετοιμασμένοι για κάθε εξέλιξη, θα αποφύγετε την αίσθηση ότι κάποιοι τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Να ξέρετε ότι οι καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα είναι καλύτερες, γι’ αυτό επιστρατεύστε την εσωτερική σας δύναμη. Σε κάθε περίπτωση, να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά για να μην εξαντληθείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment